aniuta75 07.01.09, 20:45 www.showtv.pl/news_item_1504.htm Jak to fajnie wiedzieć, że ten serial podoba się nie tylko nam . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lenkaaa Re: Mentalista rulezzzzzzz :D 07.01.09, 20:48 No prosze jaki Lolum jest OPINIOTWORCZY !!! Ludzie nas czytaja i zaczynaja ogladac polecane przez nas seriale Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Mentalista rulezzzzzzz :D 07.01.09, 21:12 A mnie sie nie podoba, bo nie widzialem nawet 1 sekundy tego serialu Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Mentalista rulezzzzzzz :D 07.01.09, 21:15 Jak nie widziales, to twoj glos sie nie liczy ;D Odpowiedz Link
agamasia Re: Mentalista rulezzzzzzz :D 07.01.09, 21:16 No to nie pisz, że się nie podoba, tylko, że jeszcze nie widziałeś Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Mentalista rulezzzzzzz :D 07.01.09, 21:21 agamasia napisała: > No to nie pisz, że się nie podoba, tylko, że jeszcze nie widziałeś Nie moge napisac, ze mi sie podoba - wiec zaprzeczam podobaniu Odpowiedz Link
agamasia Re: Mentalista rulezzzzzzz :D 07.01.09, 21:33 Ty tu nie odwracaj kota ogonem, tylko bierz się za oglądanie Odpowiedz Link
luczijka Re: Mentalista rulezzzzzzz :D 07.01.09, 22:02 galaxian1 napisał: > agamasia napisała: > > > No to nie pisz, że się nie podoba, tylko, że jeszcze nie widziałeś > > Nie moge napisac, ze mi sie podoba - wiec zaprzeczam podobaniu > Tobie nie podoba się "z zasady" A jeszcze bardziej dlatego, że mnie pierwszej się spodobał ;D Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Mentalista rulezzzzzzz :D 07.01.09, 22:51 luczijka napisała: > Tobie nie podoba się "z zasady" A jeszcze bardziej dlatego, że mnie pierwszej się spodobał ;D No pewnie, bo zazwyczaj co sie Lu podoba, to dla mnie jest "gupota" Odpowiedz Link
luczijka Re: Mentalista rulezzzzzzz :D 08.01.09, 00:52 galaxian1 napisał: > No pewnie, bo zazwyczaj co sie Lu podoba, to dla mnie jest "gupota" E tam, chyba przyzwyczaiłeś się tak myśleć i przez to nie zauważasz, że ostatnio coraz częściej się zgadzamy w ocenie seriali <lol>. Niedługo będziemy tak jednomyślni, że zrobi się cholernie nudno ;P I wtedy trzeba będzie znaleźć jakąś inną płaszczyznę, na której będziemy się mogli ścierać Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Mentalista rulezzzzzzz :D 08.01.09, 09:40 luczijka napisała: > trzeba będzie znaleźć jakąś inną płaszczyznę, na której będziemy się mogli ścierać A mnie sie skojarzylo z "ocierac" hehe Odpowiedz Link
agamasia Re: Mentalista rulezzzzzzz :D 08.01.09, 09:51 galaxian1 napisał: > > A mnie sie skojarzylo z "ocierac" hehe Normalnie zanosi się na cyberseks Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Mentalista rulezzzzzzz :D 08.01.09, 09:52 No z takimi zboczuchami jak Lu i Glx to chiba tak będzie <lol>. Odpowiedz Link
luczijka Re: Mentalista rulezzzzzzz :D 08.01.09, 12:08 No to Properku wskakuj do łóżka i będziemy się ocierać ;P Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Mentalista rulezzzzzzz :D 08.01.09, 15:14 Ciekaw jestem ktore (jak to ujelas!) plaszczyzny beda sie ocierac najlepiej hahaha Odpowiedz Link
luczijka Re: Mentalista rulezzzzzzz :D 08.01.09, 19:15 Właśnie wyobraziłam sobie te "płaszczyzny" ocierające się i spadłam z fotela Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Mentalista rulezzzzzzz :D 08.01.09, 22:45 luczijka napisała: > ... i spadłam z fotela Nie poobijaly Ci sie jakies... plaszczyzny ? Odpowiedz Link
luczijka Re: Mentalista rulezzzzzzz :D 08.01.09, 23:29 galaxian1 napisał: > luczijka napisała: > > > ... i spadłam z fotela > > Nie poobijaly Ci sie jakies... plaszczyzny ? Pewnie chciałbyś je opatrzyć, co (te płaszczyzny)??? <hihihi> I przemyć "wódą utlenioną" <lol> ;P Odpowiedz Link
luczijka Re: Mentalista rulezzzzzzz :D 07.01.09, 22:03 galaxian1 napisał: > A mnie sie nie podoba, bo nie widzialem nawet 1 sekundy tego serialu Mnie na tej samej zasadzie nie podoba się Stargate <hihihi> ;P Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Mentalista rulezzzzzzz :D 08.01.09, 09:53 galaxian1 napisał: > A mnie sie nie podoba, bo nie widzialem nawet 1 sekundy tego serialu Oj bo Ty się nie znasz o! Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Mentalista rulezzzzzzz :D 08.01.09, 09:54 lenkaaa napisała: > No prosze jaki Lolum jest OPINIOTWORCZY !!! Ludzie nas czytaja i zaczynaja > ogladac polecane przez nas seriale Ha! Dokładnie . Jakby nie Lolum to by taka duża oglądalność nie była hehehe. Odpowiedz Link
