agamasia 18.05.09, 19:08 Czyli serialowe co? gdzie? kiedy? w następnym sezonie FOX Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agamasia FOX 18.05.09, 23:40 www.filmweb.pl/Ram%C3%B3wka+stacji+FOX+na+sezon+2009+2010,News,id=51593 Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: FOX 19.05.09, 09:18 haha, na show.tv podaja kiedy house bedzie wyswietlany, a na popcornerze pisza ze nie ma jeszcze oswiadczenia ze house w ogole bedzie;DDDDD zawsze wiedzialam ze popcorner.. no wiadomo;P Odpowiedz Link
lenkaaa Re: FOX 19.05.09, 09:30 no prosze bedzie dalsza czesc Dollhouse, a wyscie tak zjechali ten serial, to go nie obejrzalam... a oni robia czesc dalsza... Odpowiedz Link
galaxian1 Re: FOX 19.05.09, 15:03 Bo ten serial to jedna wielka dla imbecyli Jest tak bzdurny i naiwny, ze tylko dla amerykanów. Ale o dziwo, amerykanie też go nie chcą ogladac, final sezonu obejrzalo zaledwie 2,8 ml. Ale durny Fox i tak robi drugi sezon i pewnie beda go tak ciagnac na sile, jak PB. Odpowiedz Link
agamasia Re: FOX 19.05.09, 16:03 A ja tam lubię Dollhousa i nie uważam się za imbecyla Odpowiedz Link
galaxian1 Re: FOX 19.05.09, 20:50 Moze Ty takie lubisz Po 1 - jest nudny. Po 2 - jest infantylny (wielka, super tajna baza, ktorej strzeże jeden ochroniarz i w której pracuje jeden naukowiec-informatyk, w dodatku nastolatek, haha) Po 3 - super nowoczesna technologia, o której nie powiedzieli kompletnie nic - wiemy tylko tyle ze jest zajebista Po 4 - irytujące dialogi "- zasnęłam?", "- na krótko", bleeee Po 5 - wróg, czyli obcy agent wchodzi do bazy (tak se wchodzi wlasciwie "od czapy, bo nie ma zadnej ochrony) i najpierw chca mu wyprac mózg ale juz za chwile staje sie super przyjacielem. Wszyscy sobie wspolnie pomagaja i jest ogolnie błogo Po 6 - ale najgorsze jest to, że w tym serialu właściwie... o nic nie chodzi! Sa jakies jednoodcinkowe akcje, ktore po prostu się kończą i tyle, nie ma ciągłości. Główny wątek jest bardzo mętny, nieciekawy. Serial to typowy "zabijacz czasu", obejrzec i zapomnieć. I nigdy więcej do niego nie wracac, bo drugi raz tego samego odcinka obejrzec sie juz nie da - nie przejdzie "przez przełyk" Mnie osłabił final serialu, w ktorym to rzucony z wysokiego piętra dysk twardy spada sobie spokojnie na jakas wystajaca belke i na niej sie zatrzymuje, jakby byla z gabki i w dodatku posmarowana lepem Oczywiscie dyskowi nic sie nie stalo, bo przeciez mimo, ze beka byla ze stali - to przeciez byla tylko belką, a nie chodnikiem. A wszyscy dobrze wiedza, ze jak dysk twardy przywali w stalowa belkę - to po 1 nic mu sie nie stanie, a po 2 - zamiast sie odbic, to on sobie spokojnie się na niej "ułoży", aby czekać na znalazcę No i takich durnot w serialu jest cała masa. Sam sie sobie dziwie, po co ja ten serial obejrzalem, cholera mnie wie... Milion razy lepsza jest stara Nikita z Petą Wilson (tematyka obu seriali zblizona). Odpowiedz Link
agamasia Re: FOX 19.05.09, 21:28 Też się dziwię, dlaczego oglądałeś ten serial i tak się przy nim męczyłeś skoro "Po 1 - Po 6" i coś tam jeszcze. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: FOX 20.05.09, 17:45 Powinienem zakonczyc po 3 odcinku, ktory byl masakrycznie fatalny (to ten o tej piosenkarce!). Ale caly czas mialem nadzieje, ze cos sie ruszy, poprawi... w necie pisali, ze od 6-7 odcinka serial zrobi sie super - oczywiscie sie nie zrobil... ale liczylem chociaz na dobry final - a byl żenujący. Ale uwaga! Jak wyjdzie wersja DVD, to dojda 2 epizody, ktorych nie pokazala stacja nie wiadomo z jakiego powodu. Bedzie to prawdziwy pilot serialu (pilota nie pokazano!) i bedzie to prawdziwy final serialu (i finalu tez nie pokazano). Ale ja juz tego nie obejrze, bo 12 godzin z Domkiem Dla Lalek to i tak o 12 za duzo Odpowiedz Link
galaxian1 Re: ABC 19.05.09, 20:59 agamasia napisała: > ABC ABC i NBC Stwierdzam, że coraz mniej jest do oglądania. Wiele seriali pokasowali, nie dając godnych następców. Mnie z kilkunastu seriali jakie ogladalem, zostalo juz tylko kilka. Z niektorych sam zrezygnowalem, bo były tak durne. Nie wiem czy wciagne się w jakąs nowosc, bo przysłowie pszczół mówi, że nowości zazwyczaj szybko dostają "cancela", wiec szkoda czasu na seriale, ktore beda bez sensownego zakończenia. Ooo, takie jest moje zdanie na ten temat Odpowiedz Link
agamasia Re: ABC 20.05.09, 10:11 i jeszcze: www.filmweb.pl/Ram%C3%B3wka+stacji+ABC+na+sezon+2009+2010,News,id=51631 Odpowiedz Link
agamasia Re: NBC 20.05.09, 10:13 www.filmweb.pl/Uaktualnienie+Ram%C3%B3wka+stacji+NBC+na+sezon+2009+2010,News,id=51632 Odpowiedz Link
magdawaw1 Uroczy Patryczek 21.05.09, 12:49 jak zawsze www.popcorner.pl/popcorner/51,81588,6632097.html? i=0 . Odpowiedz Link