accord3 01.09.06, 15:07 Kredyt 100 tys. , 30 lat CHF na dokończenie budowy (włożyłem już swoje 250 tys.). Jedni namawiają na Millenium (doradca OF), drudzy , że Nordea. Co Wy na to? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
accord3 Re: Nordea czy Millenium? 01.09.06, 17:49 Nie spotkałem się tutaj z dobrą o pinią o ofercie tego banku. Dodam , że dochody brutto (ja +żona) to około 8 tys. Odpowiedz Link
arfer Re: Nordea czy Millenium? 01.09.06, 20:16 Więc jeśli w innym miejscu możesz liczyć na 0,1 % marży, próbuj. Czym innym jest oferta Dombanku na np. 100 % LTV (biorąc pod uwagę całokształt kosztów), czym innym Twoja konkretna sytuacja. Odpowiedz Link
ziut19 Re: Nordea czy Millenium? 01.09.06, 20:22 accord3 napisał: > Nie spotkałem się tutaj z dobrą o pinią o ofercie tego banku. > Dodam , że dochody brutto (ja +żona) to około 8 tys. Z prostego powodu. Nikt nie mial takiej sytuacji jak Ty. Odpada Ci najwspanialszy wynalazek w branzy finansowej, czyli ubezpieczenie od utraty wartosci nieruchomosci. Marze masz 0,1%. Czego chciec wiecej? Lepszych warunkow nigdzie nie dostaniesz. Odpowiedz Link