aniuta75 03.02.09, 21:20 Wprawdzie poprzednim wątkiem wystrachaliśmy naszych podczytywaczy ale ja wierzę, że Ci co lubią tu zaglądać to i tak to będą robić pomimo pokazywania paluszkami . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorota-s2 Re: Podczytywacze 2nd edition :D 20.02.09, 17:37 Wszyscy "nowi"wchodzą na różne fora żeby znaleść coś dla siebie,odpowiednio dla wieku,poczucia humoru,zainteresowań.Jeśli na każdym forum zobaczą napis"to nie czytelnia"skąd mają wiedzieć,które forum wybrać? pozdrawiam. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Podczytywacze 2nd edition :D 20.02.09, 18:37 A czy gdzieś u nas jest napisane "to nie czytelnia" . Ja bym się cieszyła, że ktoś mnie zauważył, że czytam . Odpowiedz Link
dorota-s2 Re: Podczytywacze 2nd edition :D 20.02.09, 20:20 Fakt na tym forum akurat nie ma, na większości jest naprawdę.Myślę że jak ktoś szuka,to znajdzie miejsce dla siebie.A tak w ogóle to dzięki że odpowiedziałaś. Odpowiedz Link
agamasia Re: Podczytywacze 2nd edition :D 20.02.09, 19:01 Chyba źle odebrałaś nasz wątek o podczytywaczach W jakiś sposób chcemy upamiętnić odwiedziny różnych ludzi, którzy tu zaglądają, nie mamy nic przeciwko podczytywaczom, każdy z nas gdzieś coś tam podczytuje sobie, niekoniecznie pisząc, na różnych forach. To coś w rodzaju "Tu byli..." Odpowiedz Link
dorota-s2 Re: Podczytywacze 2nd edition :D 20.02.09, 20:32 Super,teraz już wiem.Czułam sie sfrustrowana tą "czytelnią"na forach pewnie są zaprzyjażnione osoby,i komuś obcemu raczej nie odpowiadają dlatego czuję się mile zaskoczona że tu jest inaczej.pozdrawiam Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Podczytywacze 2nd edition :D 20.02.09, 20:35 Dorota . Mamy księgę gości ale nikt nie chciał się wpisywać. Więc tak sobie pomyśleliśmy, że jak będziemy z nicka wymieniać to może ktoś odpisze chociaż raz . I może nawet kilka osób by do nas dołączyło. Bo nas tu malutko, oj malutko . Odpowiedz Link
dorota-s2 Re: Podczytywacze 2nd edition :D 20.02.09, 20:55 myślę,że będzie więcej,przecież na wsi do żniw daleko,w mieście wyprzedaże się pokończyły,czas na zawieranie sympatycznych znjomości a u nas sypie(w górach)i śnieg sięga do okien na parterze. Odpowiedz Link