robertozo 05.08.05, 11:24 jeśli oprocentowanie kredytu we frankach to 3.65 a część oprocentowania to marża banku to negocjując warunki mogę obniżyć marżę a tym samym oprocentowanie. czy dobrze myślę? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
starchaser Re: negocjacje 05.08.05, 11:27 jak dla mnie dobrze kombinujesz PS. oprocentowanie w CHF na poziomie 3,65% to obecnie porażka (nawet przy 0% wkładu własnego). Chyba, że dowalili Ci takie za jakieś inne Twoje atrybuty np. miałeś już problemy ze spłacaniem innych kredytów. i należych do tych "ryzykownych" klientów. Odpowiedz Link
robertozo Re: negocjacje 05.08.05, 11:32 jestem czysy jak łza a to oprocentowanie wziołem z symulatora pko bp . chcę wziąć kredyt na zakup domu i mam dylemat. czy najpewniejszy dla mnie pko bp (mieszkam w malej miejscowości i jest tu tylko on) mam u nich konto przez parę lat . muślę również o boś bo podobno najtańszy a oprocentowanie rewelacja 1.77 byłem wczoraj w oddziale Odpowiedz Link
doradca.multiinvest Re: negocjacje 05.08.05, 11:53 obecnie na rynku jest wiele ciekawszych ofert niz te 3,65 w CHF. Ponadto sposrod wielu mozna wylapac te najciekawsze, ktore beda odpowiadaly Twoim oczekiwaniom. Zapraszam na maila sprzedaz@multiinvest.pl Warto tez zapoznac sie z nasza strona www.multiinvest.pl Odpowiedz Link
agnieszka.gulbinska Re: negocjacje 09.08.05, 11:34 Jeśli chodzi o oprocentowanie kredytu to składaja sie 2 czynniki, a mianowicie MARŻA BANKU + LIBOR/WIBOR, jeśli chodzi o prowizję banku za udzielenie kredytu to własnie ta kwote można negocjować. pozdrawiam aga > jeśli oprocentowanie kredytu we frankach to 3.65 a część oprocentowania to > marża banku to negocjując warunki mogę obniżyć marżę a tym samym > oprocentowanie. czy dobrze myślę? Odpowiedz Link