etna11 14.05.07, 14:03 Co sądzicie o ofercie tego banku? I co "w ogóle" o tym banku? Bardzo dziękuję za wszelkie ifnormacje. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klaudia160 Re: Kredyt Bank w CHF? 14.05.07, 15:34 Uważam , iż KB jest bankiem przeciętnym.Nie błyszczy jakimiś fenomenalnymi warunkami, ani obsługą.Oczywiście jedni są zadowoleni z KB inni wręcz przeciwnie. Najlepiej przekonać się samemu. Jeżeli zainteresuje Panią oferta kredytowa Deutsche Bank, chętnie służę pomocą. Pozdrawiam, klaudia.bialucha@db-pbc.pl - Doradca ds. Produktów Finansowych Deutsche Bank Warszawa i okolice Odpowiedz Link
etna11 Re: Kredyt Bank w CHF? 15.05.07, 16:05 Dziękuję, ale musze wybrać między bankami, które już mi przyznały kredyt Mam jednak pytanie - na stronie Kredyt Banku są kursy walu w podziale na dewizy i pieniądz. Który kurs jest prawidłowy przy obliczaniu raty kredytu. Odpowiedz Link
dr74 Re: Kredyt Bank w CHF? 15.05.07, 16:36 ...co do kursów to oczywiście zawsze dewizy, chyba że bank ma specjalną tabelę (trzecią) dla przewalutowań oraz spłat kredytów hipotecznych - i o to zawsze najlepiej się spytać, albo wręcz wczytać się w regulamin Odpowiedz Link
dr74 Re: Kredyt Bank w CHF? 15.05.07, 16:35 ... a ja uważam, że doradca jednego banku nie powinien wypowiadać się na forum jaki to inny bank jest dobry czy nie dobry Odpowiedz Link
etna11 Re: Kredyt Bank w CHF? 16.05.07, 16:52 Dziękuję za odpowiedzi. Może bank nie jest najtańczy, ale po dokłądnym przczytaniu warunków ubezpieczenia doszółam do wniosku, że jest bardzo przyzwoite, choć max do kowty 250 tys. Jednak np. Fortis, który nie wymaga ubezpieczenia skazuje mnie na indywidualne ubezpieczenie, które jest drogie. Różnica w racie, to wartość tego ubezpieczenia. Odpowiedz Link