aka66 16.05.07, 01:08 Doradca Open Finance polecił mi właśnie ten bank. Może ktoś ma jakieś doświadczenia z tym bankiem? Wydaje sie że ofreta jest niezła Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wieslaw.tomczyk Re: Doradca polecił mi Nordea Bank 17.05.07, 08:25 Oferta dosyć dobra. Jeżeli masz zaproponowaną Nordeę to prawdopodobnie masz wysokie dochody. Spróbuj więc jeszcze w Deutsche Odpowiedz Link
mich.karp Re: Doradca polecił mi Nordea Bank 17.05.07, 11:28 na jakich warunkach w nordei? Odpowiedz Link
aka66 Re: Doradca polecił mi Nordea Bank 17.05.07, 19:29 Zarobki mam małe - 2000 netto ale mała jest suma kredytu - 35000 zł. Warunki podobne jak w innych bankach ale formalności jakby mniej. Jak podpiszę umowę to napiszę. Miałem podpisać w Kredyt Banku ale mimo iż płacę alimenty policzyli mi że mam dzieci na utrzymaniu, czyli 2 razy więcej dzieci niż mam - dziwne. Odpowiedz Link
turski5 Re: Doradca polecił mi Nordea Bank 07.06.07, 00:16 Ja tez bylem w Open Finance i jednym z dwoch bankow jest wlasnie Nordea. BYlem tez w samym banku, wyglada to niezle poza prowizja za udzielenie kredytu no i placi sie za przewalutowanie, ale raty wychodza calkiem nieduze... Odpowiedz Link