Dodaj do ulubionych

adaptacja strychu

16.02.04, 15:49
szukam kredytu na 100% na adaptacje strychu. w jakim banku moge sie o to
starac?wiele bankow ma w swojej ofercie mozliwosc finansowania w 100% kosztow
zwiazanych z adaptacja pomieszczen niemieszkalnych, ale jak wiadomo- sa to
czesto oferty jedynie NA PISMIE (ladnie wyglada, jak bank daje swojemu
klientowi tak wiele korzystnych rozwiazan!smile,ale niekoniecznie przeklada sie
to na zyciesmile
czy mozecie mi wskazac banki, gdzie dostane taki kredyt? bede wdziecznasmile
a moze ktos ma juz takie doswiadczenia? bede jeszcze bardziej wdziecznasmile)
marta
Obserwuj wątek
    • doradcy.expandera Re: adaptacja strychu 16.02.04, 18:07
      Zapraszam do naszych oddziałow po szczegolowe informacje
      • syla_syla Re: adaptacja strychu 17.02.04, 09:02
        a nie da sie wstepnie nic powiedziec zanim trafie do Panstwa oddzialu? nie
        ukrywam,ze mam problem z czasem i zanim znajde chwile warto wiedziec, ze mam po
        co iscsmile
    • aggu Re: adaptacja strychu 16.02.04, 22:15
      syla, moj kumpel dostal kredyt wlasnie w tym celu, ale ja sie nie
      interesowalam, wiec musze sie z nim skontaktowac i Ci odpisze - kwestia 2 dni.
      Wiem, ze dostal go bez problemu, zero hipoteki, zabezpieczenia, sam strych
      wystarczyl. Napisze do Ciebie na pewno jak sie dowiem. pozdrowienia. a.
      • syla_syla Re: adaptacja strychu 17.02.04, 08:52
        aggu,wielkie dzieki. wlasnie takich informacji mi potrzeba- ktory bank, czy w
        100%,ile trwalo,jakie oplaty z tym zwiazane..no wszystko co sie dasmile)czekam z
        niecierpliwoscia na Twojego maila...(chyba bede pila herbatki na cierpliwosc
        przez te 2 dnismile))))))pozdrawiam
        • aggu Re: adaptacja strychu 18.02.04, 10:30
          Syla, bardzo Cie przepraszam, ze sie nie odzywam, ale nie moge go namierzyc...
          Bede dzisiaj dzwonic do skutku, obiecuje. pozdrawiam! nie zapomnialam o Tobie!
          a.
          • syla_syla Re: adaptacja strychu 18.02.04, 22:16
            Aggu,spokojniesmilewielkie dzieki,ze pamietasz.ja z cierpliwoscia czekam. milego wieczoru i do uslyszeniasmile
            • aggu Re: adaptacja strychu 19.02.04, 09:40
              Syla, on na razie jest nieosiagalny, rozmawialam natomiast z jego kumplem,
              ktory mowi, ze ten kredyt zalatwiany byl przez expandera wlasnie... oni mu
              doradzili, jak to zrobic, zeby nie zabezpieczac sie inna hipoteka na czas
              adaptacji. haha, ja oczywiscie nie jestem z expandera, wiec to nie reklamawink
              ale sama zalatwiam przez nich kredyt, bo to duzo latwiejsze. dowiem sie na
              pewno wszystkiego podczas weekendu. buziaki, a.
              • syla_syla Re: adaptacja strychu 19.02.04, 18:01
                wielkie dzieki kochana!jesli uda Ci sie po weekendzie,bedzie cudnie!smileja
                wlasnie tez planuje skorzystac z expandera.ciekawa jestem, jaki bank mu
                zaproponowali i jak w efekcie wygladala cala procedura- ile czasu, jakei
                oplaty... no wiesz pewnie sama najlepiej,co moze interesowac potencjonalnego
                kredytobiorce przed wzieciem kredytu-haha.zatem milego weekendu i buziaki
                • aggu Re: adaptacja strychu 22.02.04, 20:41
                  Syla, napisalam Ci na priva. a.
                  • syla_syla Re: adaptacja strychu 24.02.04, 00:10
                    dzieki
                    ja Tobie tezsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka