Dodaj do ulubionych

Ile dostane kredytu

08.08.07, 22:51
Witam serdecznie.
Bardzo proszę o informację ile mółbym dostac kredytu na mieszkanie na mozliwie
dlugi czas.
Ja:umowa na czas nieokreslony, zarobki. min. 2 tys. netto.
Zona: oficjalnie bez pracy (tak wiec nie wykazuje dochodu) ale zarabia
min.1000zl netto.
Czy wogole jakies szanse mamy?
Nie mamy dzieci smile
Obserwuj wątek
    • wieslaw.tomczyk Re: Ile dostane kredytu 08.08.07, 23:07
      ... jaka wartość nieruchomości, jaka preferowana waluta, czy macie wkład własny?
      przy tych danych łatwiej będzie komuś podać Ci informacje o które prosisz
      • pawmig.kr Re: Ile dostane kredytu 08.08.07, 23:10
        przepraszam.Juz uzupelniam.
        Mieszkanie od dewelopera. Wartosc: 300 tys zl.Krakow
        Wklad wlasny 20%

Raczej na takie mieszkanie nie bedzie nas stac, wiec interesuje mnie ile
        moglibysmy dostac kredytu.
        • wieslaw.tomczyk Re: Ile dostane kredytu 09.08.07, 09:29
          pawmig.kr napisał:

> przepraszam.Juz uzupelniam.
          > Mieszkanie od dewelopera. Wartosc: 300 tys zl.Krakow
          > Wklad wlasny 20%
          >
          > Raczej na takie mieszkanie nie bedzie nas stac, wiec interesuje mnie ile
          > moglibysmy dostac kredytu.

Gdyby dochody żony mogły być udokumentowane to kredyt byłby dostępny. Wymagane jest ok 2700 - 2800 dochodu netto.
          Jest jeszcze możliwość z wkładem własnym 30%. Jeżeli jesteście w stanie taki wnieść to sprawa jest do przejścia.
          Proszę o kontakt na mail - w.tomczyk@primeinvest.pl lub telefon 501405111 - postaram się pomóc.
    • able071 Re: Ile dostane kredytu 09.08.07, 06:33
      liczy sie tylko Twoj dochod, nieudokumentowany zony z oczywistych wzgledow odpada... zastanow sie wiec czy nie warto zrobic rozdzielnosci majatkowej, bo z niepracujaca zona jest ona na Twoim utrzymaniu i obniza Twoje zdolnosci kredytowe. Przy 30 latach kredytowania i 20% wkladu wlasnego (dobra sprawa) strzelam ze zdolnosc Ci wyjdzie (o ile udokumentujesz 2tys netto poprzez pit/ostatnie 6m zarobkow itd) w zaleznosci od banku na poziomie max 140-150tys (nie sugeruj sie tym w 100% to takie ogledne szacunki) Sam nalazilem sie po wielu bankach i wiele dorbiazgow decyduje (jak np sposob udowadniania przychodow)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka