aniuta75 18.03.09, 08:04 Od 9 kwietnia . Ktoś się skusi?? Aaaaaaaa i materiał poglądowy dla przypomnienia www.showtv.pl/news_item_1711.htm Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilekobietamalat Re: Harper's Island 18.03.09, 08:35 zwiastuny mi sie ofkors nie otwieraja, ale czy w tym przypadkiem nie mial grac, ten co w ub gral henrego? to ja dziekuje;> postoje faceta twarz dziala mi na nerwy Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Harper's Island 18.03.09, 08:46 No teraz patrzę, że tak www.showtv.pl/news_item_1019.htm . A i będzie też grała Katie Cassidy - znana z Supernatural . Odpowiedz Link
agamasia Re: Harper's Island 18.03.09, 08:59 Oj ja sobie obiecałam, że już nic nowego nie zacznę, bo i tak się nie wyrabiam No nie wiem też czy to dla mnie, bo ja strachliwa jestem i nie lubię się bać. Ale poczekam, aż zdacie relację i może tak cały sezon za jednym zamachem wciągnę Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Harper's Island 18.03.09, 09:03 aniuta75 napisała: > A i będzie też grała Katie Cassidy - znana z Supernatural . Ja i tak mialem ogladac, ale skoro bedzie Katie - to juz obowiazkowo! Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Harper's Island 18.03.09, 09:26 Tez mam date odnotowana w kalendarzyku bo planowalam obejrzec. Promo wyglada obiecujaco, choc odrobine jestem sceptyczna, bo "11th Hour" i "Dollhouse" tez wydawaly mi sie super ciekawe, tym czasem pierwszy sama ocenilam jako szajs a drugi wypada "tak se" w waszych recenzjach... Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Harper's Island 18.03.09, 09:29 lenkaaa napisała: > "11th Hour" i "Dollhouse" tez wydawaly mi sie super ciekawe, tym czasem pierwszy sama ocenilam jako szajs Dziekuje za uswiadomienie, bo wlasnie mnie korcilo aby ogladac To juz nie korci Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Harper's Island 18.03.09, 09:31 a prosze bardzo nawet watek osobny gdzies tam jest gdzie ostrzegam, zeby nie ogladac Odpowiedz Link
luczijka Re: Harper's Island 18.03.09, 13:25 Skoro pytanie tej pani z trailera brzmi: "chicken or fish?", to ja wybieram to pierwsze, mimo, że nie cierpię kurczaków ;P Odpowiedz Link