10.08.08, 12:26
Fotki finałowej 16
www.pudelek.pl/artykul/11684/pelna_16_tka_you_can_dance_3/
Obserwuj wątek
    • aniuta75 Re: YCD 3 10.08.08, 12:29
      No i do tej 16 dostała się siostra koleżanki - Justyna big_grin. Trzymam kciuki
      moooocno big_grin.
      • agamasia Re: YCD 3 10.08.08, 12:39
        Ja rozpoznaję dziewczynę, chyba z ZG, brała udział w I edycji, ale wtedy do finału się nie dostała.
        • aniuta75 Re: YCD 3 10.08.08, 13:36
          No to mamy swoje faworytki hihihihi. A wiadomo kiedy zaczyna się 3cia edycja?
          • agamasia Re: YCD 3 10.08.08, 15:03
            Pewnie jakoś tak we wrześniu, ale tvn chyba jeszcze nie przedstawiał swojej
            ramówki jesiennej, albo ją przeoczyłam wink
            • milka323 Re: YCD 3 13.08.08, 13:44
              No i jeszcze jest chłopak do którego moja koleżanka chodziła na
              zajęcia. Czyli widzę, że sami znajomi ;P.
              • agamasia Re: YCD 3 14.08.08, 13:43
                Przedsmak YCD wink
                www.plejada.pl/44582,9,polecamy,najnowsze,1,iii_edycja_you_can_dance,wideo.html#autoplay
                to samo, gdyby nie chciało sie otworzyć to długaśne
                www.tinyurl.pl?dRgPZx5s
                • aniuta75 Aaaaaaaaaaa super :DDD 14.08.08, 19:11
                  Już nie mogę się doczekać big_grin. To przez Ciebie babo jedna - żeś mnie bakcylem
                  jukendensowym zaraziła tongue_outbig_grinDD.
                  • agamasia Re: Aaaaaaaaaaa super :DDD 14.08.08, 20:56
                    Cieszem sie bardzo, żeś taaaaka zarażona wink big_grinDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                    • agamasia Re: Aaaaaaaaaaa super :DDD 14.08.08, 21:25
                      A z tego klipu to szczególnie ujęła mnie lejdi w różowych bucikach i chłopaki co
                      do Barcy jadą, zajefajni byli big_grinDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                      • aniuta75 Re: Aaaaaaaaaaa super :DDD 14.08.08, 21:43
                        No chłopaki od Barcy super <lol> a pani w różowych buciakch mnie powaliła hiiihi.
    • agamasia Re: YCD 3 03.09.08, 22:31
      Władzia rulez big_grinDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
      • aniuta75 Re: YCD 3 03.09.08, 23:06
        Władzia jest debeściara po prostu i tyle big_grin. No i Augustin się fajnie zachował -
        ciekawe czy dotrzyma słowa smile.

Ogólnie fajny odcinek ale następny zapowiada się jeszcze lepiej big_grinDD.
    • aniuta75 Dzisiaj kolejny odcinek :D 24.09.08, 11:57
      Już w Barcelonie big_grin.
      • agamasia Re: Dzisiaj kolejny odcinek :D 24.09.08, 12:36
        Oj będzie się działo w Barcelonie big_grin
        Ciekawa jestem tego treningu jaki zgotował Piróg uczestnikom big_grinDD
        • aniuta75 Re: Dzisiaj kolejny odcinek :D 24.09.08, 12:49
          Ja w ogóle chciałabym zobaczyć jak tańczy Piróg. Chociaż małą próbke już miałam
          w ostatnim Szymonie hłehłehłe.
          • agamasia Re: Dzisiaj kolejny odcinek :D 24.09.08, 13:14
            No tam to się taaaaaaaaaaaaaaaaaaaak wysilili z tańcem, że hej wink
            • aniuta75 Re: Dzisiaj kolejny odcinek :D 24.09.08, 15:08
              Hihihihi dokładnie ale to specjalnie tak dla jaj tańczyli gorzej niż ja heh.
              • aniuta75 Pięknie było :D 24.09.08, 22:30
                Ogólnie mi się podobało. Ale na nerwy mi od początku działa ten chłopak co to
                niby do Maseraka podobny jest i ten Kuba (czy jak mu tam tongue_out), ten uduchowiony indifferent.
                • agamasia Re: Pięknie było :D 24.09.08, 23:14
                  Mi podoba się ta 16-latka, co to w zęby dostała, ale właściwie to ich jeszcze
                  nie rozpoznaję za bardzo, jak na razie są grupą tancerzy. Wszystko się zmieni
                  przy lajfie wink
    • aniuta75 No to mamy finałową 16tkę :D 01.10.08, 22:32
      Moi faworyci to Błażej i ta blondi co się popłakała (nie pamiętam imienia tongue_out).
      No i patriotycznie Justyna ofkoz smile chociaż nie jest taka dobra jak ta dwójka
      niestety.
      • agamasia Re: No to mamy finałową 16tkę :D 02.10.08, 00:17
        Ja jeszcze nie mam faworytów, zobaczę jak będą na lajfach tańczyć smile
        • luczijka Re: No to mamy finałową 16tkę :D 02.10.08, 00:55
          A propos Lajfa: widziałyście już nowy odcinek (chodzi mi o serial ;D)??? Bo ja
          właśnie skończyłam oglądać. Fajnie było znów spotkać się z tym rudym ropuchem
          wink)) I faktycznie Aniuta miała rację, że on nie jest taki znów brzydki <lol>.
          Ale może spojrzałam na niego łaskawiej tylko dlatego, że ani trochę nie
          przypomina Nałęcza??? ;P ;D
          • aniuta75 Re: No to mamy finałową 16tkę :D 02.10.08, 10:28
            luczijka napisała:

