mdubaj 22.06.03, 17:02 Czy ktoś jest członkiem tej firmy bądź napisać coś konkretnego o firmie? Dostałem taka ofertę - po zapoznaniu się z warunkami umowy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robert.g5 Re: Carion - opinie klientów 23.06.03, 10:35 mdubaj napisał: > Czy ktoś jest członkiem tej firmy bądź napisać coś konkretnego o firmie? > Dostałem taka ofertę - po zapoznaniu się z warunkami umowy. --Carion to piramida /system argentyński/ jeżeli chcesz się bawić w płać a może dostaniesz to zawsze możesz ryzykować to w końcu twoje pieniądze Robert PARTNER Odpowiedz Link
mdubaj Re: Carion - opinie klientów 23.06.03, 10:43 No i co z tego, że to piramida i system argentyński. A w jakim kraju mieszkasz?? Prosiłem o coś konkretnego. Czy ktoś zna Carion? Odpowiedz Link
doradcy.expandera Re: Carion - opinie klientów 23.06.03, 17:08 > No i co z tego, że to piramida i system argentyński. A w jakim kraju > mieszkasz?? > Prosiłem o coś konkretnego. Czy ktoś zna Carion? Malo konkretne? Po wejsciu w zycie ustawy o kredycie konsumenckim padly systemy argentynskie sprzedazy samochodow. Ustawa kaze podawac dokladne koszty kredytu i narzuca kilka nieprzyjemnych dla firmy obowiazkow. Polacz to w logiczna calosc. Chyba ze nie zamierzasz korzystac z uslug tej firmy a piszesz prace magisterska na ten temat - wtedy faktycznie informacja byla malo konkretna Odpowiedz Link