mintiq 27.11.06, 10:55 Witam czy spotkał się ktoś z firmą doradczą GoldenEgg odnośnie kredytów mieszkaniowych? Pozdrawiam m Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zajdek Re: goldenegg doradcy 27.11.06, 14:11 witam doradcy z Goldenegg doradzali mi w sprawie kredytu hipotecznego - moge jedynie wypowiadac sie w superlatywach, mój jedyny kontakt z bankiem sprowadził sie do przyjscia i podpisania umowy, generalnie podczas całego trybu dostawałem od nich informacje co musze przygotować czy tez jakie dokumenty dostarczyc. Oczywiscie sam wniosek tez wypełniono razem ze mna. Dodam że mówię o oddziale Goldenegg poznańskim. Polecam! Odpowiedz Link
coraczek Re: goldenegg doradcy 27.11.06, 15:14 Ja niestety nie miałam szzęscia do doradcy z firmy Goldenegg. Okazał się nieprofesjonalny, klient zupełnie go nie interesował, a co najgorsze, ewidenntnie faworyzował niektóre banki i to niekoniecznie te, które miłay najlepszą ofertę. No ale oczywiście mówię tylko o jednym pracowniku,możliwe, że po prostu miałam pecha. Odpowiedz Link