I faktycznie Aniuta miała rację, że on nie jest taki znów brzydki <lol
            > >.
            > Ale może spojrzałam na niego łaskawiej tylko dlatego, że ani trochę nie
            > przypomina Nałęcza??? ;P ;D

Buahahahaaha dobre big_grinDD.

Ja jeszcze nie oglądałam. Musi mi się ściągnąć najpierw hihihihi. No i napisy indifferent.
            • agamasia Re: No to mamy finałową 16tkę :D 02.10.08, 11:52
              Właściwie to przydałby się jeszcze jeden odcinek przed lajfem, który
              przypomniałby całą 16, bo niestety nie wszystkich kojarzę. Nie wiem czy
              dziewczyny są jakieś takie bardziej wyraźne, czy też częściej były pokazywane,
              bo niektórych chłopaków to nawet nie kojarzę. Muszę chyba trochę posiedzieć na
              stronie YCD i pooglądać występy z eliminacji ;P
              • aniuta75 Re: No to mamy finałową 16tkę :D 02.10.08, 12:05
                Aga a kogoś Ci żal, że odpadł? Bo mi smutno, że b-boya nie będzie sad. Fajne
                ciałko miał tongue_outbig_grin.
                • agamasia Re: No to mamy finałową 16tkę :D 02.10.08, 12:06
                  No fajny był, byłam przekonana, że będzie w finale, a tu zonk crying
    • aniuta75 :D 08.10.08, 17:26
      No ale oczywiście będzie cuś inaczej
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=85674341
      Ciekawam co z tego wyjdzie tongue_out.
      • agamasia Re: :D 08.10.08, 18:57
        No ciekawe, zobaczymy co z tego wyjdzie smile
    • aniuta75 Re: YCD 3 15.10.08, 23:25
      Nieeeeeeeeeeeeeeeee no Błażej odpadł sad(((((((((((((.
      Z dziewczyn najsłabszą solówkę miała Ada, ale w sumie to obojętne mi było która
      odpadnie. Padło na Basię - trudno smile.
    • galaxian1 w czym podnieta ? :D 16.10.08, 11:36
      Obejrzalem wczoraj, zupelnie przypadkowo, z 10 minut tego programu.
      I zupelnie nie rozumiem, czym Wy sie tak podniecacie smile))

Przeciez to jest program adresowany do dzieciakow, mlodzierey, nastolatkow.
      Dziwne tylko ze jest nadawany dosc pozno - powinien byc w porze telerankowej.

Zbiera sie grupka malolatow - i kto lepiej zatanczy hip hopa smile
      No ludzie, co Wy ? big_grin A dobranocki tez ogladacie ? tongue_out
      • aniuta75 Re: w czym podnieta ? :D 16.10.08, 11:41
        Jak mawiał Bradzio FBI Bellick - Bite me! tongue_out
      • agamasia Re: w czym podnieta ? :D 16.10.08, 11:49
        Galaxian podniecać to ja się mogę innymi rzeczami, YCD bardzo mi się podoba wink big_grin
        Nie mam pojęcia jak Ci to wytłumaczyć, chyba chodzi o piękno tańca, owszem nie
        zawsze uczestnikom tego programu taniec wychodzi, ale nie każdy jest doskonały wink

Ja się złapałam na tym, że każdej osoby, która miałaby odpaść mi szkoda, może
        Michał jak dla mnie jest jeszcze nierozpoznawany i typowałam jego do odejścia.
        Basia z ZG i dlatego też mi jej szkoda. A że odpadnie Błażej to się nie
        spodziewałam sad
        • galaxian1 Re: w czym podnieta ? :D 16.10.08, 18:20
          agamasia napisała:

> Galaxian podniecać to ja się mogę innymi rzeczami

Taa, a czym ?
          Moze pogadamy na "privie" ? wink haha

> Nie mam pojęcia jak Ci to wytłumaczyć, chyba chodzi o piękno tańca

Nadal nie rozumiem. Bo to nie sa przeciez tance piękne, tylko hip hopy, przytupy
          i wygibasy smile
          • aniuta75 Re: w czym podnieta ? :D 16.10.08, 20:26
            No to co? Twoim zdaniem tylko standardy są ładnymi tańcami?
            A poza tym w jazzie czy klasycznym nie ma przytupów tongue_out. Wygibasy owszem ale
            właśnie w tym tkwi urok smile.
          • agamasia Re: w czym podnieta ? :D 16.10.08, 21:03
            galaxian1 napisał:

