galaxian1 17.04.09, 10:25 Dla oglądających Bonesa. Uwaga - w tym tygodniu były 2 odcinki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lenkaaa Re: dwa bonesy 17.04.09, 10:26 myslalam, ze to 2 ostatnie odcinki... to jednak bedzie normalna ilosc: 24 sztuki ? Odpowiedz Link
galaxian1 Re: dwa bonesy 17.04.09, 10:29 Dali 2 odcinki, bo jeden wypadł przez przemowienie Obamy czy jakiegos innego podobnego Odpowiedz Link
galaxian1 Re: dwa bonesy 17.04.09, 10:32 lenkaaa napisała: > a czy ty ogladasz "life on mars" ? A nie, a co ? Nawet kiedys mialem ogladac, ale nie chce mi sie sciagac pliczkow Rozleniwilem sie Odpowiedz Link
lenkaaa Re: dwa bonesy 17.04.09, 10:39 Tak, tak, ja wlasnie chcialam zauwazyc, ze ty duzo polecasz a sam malo co z tego ogladasz, hi, hi !!! Ja na podstawie twojej rekomendacji obejrzalam juz tego egzorcyste z BBC i wlasnie "life on mars" ogladam, a tys tego nawet nie liznal Sie pytalam bo chcialam wiedziec czy ten 17-ty odcinek to juz ostatni byl czy moze przerwa jakas jest, a nie chcialo mi sie grzebac w necie, no ale widze, ze bede musiala ... Odpowiedz Link
galaxian1 Re: dwa bonesy 17.04.09, 10:47 Life On Mars nie ogladam, bo nie mam Pisalem tylko, ze podobno wersja angielska lapsza. A nie pisalem, ze ogladam A Ty ktora wersje ogladasz i czy warto? Odpowiedz Link
agamasia Re: dwa bonesy 17.04.09, 10:48 To był ostatni odcinek, już więcej nie będzie. Odpowiedz Link
agamasia Re: dwa bonesy 17.04.09, 11:10 Oglądałam, ale już tu kiedyś pisałam, że raczej dla głównego bohatera Odpowiedz Link
lenkaaa Re: dwa bonesy 17.04.09, 10:55 Hamerykanska, pierwsze 7 odcinkow, potem byla przerwa i od tego czasu jeszcze nie zabralam sie za reszte, ale sie mnie bardzej podobalo od angielskiej wersji. Angielska tez obejrzalam ale tylko 5 pierwszych odcinkow, bo akcja sie strasznie ciagnela, wszystko tak wolno sie dzialo, odcinki byly po 50 minut chyba i sie po prostu znudzilam i przerwalam. Ale mojemy malzonkowi szanownemu sie brytyjska wersja podobala. Tylko, ze on sam Brytyjczyk, znal tego glownego aktora, to sie nie dziwie, ze mu sie przyjemniej ode mnie ogladalo Odpowiedz Link
galaxian1 Re: dwa bonesy 17.04.09, 11:01 lenkaaa napisała: > Hamerykanska A jakbys ogladla angielska - to ona ma kontynuacje w postaci innego serialu (tylko nie pamietam tytulu!) I w nim nie sa juz lata 70te ale 80te. Amerykanski nie ma kontynuacji. Odpowiedz Link
ka_thy Re: dwa bonesy 21.04.09, 13:30 Muszę przyznać, że te dwa odcinki Bones były zajebiste. Zwłaszcza ostatni - oby tak dalej do końca sezonu. No i chyba drugi raz podczas oglądania Bones w ogóle, musiałam zamknąc z obrzydzenia oczy, w tym pierwszym z dwóch odcinków - podczas przekładania sprasowanego ciała, kiedy stażysta porównywał je do pizzy. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: dwa bonesy 21.04.09, 13:36 Teraz to ja juz przywyklem i wiem czego sie mozna spodziewac! Ale jak w poczatkowych odcinkach grzebali się w odchodach niedzwiedzia, to mi się zrobiło słabo Odpowiedz Link
gaudia Re: dwa bonesy 21.04.09, 13:58 niedawno zwłok po rozdrabniarce, teraz po zgniatarce, są jeszcze jakieś "-arki"? przy nich basista robiący za dekorację sceniczną na krzyzu - luzik. Ale metalowcy cudni Zwłaszcza Słodko Tyle sezonów, a ja wciąż zasiadam do Bonsów z talerzem przed nosem....zero wniosków. Może dlatego wreszcie chudnę Odpowiedz Link
ka_thy Re: dwa bonesy 21.04.09, 14:08 > Ale jak w poczatkowych odcinkach grzebali się w odchodach niedzwiedzia, to mi > się zrobiło słabo Hehe, to był u mnie ten pierwszy raz Wcześniej i poźniej nic nie robiło na mnie szczególnego wrażenia. Az do wczoraj. > Tyle sezonów, a ja wciąż zasiadam do Bonsów z talerzem przed nosem....zero > wniosków. Znaczy masz zamiar oglądac i jeść? Podziwiam. > metalowcy cudni Zwłaszcza Słodko Metalowcy cudni, Słodko w metalowym mundurku - przecudny. No i mój ukochany dr Gordon z cudownym brytyjskim akcentem. Plus muzyka. Odpowiedz Link
gaudia Re: dwa bonesy 21.04.09, 14:21 no to jeszcze dodam, ze niezmiernie mnie znów cieszy Hodgins Eksperymentujący ps. z talerzem zasiadam, bo "serial się ściagnąl, to popatrze i pojem", a po pierwszych 3 minutach jest "panbuk, to wszak Bones! Nie jem!" ps2 Ucze sie angielskiego, marnie jeszcze. Ale cieszy mnie dykcja dr Brennan, bo rozrózniam wyrazy i akcenty. Nie wiem czy słusznie mnie cieszy. Odpowiedz Link
gaudia Re: dwa bonesy 25.04.09, 09:32 joł czy Bonsy są teraz 2x w tygodniu? ledwie usmiałam się jak norka z 4x22 a już muszę ciagnąć 4x23 super! Odpowiedz Link