zabolek27 30.06.05, 14:33 Czekam na odzew-czy ktos bral we franku? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chrisu_gd Re: kredyt w Multibanku 03.07.05, 00:04 Nie radzę tam brać kredytu. Raz, że drodzy, dwa - lekceważą klienta. Załatwienie u nich kredytu trwa miesiąc albo dłużej. Jak do nich nie zadzwonisz, to nawet decyzji nie poznasz. Amatorka. Odpowiedz Link
kasia336 Re: kredyt w Multibanku 04.07.05, 12:53 Pachnie konkurencją. Można i tak. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
chrisu_gd Re: kredyt w Multibanku 04.07.05, 12:58 Bynajmniej. Żadną konkurencją. Chciałem wziąć tam kredyt. Żałowałem, że nie złożyłem wniosku jednocześnie w drugim banku. Straciłem ponad miesiąc. Potem złożyłem w Millenium załatwiłem sprawę w niecałe dwa tygodnie. W Multibanku, po ponad miesiącu dowiedziałem się, że dostanę kredyt, ale nie 95% tylko 80%. Spytałem, kto mi kasę pożyczy w takim razie. W Millenium dostałem na 100%. Tylko dzięki uprzejmości developera, nie straciłem tego mieszkania. Odpowiedz Link
habeeby Re: kredyt w Multibanku 04.07.05, 13:04 A ja właśnie w Millenium straciłam 3 tyg. (mam zaakceptowany wniosek, ale warunki z kosmosu i oprocentowanie też mi zmienili), a teraz będę próbowała m.in. w Multibanku. Czyli wszystko zależy od wniosku, a nie od banku. Odpowiedz Link
zabolek27 Re: kredyt w Multibanku 05.07.05, 13:49 My w Multibanku dostalismy w tydzien w Wawie Odpowiedz Link
chrisu_gd Re: kredyt w Multibanku 05.07.05, 14:26 Gratulacje. Ja miałem działalność gospodarczą. Pewnie dlatego Multibank miał mnie gdzieś... Odpowiedz Link
habeeby Re: kredyt w Multibanku 06.07.05, 08:53 Oprócz tych standardowych, to doniesienie kolejnej partii dokumentów, spłacenie całego kredytu, który chcę częściowo spłacić z kredytu konsolidacyjnego (gdybym miała na tą spłatę, to nie chciałabym od nich na to pieniędzy, poza tym mam zdolność kredytową i bez spłacenia tego kredytu), doniesienie wyciągów z nie mojego konta (konkretnej osoby z rodziny) i parę innych. Pracuję na umowę o pracę, w firmie, która zawsze będzie istniała, mam dobrą pensję i od 5 lat spłacam regularnie kredyt mieszkaniowy, w BIK wszystko idealnie - wiem, bo sama się sprawdzałam. W poprzednim banku dostałam kredyt w ciągu tygodnia tylko z zaświadczeniem o zarobkach. Myślałam, że teraz tez nie będzie problemu. Ale sprawdzę jak będzie w innych bankach. Może tylko mi się wydaje, że wszystko jest ok )) Odpowiedz Link
lipiskip [...] 06.07.05, 20:37 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link