> Moze pogadamy na "privie" ? wink haha

Co do priva to po ostatnim został mi chujowy bukiet i jakoś jestem anty
            nastawiona, ale kto wie, może kiedyś, nie mówię nie wink big_grin

> Nadal nie rozumiem. Bo to nie sa przeciez tance piękne, tylko hip hopy,
            przytupy i wygibasy smile

Oj tam akurat na hip hopa trafiłeś, a tam tych tańców to 8 różnych było smile
    • agamasia Re: YCD 3 23.10.08, 11:29
      Nie mogłam się wczoraj skupić na tańcu w deszczu, bo Anita miała na palcach stóp
      czarne taśmy, plastry czy coś tam i w pewnym momencie zaczęło jej się to zsuwać.
      Jedyne co widziałam prawie przez cały taniec to ten zsuwający się plaster i
      czekałam kiedy w końcu to jej odpadnie, co też nastąpiło. Nie jestem przekonana
      czy ten cały deszcz był na scenie potrzebny, za dużo było gadania że się mogą
      przewrócić, że ślisko, że elektronika i się bałam, ze coś nie zatrybi ;P
      • aniuta75 Re: YCD 3 23.10.08, 12:22
        Nooo smile. Prędzej jakieś liście mogłyby pospadać i też piknie by było smile.
        Najbardziej podobały mi się dwa ostatnie tańce. Justyna w końcu się rozluźniła i
        ładnie zatańczyła.
        A Augustin wkurzać mnie zaczyna uncertain.
    • agamasia Re: YCD 3 29.10.08, 23:54
      Nie podobało mi się zachowanie Piróga i to nawet bardzo mi się nie podobało uncertain
      Tomkowi wydepilowali w końcu brwi, ale i tak odpadł wink
      Z wszystkich zagrożonych dzisiaj obstawiałam Justynę, jakoś najmniej mi się
      podobała.
      • aniuta75 Re: YCD 3 30.10.08, 10:40
        Jak zobaczyłam, że Justa ma tańczyć sambę to od razu wiedziałam, że odpadnie, bo
        ona nie radzi sobie z towarzyskimi niestety. Poza tym, nie mogłam się skupić na
        tym jak tańczą bo te ciuchy mnie rozpraszały tongue_out.
        Szkoda mi Tomka ale w sumie każdego faceta by mi było szkoda oprócz Kuby -
        jesoooo jak on mi na nerwy działa i wcale nie podoba mi się jak tańczy.
        Co do Piróga - w końcu normalnie wyglądał a nie jak jakiś Dracula <lol>. Co do
        zachowania to bardziej wkurzał mnie (co się ostatnio często dość zdarza)
        Egurrola uncertain.

No to teraz tydzień czekania big_grin.
    • aniuta75 Kuźwa 06.11.08, 13:49
      Tyle pieprzenia o tym openingu Piróóga i co?? I koopa! Mało, że wcale nie był na
      początku to jeszcze strasznie to brzydkie było!!! Może jakby tyle nie gadali i
      dali na początku to by się podobało. A tu człowiek z nastawieniem, że cudo nie
      wiadomo jakie i potem rozczarowanie. Jedna myśl mi się tylko przewijała przez
      ten opening co tak de facto closingiem był - "co to k.rwa ma być???" Nawet
      biedny Egurrola się zaplątał w zeznaniach jak go Kinia zapytała czy mu się
      podobało. Jak to się mogło podobać?? Ja wiem, że nie znam się, że lajkonikiem w
      sprawach tych jestem ale kuźwa potrafię powiedzieć czy coś było dobre czy nie. A
      to była najgorsza rzecz jaką widziałam podczas wszystkich YCD razem wziętych,
      które żem widziała!
      Panie Piróg, Pan się lepiej za jurorowanie weź a nie za układanie openingów, boś
      pan beznadziejny jest!
      O!
      • agamasia Re: Kuźwa 06.11.08, 14:08
        Mam podobne odczucia, mogli to zrobić po ludzku na początku, po tym byłaby
        przerwa na reklamę i wszyscy zdążyliby się chyba przebrać do duetów. A tak
        apetyt rósł w miarę czekania i niestety wielkich zachwytów z mojej strony nie
        było. Muszę to zobaczyć jeszcze raz, ale jak teraz o tym myślę to przypominają
        mi się jakieś drgawki i wicie się ludzi na scenie. Może też inaczej to by
        wyglądało, gdyby tańczyła to para, a nie wszyscy.
        • galaxian1 Re: Kuźwa 07.11.08, 11:08
          Ojej, straszne !
          Idzcie dziewczyny popelnic zbiorowe samobojstwo z powodu YCD wink
          hehehe
          • agamasia Re: Kuźwa 07.11.08, 11:31
            Hihihihihi Glx to Ty wątek o YCD czytasz??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka