jacekplacek55 Re: wróżka Amala 03.05.20, 06:40 Cała banda w EZO powinna być zlikwidowana, nie ma na tej naszej ziemi. Żadnych wróżek czy jasnowidze to są tylko Pseudo.. Oni tylko ugaduja ludzi, aby od nich ciagnoc kasę. Cała banda z EZO powinna być odstawiona do likwidacji. Ci którzy w swoich opisach zachęcają, aby korzystać z ich usług - - - - - to są przydupasy Często z ich rodzin, do wyciągania kasy. Drodzy ludzie za dużo macie kasy, myślicie, że oni was ubiorą w złote szaty. Nigdy tego nie zrobią,,,,, te pieniądze zostawcie w rodzinach. Odpowiedz Link Zgłoś
igunia177 Re: wróżka Amala 26.03.21, 17:19 Nie polecam Amali, niewiele się sprawdziło. Odpowiedz Link Zgłoś
halineczko Re: wróżka Amala 29.04.21, 10:13 Amala ma niską sprawdzalność, byłam odradzam Odpowiedz Link Zgłoś
meronanka Re: wróżka Amala 30.04.21, 07:07 Amala jest beznadziejna nic się nie sprawdza. Odpowiedz Link Zgłoś
opolena Re: wróżka Amala 30.04.21, 22:09 Amala to dopiero popisuje się w telewizji, zero umiejętności jasnowidzenia masakra Odpowiedz Link Zgłoś
dobramamusia Re: wróżka Amala 06.05.21, 22:42 Ponad 350zł kosztuje chyba u niej godzina. Odpowiedz Link Zgłoś
witamonia89 Re: wróżka Amala 29.10.23, 23:37 Mam pytanie. Czy Amala ze strony jasnowidzamala.pl to ta sama Amala co na stronie jasnowidz-amala.pl Według mnie nie, ale co wy na to? Zamierzam skorzystać z usług tej Pani ze strony jasnowidzamala.pl czyli tej Pani co wróżyła w telewizji na ezotv. Natomiast nie wiem co jest grane, że dwie wróżki (jasnowidz czy jak zwał tak zwał) mają te same imiona i prawie taki sam adres www. Mam jeszcze takie pytanie. O której Amali jest ten temat? o tej z ezotv, czy tej jakieś co sobie wzięła to samo imię jak ta z ezotv? Odpowiedz Link Zgłoś
astupasa Re: wróżka Amala 16.01.24, 13:04 Dla mnie jasne jest, że "osoba" ze strony jasnowidz-amala.pl to oszustwo, bezczelne prostackie szustwo bazujące na niemal identycznym adresie www jak znanej wróżki (to oszustko w adresie ma myślnik, a prawdziwa jasnowidz Amala ma adres jednym ciągiem). Oczywiste, że nie ma to nic wspólnego z jasnowidz Amalą która wróżyła w ezo. Pewnie jakaś firma bazując, że na rynku jest wróżka o tym imieniu Amala, stworzyła sobie możliwość zarobku na takim imieniu. Uważam, że jasnowidz Amala ta prawdziwa ze strony jasnowidzamala.pl powinna oddać sprawę do sądu.Powinna też napisać na swojej stronie przestrzegając przed pomyłkami. BTW, polecam PRAWDZIWĄ Amalę czyli tę co wróżyła w ezotv. witamonia89 napisała: > Mam pytanie. Czy Amala ze strony jasnowidzamala.pl to ta sama Amala co na stron > ie jasnowidz-amala.pl Według mnie nie, ale co wy na to? Zamierzam skorzystać z > usług tej Pani ze strony jasnowidzamala.pl czyli tej Pani co wróżyła w telewizj > i na ezotv. Natomiast nie wiem co jest grane, że dwie wróżki (jasnowidz czy jak > zwał tak zwał) mają te same imiona i prawie taki sam adres www. > > Mam jeszcze takie pytanie. O której Amali jest ten temat? o tej z ezotv, czy te > j jakieś co sobie wzięła to samo imię jak ta z ezotv? Odpowiedz Link Zgłoś
bogusia78bibi Re: wróżka Amala 05.06.24, 17:45 To co ona mówi to brednie to niemoralne Odpowiedz Link Zgłoś