88kasia88 22.07.08, 13:27 Mam pytanie. Czy istnieje jakiś bank który nie zwraca uwagi na nieodbytą służbę wojskową? Mamy zdolność kredytową (ja i mój mąż)ale on nie był w wojsku. czy można to ominąć?? Proszę o dopowiedź... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oracki Re: Kredyt a wojsko!!!!!!!!!!! 22.07.08, 14:16 Witam serdecznie, W Multibanku nieuregulowany stosunek do służby wojskowej nie jest problemem w przyznaniu kredytu. Jeżeli chciałaby Pani poznać najlepsza ofertę kredytową Multibanku, bardzo proszę o kontakt. Ze swojej storny gwarantuję Pani kredyt bez prowizji uruchomieniowej oraz z atrakcyjną marżą, brak opłat za wcześniejszą spłatę czy też nadpłatę kredytu oraz dowolną liczbę bezpłatnych przewalutowań. Jeżeli chciałaby Pani poznać szczegóły, bardzo proszę o kontakt na maila. pozdrawiam serdecznie, Daniel Oracki daniel.oracki@multibank.pl Odpowiedz Link
marta_mika Re: Kredyt a wojsko!!!!!!!!!!! 22.07.08, 18:29 Jest kilka Banków, które omijają ten problem i zgodzą się bez dodatkowych kosztów zrobić dla państwa kredyt proszę o tel a przygotujemy symulację kredytową bez opłat, negocjujemy warunki cenowe dla naszych klientów tel 0691 69 69 64 CMF Odpowiedz Link
tomala1111 Re: Kredyt a wojsko!!!!!!!!!!! 22.07.08, 22:45 Mineły juz czasy ze wojsko to jakis problem. Jest kilka banków które nie poinny robic problemu z tego powodu. Jesli chcesz zeby doradcy bezposrednio z banków samio skontaktowali sie z Toba i przedstawili swoje propozycje polecam: Odpowiedz Link
doradztwo.finansowe Re: Kredyt a wojsko!!!!!!!!!!! 23.07.08, 00:54 Czy istnieje jakiś bank który nie zwraca uwagi na nieodbytą > służbę wojskową? Mbank , Multibank,WBK,GE money,dombank pozostali mogą wymagać poręczeń ,blokady środków , przystąpienia do długu itd Odpowiedz Link
kasiaberlin Re: Kredyt a wojsko!!!!!!!!!!! 25.07.08, 21:49 Napsize z własnego doświadczenia-w Pekao SA dostaliśmy odmowe w Twoim przypadku Odpowiedz Link
arfer Re: Kredyt a wojsko!!!!!!!!!!! 08.08.08, 00:17 Santander powyżej 24 roku życia także. Odpowiedz Link
biurofeniks Re: Kredyt a wojsko!!!!!!!!!!! 28.07.08, 21:22 Jest wiele banków, które przyznają kredyty bez uregulowanej służby wojskowej. Najtańszy będzie mBank. Jeżeli będą Państwo zainteresowani, proszę o kontakt biurofeniks48@wp.pl Odpowiedz Link