Dodaj do ulubionych

Open Finance

19.01.06, 09:53
Miał ktoś z nimi do czynienia?
Obserwuj wątek
    • 1303a Re: Open Finance 19.01.06, 14:05
      No ja mam aktualnie z nimi do czynienia , załatwiam przez nich kredyt na
      mieszkanie , co z tego wyniknie zobaczymy. Chodziłam do nich przed podjęciem
      decyzji chyba ze trzy razy. Jak przyszło do konkretów zaproponowali mi dwa
      banki do rozważenia , sama rozważam jeszcze dwa kolejne. W każdym razie ja
      jestem dopiero w fazie początkowej. Za ich pośrednictwem mój wniosek , co
      prawda jeszcze nie kompletyny trafił do banku , tego samego dnia dzwonili
      rzeczoznawcy z banków w sprawie wyceny mieszkania , a co dalej bedzie
      zobaczymy ? To tyle z moich doświadczeń , jak coś się nowego pojawi dam znać ,
      pozdrawiam
      • mikado1982 Re: Open Finance 19.01.06, 14:33
        Ja też właśnie składam jutro wniosek kredytowy za ich pośrednictwem. Przy
        pierwszym spotkaniu kobitka siedziała i trzy godziny tłumaczyła mi podstawwowe
        zagadnienia.Bo ja nie miałam pojęcia jak to jest z tym oprocentowaniem, kursami
        walut, hipoteka itp itd. Spoko teraz jak mam jakieś pytania to dzwonię albo
        pisze maila do niej.
        • telucius Re: Open Finance 22.01.06, 23:55
          korzystalem z ich uslug pare miesiecy temu, we Wrocławiu; byłem bardzo
          zadowolny z obsługi, mimo że w końcu nie wybrałem ofery jaką mi proponowali -
          akurat był sezon na BOŚa,
          • murrr Re: Open Finance 23.01.06, 22:34
            czyli wyciągnołes informacje i poszedłes do bankuwink
    • katkam81 Re: Open Finance 24.01.06, 11:56
      Ja nie mam najlepszego zdania choć na pewno zależy na kogo się trafi. Mimo
      doradcy polecam zrobić samodzielnie choćby podstawowe rozznanie rynku np
      rozejrzeć się w internecie, bo jeżeli trafisz na kogoś komu zależy tylko na
      prowizji albo co też się zdarza prze spotkaniem z Tobą zapoznał się raptem z
      ofertą jednego dwuch banków to ślepe słuchanie doradcy może wysadzić Cię na minę.
      Mi doradca OF zaproponował CHF na 12% bez możliwości spłaty lub refinansowania
      przez 8 lat. I tylko płakać by zostało. A sama chodziłam od banku do banku i
      jest efekt - cztery razy niższe % i lepsze pozostałe warunki. Ale na to
      oczywiście trzeba czasu.jak go nie ma to zostaje doradca ale swój rozum trzeba
      mieć. Bo to Ty poniesiesz konsekwencje nie on.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka