Dodaj do ulubionych

negocjacje

05.08.05, 11:24
jeśli oprocentowanie kredytu we frankach to 3.65 a część oprocentowania to
marża banku to negocjując warunki mogę obniżyć marżę a tym samym
oprocentowanie. czy dobrze myślę?
Obserwuj wątek
    • starchaser Re: negocjacje 05.08.05, 11:27
      jak dla mnie dobrze kombinujesz smile

PS. oprocentowanie w CHF na poziomie 3,65% to obecnie porażka (nawet przy 0% wkładu własnego). Chyba, że dowalili Ci takie za jakieś inne Twoje atrybuty smile np. miałeś już problemy ze spłacaniem innych kredytów. i należych do tych "ryzykownych" klientów.
      • robertozo Re: negocjacje 05.08.05, 11:32
        jestem czysy jak łza a to oprocentowanie wziołem z symulatora pko bp . chcę
        wziąć kredyt na zakup domu i mam dylemat. czy najpewniejszy dla mnie pko bp
        (mieszkam w malej miejscowości i jest tu tylko on) mam u nich konto przez parę
        lat . muślę również o boś bo podobno najtańszy a oprocentowanie rewelacja 1.77
        byłem wczoraj w oddziale
        • doradca.multiinvest Re: negocjacje 05.08.05, 11:53
          obecnie na rynku jest wiele ciekawszych ofert niz te 3,65 w CHF. Ponadto
          sposrod wielu mozna wylapac te najciekawsze, ktore beda odpowiadaly Twoim
          oczekiwaniom. Zapraszam na maila sprzedaz@multiinvest.pl
          Warto tez zapoznac sie z nasza strona www.multiinvest.pl
    • agnieszka.gulbinska Re: negocjacje 09.08.05, 11:34
      Jeśli chodzi o oprocentowanie kredytu to składaja sie 2 czynniki, a mianowicie
      MARŻA BANKU + LIBOR/WIBOR, jeśli chodzi o prowizję banku za udzielenie kredytu
      to własnie ta kwote można negocjować.

pozdrawiam
      aga

> jeśli oprocentowanie kredytu we frankach to 3.65 a część oprocentowania to
      > marża banku to negocjując warunki mogę obniżyć marżę a tym samym
      > oprocentowanie. czy dobrze myślę?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka