Dodaj do ulubionych

nie polecam Millenium!

20.09.05, 16:05
dlugo trwa rozpatrywanie wniosku, zapominaja przekazac informacje o waznych
dokumentach a potem przychodzi odpowiedz z warszawy, ze kredyt przyznali
ale...mniejszy. w naszym przypadku zamiast 180tys dali 135 tys. powod?sama
chcialabym wiedziec.teraz czekamy na oryginaly naszych dokumentow MAJA BYC W
CZWARTEK, zobaczymy czy tak bedzie.dodatkowo licza nas jako trzy osoby mimo
ze ja dopiero jestem w ciazy...jakie plusy?mila obsługa i nic poza tym.
nie polecamy z wlasnego doswiadczenia!
Obserwuj wątek
    • agamek12 Re: nie polecam Millenium! 20.09.05, 17:28
      kilka tygodni temu dorabiałem sobie jako "animator" na imprezie przeznaczonej
      dla 3000 osób z Millenium. zapytałem tam kilka osób o kredyty mieszkaniowe w
      Millenium. żadna z nich nie polecała swojego banku, a większosć radzila
      zainteresować się bankami państwowymi (jeszcze takie są???)
    • booster Re: nie polecam Millenium! 20.09.05, 18:57
      jeśli chodzi o rozpatrywanie wniosku to chyba nikt nie pobije BOŚ: czekam 5
      tydzień. Obiecali, że do końca miesiąca to już na 100% zdażą smile))
      • smbsone Re: nie polecam Millenium! 20.09.05, 20:31
        5 tygodni w bos to dlugo.natomiast ja w millenium czekalem i czekalem = po osmiu 9 tygodniach - zauwazylem (szybko co nie smile) ze mnie oszukuja sami pracownicy - sciemniaja ze dokumenty idą pocztą, ze malo analityków, ze dają d..py...sam sie przyznali.w koncu powiedzialem dosc.kiedy przyszla wstepna decyzja to zanizyli wartosc kredytu w stos.do mieszkania=to są stale praktyki.wystarczy poczytac. po 4 dniach mialem kredyt w BPH....o czyms to swiadczy prawda ???
        • krynia11 Re: nie polecam Millenium! 21.09.05, 11:35
          hej, to podobnie jak w moim przypadku... rozpatrywali i rozpatrzec nie mogli a
          w końcu obniżyli wartość nieruchomości i się zrobiła dziura budżtowa.... bank
          bph załatwił kredyt w kilka dni i już mieszkam we własnym mieszkanku...
          A ile się trzeba było prosić o oddanie dokumentów ...najlepsze jest jednak to
          że zdążyli mi w millenium założyć konto przysłać kartę bankomatową i każą za
          nią zapłacić - chociaż zapewniali że w takim przypadku składam rekalamcję i po
          sprawie... NIE POLECAM TEGO BANKU
          • dyrygent1 Re: nie polecam Millenium! 21.09.05, 13:15
            A ja mam przeciwne doświadczenia. Od złożenia wniosku do podpisania umowy
            minęły niecałe 2 tygodnie, nie było żadnych problemów z dokumentami, a wycena
            była bardzo korzystna dla mnie, dzięki czemu mam niższe oprocentowanie niż się
            spodziewałem w momencie składania wniosku. Kredyt ostatnio został wypłacony i w
            przyszłym miesiącu zaczynam go spłacać. Uzyskane warunki wydaje mi się, że są
            dość korzystne WIBOR+0,75% marży w PLN. Też dużo się naczytałem negatywnych
            opinii o tym banku, ale jak przyszło co do czego to zupełnie nie znalazły
            odbicia w rzeczywistości, tak więc ze swojej strony jak na razie mogę tylko
            polecić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka