Dodaj do ulubionych

Upfronty 2009/2010

18.05.09, 19:08
Czyli serialowe co? gdzie? kiedy? w następnym sezonie

FOX
Obserwuj wątek
    • agamasia FOX 18.05.09, 23:40
      www.filmweb.pl/Ram%C3%B3wka+stacji+FOX+na+sezon+2009+2010,News,id=51593
      • ilekobietamalat Re: FOX 19.05.09, 09:18
        haha, na show.tv podaja kiedy house bedzie wyswietlany, a na
        popcornerze pisza ze nie ma jeszcze oswiadczenia ze house w ogole
        bedzie;DDDDD
        zawsze wiedzialam ze popcorner.. no wiadomo;P
      • lenkaaa Re: FOX 19.05.09, 09:30
        no prosze bedzie dalsza czesc Dollhouse, a wyscie tak zjechali ten serial, to go
        nie obejrzalam... a oni robia czesc dalsza...
        • galaxian1 Re: FOX 19.05.09, 15:03
          Bo ten serial to jedna wielka dla imbecyli big_grin
          Jest tak bzdurny i naiwny, ze tylko dla amerykanów.
          Ale o dziwo, amerykanie też go nie chcą ogladac, final sezonu obejrzalo zaledwie
          2,8 ml. Ale durny Fox i tak robi drugi sezon i pewnie beda go tak ciagnac na
          sile, jak PB.
          • agamasia Re: FOX 19.05.09, 16:03
            A ja tam lubię Dollhousa i nie uważam się za imbecyla smile
            • galaxian1 Re: FOX 19.05.09, 20:50
              Moze Ty takie lubisz smile

Po 1 - jest nudny.

Po 2 - jest infantylny (wielka, super tajna baza, ktorej strzeże jeden
              ochroniarz i w której pracuje jeden naukowiec-informatyk, w dodatku nastolatek,
              haha)

Po 3 - super nowoczesna technologia, o której nie powiedzieli kompletnie nic -
              wiemy tylko tyle ze jest zajebista smile

Po 4 - irytujące dialogi "- zasnęłam?", "- na krótko", bleeee big_grin

Po 5 - wróg, czyli obcy agent wchodzi do bazy (tak se wchodzi wlasciwie "od
              czapy, bo nie ma zadnej ochrony) i najpierw chca mu wyprac mózg ale juz za
              chwile staje sie super przyjacielem. Wszyscy sobie wspolnie pomagaja i jest
              ogolnie błogo big_grin

Po 6 - ale najgorsze jest to, że w tym serialu właściwie... o nic nie chodzi! Sa
              jakies jednoodcinkowe akcje, ktore po prostu się kończą i tyle, nie ma
              ciągłości. Główny wątek jest bardzo mętny, nieciekawy.

Serial to typowy "zabijacz czasu", obejrzec i zapomnieć. I nigdy więcej do niego
              nie wracac, bo drugi raz tego samego odcinka obejrzec sie juz nie da - nie
              przejdzie "przez przełyk" smile

Mnie osłabił final serialu, w ktorym to rzucony z wysokiego piętra dysk twardy
              spada sobie spokojnie na jakas wystajaca belke i na niej sie zatrzymuje, jakby
              byla z gabki i w dodatku posmarowana lepem big_grin
              Oczywiscie dyskowi nic sie nie stalo, bo przeciez mimo, ze beka byla ze stali -
              to przeciez byla tylko belką, a nie chodnikiem. A wszyscy dobrze wiedza, ze jak
              dysk twardy przywali w stalowa belkę - to po 1 nic mu sie nie stanie, a po 2 -
              zamiast sie odbic, to on sobie spokojnie się na niej "ułoży", aby czekać na
              znalazcę big_grin

No i takich durnot w serialu jest cała masa.
              Sam sie sobie dziwie, po co ja ten serial obejrzalem, cholera mnie wie... Milion
              razy lepsza jest stara Nikita z Petą Wilson (tematyka obu seriali zblizona).
              • agamasia Re: FOX 19.05.09, 21:28
                Też się dziwię, dlaczego oglądałeś ten serial i tak się przy nim męczyłeś skoro
                "Po 1 - Po 6" i coś tam jeszcze.
                • galaxian1 Re: FOX 20.05.09, 17:45
                  Powinienem zakonczyc po 3 odcinku, ktory byl masakrycznie fatalny (to ten o tej
                  piosenkarce!). Ale caly czas mialem nadzieje, ze cos sie ruszy, poprawi... w
                  necie pisali, ze od 6-7 odcinka serial zrobi sie super - oczywiscie sie nie
                  zrobil... ale liczylem chociaz na dobry final - a byl żenujący.

Ale uwaga!
                  Jak wyjdzie wersja DVD, to dojda 2 epizody, ktorych nie pokazala stacja nie
                  wiadomo z jakiego powodu. Bedzie to prawdziwy pilot serialu (pilota nie
                  pokazano!) i bedzie to prawdziwy final serialu (i finalu tez nie pokazano). Ale
                  ja juz tego nie obejrze, bo 12 godzin z Domkiem Dla Lalek to i tak o 12 za duzo smile
    • agamasia ABC 19.05.09, 16:29
      ABC
      • galaxian1 Re: ABC 19.05.09, 20:59
        agamasia napisała:

> ABC

ABC i NBC smile

Stwierdzam, że coraz mniej jest do oglądania.
        Wiele seriali pokasowali, nie dając godnych następców.
        Mnie z kilkunastu seriali jakie ogladalem, zostalo juz tylko kilka.
        Z niektorych sam zrezygnowalem, bo były tak durne.
        Nie wiem czy wciagne się w jakąs nowosc, bo przysłowie pszczół mówi, że nowości
        zazwyczaj szybko dostają "cancela", wiec szkoda czasu na seriale, ktore beda bez
        sensownego zakończenia.

Ooo, takie jest moje zdanie na ten temat smile
        • agamasia Re: ABC 20.05.09, 10:11
          i jeszcze:

www.filmweb.pl/Ram%C3%B3wka+stacji+ABC+na+sezon+2009+2010,News,id=51631
          • galaxian1 Re: ABC 20.05.09, 17:49
            No to wasz CUPID dostał cancela smile
    • agamasia NBC 19.05.09, 21:31
      NBC
      • agamasia Re: NBC 20.05.09, 10:13
        www.filmweb.pl/Uaktualnienie+Ram%C3%B3wka+stacji+NBC+na+sezon+2009+2010,News,id=51632
    • agamasia CBS 21.05.09, 08:16
      tygodniowa rozpiska i jeszcze krótkie opisy
      • magdawaw1 Uroczy Patryczek 21.05.09, 12:49
        jak zawsze www.popcorner.pl/popcorner/51,81588,6632097.html?
        i=0 smile.
    • agamasia CW 22.05.09, 11:10
      rozpiska o serialach video
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka