galaxian1 16.06.09, 22:00 No i jak tam Twoje Archiwum-X ? Obiecalas obejrzec wszystkie sezony Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luczijka Re: ROTFL :DDDDDDDDDDDDDDD 16.06.09, 22:22 aniuta75 napisała: > Hehehhe padłam . Ja też Sama już dawno zapomniałam o tej obietnicy danej zapewne w chwili niepoczytalności Oj muszę Cię zawieść Galaxian od czasu kiedy mnie o to pytałeś kilka miesięcy temu nie posunęłam się ani o odcinek (jestem nadal około 10 odc. 1 sezonu ) ;P Chyba wyszłam na niesłowną Ale może w ramach rekompensaty obiecam, że obejrzę Harper's Island? ;P Tak ładnie o nim piszecie, że aż mam ochotę zerknąć Odpowiedz Link
galaxian1 Re: ROTFL :DDDDDDDDDDDDDDD 16.06.09, 22:25 No nie wiem nie wiem... Harpers to tylko 13 odcinkow, a X-F okolo 200 Musisz nas czyms przekupic, abysmy sie zgodzili (a przynajmniej mnie!) A ja wczoraj obejrzalem 12 odcinek sezonu 4. Wiec caly czas do przodu, w koncu obejrze cale Archiwum! Odpowiedz Link
aniuta75 Re: ROTFL :DDDDDDDDDDDDDDD 16.06.09, 23:19 Cieniaki . Lu z mojej strony: podaruję Ci Archiwuma jeżeli oglądniesz Harper's Island i... tadam tadam tadam Supernatural Odpowiedz Link
galaxian1 Re: ROTFL :DDDDDDDDDDDDDDD 16.06.09, 23:48 ja to wogole jestem oburzony, ze Lu nie wierze czynnego udziału w akcji "stare odcinki supka"! A moze bierze, tylko cichaczem ? Odpowiedz Link
luczijka Re: ROTFL :DDDDDDDDDDDDDDD 16.06.09, 23:59 galaxian1 napisał: > ja to wogole jestem oburzony, ze Lu nie wierze czynnego udziału w akcji "stare > odcinki supka"! A moze bierze, tylko cichaczem ? Jeśli "czynnym braniem udziału w akcji stare odcinki" można nazwać czytanie Waszych bieżących dyskusji, to biorę... Wiecie ja to ja, ale naprawdę ciekawe jest to, czy Milka bierze udział w Waszej akcji, ona jest przecież znana z tego, że wszystko robi cichaczem Nawet cichaczem nas moderuje i wycina <lol> ;P Odpowiedz Link
luczijka Re: ROTFL :DDDDDDDDDDDDDDD 16.06.09, 23:54 aniuta75 napisała: > Lu z mojej strony: podaruję Ci Archiwuma jeżeli oglądniesz Harper's Island i... >> > > > > tadam tadam tadam > > >> > > Supernatural > No wiesz jakby to powiedzieć... a sam Harper's nie wystarczy? <lol> To i tak będzie olbrzymi wyczyn jak na mnie Zgódź się proszęęęęęęęęęęę Odpowiedz Link
luczijka Re: ROTFL :DDDDDDDDDDDDDDD 16.06.09, 23:51 galaxian1 napisał: > No nie wiem nie wiem... > Harpers to tylko 13 odcinkow, a X-F okolo 200 Nieźle to sobie wymyśliłam, no nie? <hihihi> > Musisz nas czyms przekupic, abysmy sie zgodzili (a przynajmniej mnie!) Już nawet wiem czym Cię przekupię Richi > A ja wczoraj obejrzalem 12 odcinek sezonu 4. > Wiec caly czas do przodu, w koncu obejrze cale Archiwum! No to widzę, że zawsze po obejrzeniu nowego dla Ciebie odcinka Archiwum przypominasz sobie o mnie i mojej obietnicy <lol>. Chyba nie chcesz być sam na placu boju i dlatego tak mnie zagrzewasz do walki Odpowiedz Link
galaxian1 Re: ROTFL :DDDDDDDDDDDDDDD 17.06.09, 09:26 luczijka napisała: > > > Musisz nas czyms przekupic, abysmy sie zgodzili (a przynajmniej mnie!) > Już nawet wiem czym Cię przekupię Richi Tak ? Juz sie nie moge doczekac na szczegoly > No to widzę, że zawsze po obejrzeniu nowego dla Ciebie odcinka Archiwum przypominasz sobie o mnie i mojej obietnicy <lol>. Chyba nie chcesz być sam na placu boju i dlatego tak mnie zagrzewasz do walki Nie wiesz co tracisz! Ostatni odcinek jaki widzialem, byl o facecie co mu... glowa odrastala hehe Odpowiedz Link
luczijka Re: ROTFL :DDDDDDDDDDDDDDD 17.06.09, 12:55 galaxian1 napisał: > Tak ? > Juz sie nie moge doczekac na szczegoly Tja jak zwykle skończy się na gadaniu > Nie wiesz co tracisz! > Ostatni odcinek jaki widzialem, byl o facecie co mu... glowa odrastala hehe Jednak nie ma to jak Archiwum Odpowiedz Link
galaxian1 Re: ROTFL :DDDDDDDDDDDDDDD 17.06.09, 14:46 luczijka napisała: > Tja jak zwykle skończy się na gadaniu A na czym sie powinno skonczyc, hę ? > > > Ostatni odcinek jaki widzialem, byl o facecie co mu... glowa odrastala hehe > Jednak nie ma to jak Archiwum No ba, wiadomo Odpowiedz Link
aniuta75 Re: ROTFL :DDDDDDDDDDDDDDD 17.06.09, 15:54 galaxian1 napisał: > luczijka napisała: > > > Tja jak zwykle skończy się na gadaniu > > A na czym sie powinno skonczyc, hę ? Pewnie na ręko...(i nie tylko )...czynach . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: ROTFL :DDDDDDDDDDDDDDD 17.06.09, 17:41 aniuta75 napisała: > galaxian1 napisał: > > > luczijka napisała: > > > > > Tja jak zwykle skończy się na gadaniu > > > > A na czym sie powinno skonczyc, hę ? > > Pewnie na ręko...(i nie tylko )...czynach . Pobić się kobiecie na pewno nie pozwolę Odpowiedz Link
luczijka Re: ROTFL :DDDDDDDDDDDDDDD 17.06.09, 22:58 galaxian1 napisał: > aniuta75 napisała: > > > galaxian1 napisał: > > > > > luczijka napisała: > > > > > > > Tja jak zwykle skończy się na gadaniu > > > > > > A na czym sie powinno skonczyc, hę ? > > > > Pewnie na ręko...(i nie tylko )...czynach . > > Pobić się kobiecie na pewno nie pozwolę Nie dość, że się dasz pobić to jeszcze będziesz krzyczał o więcej Odpowiedz Link
galaxian1 Re: ROTFL :DDDDDDDDDDDDDDD 18.06.09, 16:05 luczijka napisała: > > Pobić się kobiecie na pewno nie pozwolę > > Nie dość, że się dasz pobić to jeszcze będziesz krzyczał o więcej Wiedzialem, ze Ty jestes jakas sadomaso ! A raczej tylko samo Odpowiedz Link
luczijka Re: ROTFL :DDDDDDDDDDDDDDD 18.06.09, 17:12 galaxian1 napisał: > Wiedzialem, ze Ty jestes jakas sadomaso ! > A raczej tylko samo > Odpowiedz Link
luczijka Re: ROTFL :DDDDDDDDDDDDDDD 17.06.09, 22:57 aniuta75 napisała: > galaxian1 napisał: > > > luczijka napisała: > > > > > Tja jak zwykle skończy się na gadaniu > > > > A na czym sie powinno skonczyc, hę ? > > Pewnie na ręko...(i nie tylko )...czynach . Ciiiiiii Aniuta, bo może nas czytają jakieś dzieci Odpowiedz Link