ilekobietamalat Re: ~~ S. K. L. ~~ 07.02.09, 08:01 oo wyklul mi sie ten z ladnego jajka,i nawet nie zauwazylam;D Odpowiedz Link
lenkaaa Re: ~~ S. K. L. ~~ 07.02.09, 22:03 jakies rozowe jajo by nam sie na lolumie przydalo ! Rozowe i fioletowe, bo z tych dwoch zawsze dziewczyny sie wykluwaja. W sam raz do rozmnazania Odpowiedz Link
lenkaaa Aniuta 08.02.09, 10:59 Czekam az nazwiesz swoje smoki i tez juz mozesz rozmnazac Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Aniuta 08.02.09, 11:03 Zakręconam... Ten z krzyżykiem na dół to jaka płeć?? Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Aniuta 08.02.09, 14:37 aniuta75 napisała: > Zakręconam... Ten z krzyżykiem na dół to jaka płeć?? > > kobita Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: moj pierworodny.. 08.02.09, 19:40 nooo tylko nie wiem jakie jej imie dac Odpowiedz Link
aniuta75 Dlaczego nie mogę nazwać swoich smoków?? 08.02.09, 18:46 You try to write the name, but the ink disappears as you write, so you decide to try something else. Bez sensu . I na dodatek nie chciało mi nazwać pomarańczowego Dean Winchester i literówkę zrobiłam i nie mogę poprawić buuuuuuuuuuuuuuu . Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Dlaczego nie mogę nazwać swoich smoków?? 08.02.09, 18:51 moze nadajesz imiona, ktore juz ktos inny wczesniej dal swoim smokom i dlatego nie chce ci uznac bo sa juz "zajete"...? no i trzeba rzeczywiscie uwazac co sie pisze, bo nie ma mozliwosci zmainy ani poprawienia imienia Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Dlaczego nie mogę nazwać swoich smoków?? 08.02.09, 19:42 No właśnie . A chciałam tylko poprawić buuu. Trudno . Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Dlaczego nie mogę nazwać swoich smoków?? 08.02.09, 19:45 eeeejjjj, jak sie smoki smokuje ze soba?D w sensie chlopa mam, i dziewuszke tyz.. i teraz bym chciala.. no wiece;P Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Dlaczego nie mogę nazwać swoich smoków?? 08.02.09, 19:46 o kurde! a moj bazyl wcale nie ma na imie bazyl/. i jak chce napisac mu znow imie,to pokazuje sie to co sie aniucie pokazalo... Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Bazyl stał się.. 08.02.09, 20:47 a ojcem tez sie juz stal, czy jeszcze nie ? Klikasz na "actions" przy smoku, ktorego chcesz rozmnazac, potem "breed", potem wybierasz smoka do rozrodu, potem pokazuje ci od 1 do 4 jaj ktore zostaly splodzone, musisz z nich wybrac jedno, reszta przepada, jesli zadnego nie wybierzesz to po jakims czasi zostanie ci przyznana bodajze pierwsze w kolejce a pozostale przepadaja (tzn. ida do puli jaj na zawnatrz jaskini) Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: ~~ S. K. L. ~~ 08.02.09, 19:50 eee to one musza, byc drosle zeby robily inne smoki? buuu to mis ie nie podoba;P Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Ufff wszystkie jajca wyklikane :D 09.02.09, 10:57 hihi a ja szuka imienia dla mojego kolejnego chlopa.. i kurcze, nie mam pomyslu;D Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Ufff wszystkie jajca wyklikane :D 09.02.09, 12:57 Elifia mi sie podoba Skad ty takie imie wytrzasnelas ? Fajne Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Ufff wszystkie jajca wyklikane :D 10.02.09, 21:53 alez mi sie smoczyska rozrosly a elifia,coz.. miewam wene;P Odpowiedz Link
lenkaaa nowe wzory jajek :) 10.02.09, 19:13 jak juz sie strona naprawi to wybieram sie na polowanie forums.dragcave.net/index.php?showtopic=40357 Odpowiedz Link
ilekobietamalat sobie wzielam nowe.. 11.02.09, 08:09 dwa.. zostawilam miejsce, na te wypasne nowe jajka,jak by mi sie a noz trafily;D Odpowiedz Link
aniuta75 Re: ~~ S. K. L. ~~ 11.02.09, 09:31 Lenka a jak smoki już duże są to nie ma tego info jak przy małych i przy jajcach, że jak się nie będzie klikać to umarną. To co? Nie trza klikać??? Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: ~~ S. K. L. ~~ 11.02.09, 09:32 lenka mowila ze nie trzeba;> pozatym jest opcja chyba,ze ozesz je sobie zamrozic, czy cos;D Odpowiedz Link
aniuta75 Re: ~~ S. K. L. ~~ 11.02.09, 09:40 Właśnie Oxytocyna z Testosteronkiem się bzyknęli i powstało jajco . Faaaaaaaaaaaaaajnie . Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: ~~ S. K. L. ~~ 11.02.09, 09:47 haha i powstaly dwa jajca,ale jdno poszlo w swiat;D bo po bzydkiej matce. nie chialo mi sie kolejnego takiego;D Odpowiedz Link
lenkaaa Re: ~~ S. K. L. ~~ 11.02.09, 16:42 aniuta75 napisała: > Lenka a jak smoki już duże są to nie ma tego info jak przy małych i przy > jajcach, że jak się nie będzie klikać to umarną. To co? Nie trza klikać??? > Nie trzeba, bo im juz nic nie grozi, zadne choroby ani umieranie, no chyba, ze sama je zabijesz (klikniesz na opcje zabij) Odpowiedz Link
ilekobietamalat ach, jeszcze jednosobie wzielam;> 11.02.09, 09:54 bo mam slabosc do tej zielonej jaszczurki;P Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: ach, jeszcze jednosobie wzielam;> 11.02.09, 10:03 cholibcia! ucieklo mi sprzed nosa to nowe;> Odpowiedz Link
aniuta75 Re: ~~ S. K. L. ~~ 11.02.09, 10:49 Jest taka opcja, że można smoki uwolnić i one se będą latały. Czy to znaczy, że nie umrą? Strasznie bym nie chciała mieć ich na sumieniu . Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: ~~ S. K. L. ~~ 11.02.09, 10:57 co ty aniuta, swoje dziecko jajko oddalas? ja mam wrazenie (i lenka cyba gdzies pisala o tym)ze jak sa duze to juz nie umra, wiec sie nie stresuj Odpowiedz Link
aniuta75 Re: ~~ S. K. L. ~~ 11.02.09, 11:01 A oddałam w pipu bo kurde nie chcę mieć drugi raz takiego samego smoczydła . Wiem wredna jestem ale jestem pewna, że ktoś się nim zaopiekuje . Odpowiedz Link
aniuta75 Re: ~~ S. K. L. ~~ 11.02.09, 11:09 Nooo to uwolniłam swoje dwa smoki . Teraz pora polować na nowe jajca . Odpowiedz Link
lenkaaa Re: ~~ S. K. L. ~~ 11.02.09, 16:51 to co sie dzieje jak sie je uwolni ? Znikaja z twojego scrolla ? Ja nie bede wypuszczac, tylko zatrzymama sobie wszystkie na pamiatke, wzlaszcza, ze wypuszczone traca swoje imiona. Odpowiedz Link
ilekobietamalat alez jestem zla! 11.02.09, 15:18 juz prawie mialam papierowe jajko..i mi sie palec omsknal... i wzielam jajko obok:// toz to jest chamstwo! Odpowiedz Link
lenkaaa Re: alez jestem zla! 11.02.09, 22:01 a ja jestem zla, ze prawie wszystkie moje jaja okazaly sie babami !!! Masz ci los ! Odpowiedz Link
lenkaaa rzadkie egzemplarze jaj :) 11.02.09, 22:21 dostalam linka od kolezanki forumowej to wam wkleje www.freewebs.com/tevie/raredragons.htm Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Piękne są :D 11.02.09, 22:31 no taaak, i jakie mi sie najbardziej podobaly? wampirze ofkors;P a dzis uciekly mi: kurze, dinozaurowe,papierowe, srebrne i te nowe zielone ze zlotym paskiem czyli prawie wszystkie a te srebrne to normalnie w jajkach tych widocznych byly.. i tak sie dziwilam,dlaczego to jajko nie jest biale tylko takie szare.. i nawet chcialam sie lenki zapytac.. echhh trzeba bylo brac jak dawali;P Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Piękne są :D 11.02.09, 22:39 ja juz tyle polowalam na te srebrne i zawsze za wolna jestem... Ale powiem wam, ze zupelnie czrnego jajaca, bez tej zielonej otoczki to jeszcze nigdy nie widzialam... Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Uciekły miiiii :( 14.02.09, 21:41 oj, jaka szkoda, takie wiosenne !!! Nie popuszczaj im !!! Poluj az zlapiesz !!! Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: ~~ S. K. L. ~~ 18.02.09, 11:32 no wiecie co.. nie chcialy mi sie cholery rozmnozyc. jeden w ogole nie byl zaintersowany panna.. a zdrugiego nic nie bylo. jakies lewe te moje smoki;P Odpowiedz Link
luczijka Re: ~~ S. K. L. ~~ 18.02.09, 11:53 W takim razie musisz je wymienić na leszy model Odpowiedz Link
lenkaaa kliknijcie na moje nowe jajca ;) 06.03.09, 15:47 dragcave.net/image/KVyr.gif" border="0" alt="dragcave.net/image/KVyr.gif"> dragcave.net/image/OuaZ.gif" border="0" alt="dragcave.net/image/OuaZ.gif"> dragcave.net/image/Csnr.gif" border="0" alt="dragcave.net/image/Csnr.gif"> dragcave.net/image/HBI5.gif" border="0" alt="dragcave.net/image/HBI5.gif"> dragcave.net/image/GPhI.gif" border="0" alt="dragcave.net/image/GPhI.gif"> Odpowiedz Link
lenkaaa Re: kliknijcie na moje nowe jajca ;) 06.03.09, 15:48 jak to ? znowu mi sie linki buntuja i nie chc wyswietlac ???!!! Tu sa moje jaja dragcave.net/user/lenkaaa Odpowiedz Link
lenkaaa Re: kliknijcie na moje nowe jajca ;) 06.03.09, 15:52 oj, nie wiem dlaczego znowu nic mi nie dziala dragcave.net/user/lenkaaa Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: kliknijcie na moje nowe jajca ;) 06.03.09, 15:53 lenka, w ustawieniach smokowych wez sobie zaznacz zebys jajca miala na gorze a nie na samym dole;P bo zanim to wszystko sie otworzy i wogole, to mi sie odechce klikania Odpowiedz Link
lenkaaa Re: ha!!! 08.03.09, 20:36 ilekobietamalat napisała: > upolowalam smoka;P lojej !!! to pikne jajco upolowalas !!! ale ci zazdraszczam !!!! Odpowiedz Link
ilekobietamalat CO to za smok 08.03.09, 15:03 pomijam ze w ciagu pol godziny uciekly mi 3 zlote, i z 10 srebrnych;> ale dwa razy ucikelo mi jajco ktorego nie widzialam w zadnych spisach. jest kamienne, ale nie takie jak te kamienne typowe, tylko jest ciemniejsze, matowe.. takie szare, ale typowo kamienno polno ciemne;> Odpowiedz Link
aniuta75 Re: CO to za smok 08.03.09, 15:14 Takie ciemne popielate w kropeczki?? Jeżeli tak to będzie z tego smok taki własnie ciemno popielaty z dodatkiem fioletu. Piękny . Jak znajdę to Ci pokażę. Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: CO to za smok 08.03.09, 15:27 o to jak zobaczysz to pokaz chetnie zobacze Odpowiedz Link
aniuta75 Re: CO to za smok 08.03.09, 15:50 O tak wygląda zaraz po wykluciu. Większego kurcze jakoś nie umiem znaleźć , ale widziałam raz i pikny jest duży . Odpowiedz Link
aniuta75 Hmmmm właśnie odkryłam, że... 08.03.09, 16:04 Takie jajeco można mieć z dwóch kamiennych smoków. Edycja co założyła foruma ma takiego i jak weszłam w rodziców to oboje kamienni . I się zastanawiam jakby po prostemu dwa kamienne złapać, i niech mi zrobią takie jajeco . Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Hmmmm właśnie odkryłam, że... 08.03.09, 16:06 Oczywiście jest to loteria bo równie dobrze mogą spłodzić kamienne jajeco hihihih. Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: ~~ S. K. L. ~~ 08.03.09, 18:57 ha! po odzinach polowan, w koncu mam srebrnego;> Odpowiedz Link
aniuta75 Re: ~~ S. K. L. ~~ 08.03.09, 19:01 Oooooooooooo Tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy, to Ty żeś mi go świsnęła!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: ~~ S. K. L. ~~ 08.03.09, 19:09 a co,tez polujesz?) bo ja tak od 13 siedze i klikam na smoki;P tych ciemnoszarych tych wiesz,co rozmawialytsmy o nich wczesniej,to mi juz chyba z 10 umknelo a zlotych to juz nawet nie licze;> Odpowiedz Link
aniuta75 Re: ~~ S. K. L. ~~ 08.03.09, 19:21 Wrrrrrrrrr cały czas mi zabierają . Mężatego na jajca wyślę, niech mi jakieś ukradnie w nocy <lol>. Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: ~~ S. K. L. ~~ 08.03.09, 19:28 zli i niedobrzy, a juz ze 3 pisklaki srebrne widzialam Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: ~~ S. K. L. ~~ 08.03.09, 19:29 aniuta znienawidzisz mnie zlapalam sobie jeszcze jedno;P Odpowiedz Link
lenkaaa Re: ~~ S. K. L. ~~ 08.03.09, 20:40 Lomatko, ja tez ciem nienawidzem !!! a wiesz, ze te srebrne sa w dwoch tonacjach ? srebrno-rozowe i srebrno-niebieskie, jesli dobrze pamietam, moze bedziesz miala szczescie i ci sie wykluja 2 rozne ?! Zaraz ci na nie klikne, coby ci ladnie rosly Odpowiedz Link
aniuta75 Re: ~~ S. K. L. ~~ 08.03.09, 22:00 Oszukańce pier....ne . Kradną mi sprzed nosa bezczelnie jajeca . Odpowiedz Link