luczijka Re: Mentalista rulezzzzzzz :D 07.01.09, 22:04 Ba! No jasne, że Mentalista rulezzzzzzzz I oby więcej takich rekordów ;P Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Mentalista rulezzzzzzz :D 08.01.09, 22:54 luczijka napisała: > Mentalista rulezzzzzzzz I nawet Kaczy Dziob Cie nie denerwuje ? Odpowiedz Link
galaxian1 Kaczy Dziob :D 08.01.09, 22:55 I nawet Kaczy Dziob Cie nie denerwuje ? bi.gazeta.pl/im/7/6135/z6135937X.jpg he he he Odpowiedz Link
luczijka Re: Kaczy Dziob :D 08.01.09, 23:25 aniuta75 napisała: > Heheheh niezła mina . > Wencio też czasem robi podobną <hihihi>. Odpowiedz Link
luczijka Re: Kaczy Dziob :D 08.01.09, 23:24 galaxian1 napisał: > I nawet Kaczy Dziob Cie nie denerwuje ? > > bi.gazeta.pl/im/7/6135/z6135937X.jpg > he he he A wiesz, że wcale nie Zresztą nigdy nie rozumiałam tej Waszej okropnej niechęci do Kaczego Dzióbka Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Kaczy Dziob :D 09.01.09, 08:10 luczijka napisała: > Zresztą nigdy nie rozumiałam tej Waszej okropnej > niechęci do Kaczego Dzióbka Teraz to... NASZEJ! Wypiera sie w zywy ryj Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Kaczy Dziob :D 09.01.09, 08:58 galaxian1 napisał: > Wypiera sie w zywy ryj No właśnie! P.S. A pamiętacie kto wymyślił ksywę "kaczy dziób"?? Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Kaczy Dziob :D 09.01.09, 10:59 aniuta75 napisała: > P.S. A pamiętacie kto wymyślił ksywę "kaczy dziób"?? Ciekawe czy ten KTOŚ sie przyzna Odpowiedz Link
agamasia Re: Kaczy Dziob :D 09.01.09, 11:08 Oj to było pewnie wieki temu na prisonowym Odpowiedz Link
luczijka Re: Kaczy Dziob :D 09.01.09, 13:38 galaxian1 napisał: > aniuta75 napisała: > > > > P.S. A pamiętacie kto wymyślił ksywę "kaczy dziób"?? > > Ciekawe czy ten KTOŚ sie przyzna Jak wynika z moich badań pierwszą osobą, która użyła sformułowania "kaczy dziób" była Sconosciuta Jednak najciekawsze jest to, że dziewczyna już od dawna nie pisze na prisonowym, a powiedzonko przetrwało, a nawet doczekało się kilku wariacji <hihihi>. Galaxian, który teraz z takim upodobaniem używa tej ksywki w lipcu 2006 pisał tak: "Eeee, nie przesadzajcie Moze Veronka nie jest klasycznie piekna, ale za to jest sexy A sexy laski niestety sa glupie Pamietam ja z filmu "Szkola Czarownic" - moze dlatego ja lubie." <LOL> Tu możecie przestudiować cały wątek: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=41684&w=46132599&a=47270239 Szkoda, że nie ma w nim wypowiedzi pozostałych lolumowiczów, bo można by było zrobić weryfikację poglądów na temat Verci <hihihi>. A oto kilka wariacji na temat kaczego dzioba "To już lepsza byłaby nawet Veronica-kaczy-dziób-z-dziurą-w-czole. " - by Mmorawski "A tuż za parawanikiem Veronica miała operację na wyrównanie oczodołów i poprawę sfatygowanego kaczego dzioba oraz krzywych kopyt ;DDD" - by Aniuta, Agamasia i Luczijka A tych wariacji było pewnie od groma i jeszcze trochę ;P ;> ;D Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Kaczy Dziob :D 09.01.09, 13:43 Ale od tamtego czasu wiele sie zmienilo ! Odpowiedz Link
luczijka Re: Kaczy Dziob :D 09.01.09, 14:02 galaxian1 napisał: > Ale od tamtego czasu wiele sie zmienilo ! No co Ty powiesz??? <lol> Czyli Vercia już nie jest w Twoich oczach "seksi"??? Odpowiedz Link
luczijka Re: Kaczy Dziob :D 09.01.09, 14:04 luczijka napisała: Czyli Vercia już nie jest w Twoich oczach "se > ksi"??? Znaczy "sexy" miało być, bo tak zdaje się wyraziłeś ;P Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Kaczy Dziob :D 09.01.09, 14:38 luczijka napisała: > Znaczy "sexy" miało być, bo tak zdaje się wyraziłeś ;P Bardzo dawno jej nie ogladalem, ostatnio to w Housie 1x01 Ale raczej K.Dz. nie jest jak Monica Belucci, czyli jak dobre wino Odpowiedz Link
agamasia Fox River 09.01.09, 13:43 Lu przypomniałaś naszą prisonową powieść w odcinkach, oj wtedy to się działo Odpowiedz Link
luczijka Re: Fox River 09.01.09, 14:03 agamasia napisała: > Lu przypomniałaś naszą prisonową powieść w odcinkach, oj wtedy to się działo > Nie ma co ukrywać - było piknie i już Odpowiedz Link
nlpnetpl Re: Mentalista rulezzzzzzz :D 29.01.09, 02:26 To się może spodobać! www.mentalista.pl Odpowiedz Link
luczijka Re: Mentalista rulezzzzzzz :D 29.01.09, 12:37 U mnie wyskakuje błąd, więc se nie pooglądam ;P Odpowiedz Link