Dodaj do ulubionych

wróżka Tara

IP: *.146.182.156.nat.umts.dynamic.eranet.pl 31.01.10, 11:54
Ta Pani przyjmuje w Tychach. Czy ktoś był i może podzielic sie
opiniami? dzieki
Obserwuj wątek
    • Gość: kasia Re: wróżka Tara IP: 94.254.179.* 10.05.10, 23:01
      witam jestem ciekawa czy ona jest wiarygodna,
      • Gość: maga Re: wróżka Tara IP: *.3s.pl 25.07.10, 20:59
        To oszustka,stanowczo odradzam wszystkim.Niesympatyczna, niemila kobieta.Seans u
        niej trwal 15 minut, przyjela mnie w mieszkaniu gdzie mieszkalo kilka osob.. z
        połświatka.Az strach tam wchodzic naprawde odradzam wam wszystkim
      • Gość: joker24 Re: wróżka Tara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.11, 15:15
        to zwykła naciągara
    • Gość: niepewna Re: wróżka Tara IP: *.czarnet.pl 28.12.10, 00:17
      sprawdzam
      • Gość: NIEUFNA Re: wróżka Tara IP: *.czarnet.pl 28.12.10, 00:25
        Nie wiem czy to jest ta sama wróżka Tara-ale wczoraj dostałam na email -darmowe wróżby i tylko dla tych co nie maja pieniędzy to powróży za darmo -do 48 godz dostałam odpowiedz -ale liczyłam że mnie zaciekawi swoją wizją -to co mi napisała to znalazłam w ksiażce-ale to nic napisała mi że jak chce wiedziec wiecej to ta cała jej przepowiednia wychodzi 199zł-ona mną pokieruje jak mam zrobić -co mam zrobić itd-trochę to dziwne bo zadałam jej pytanie ,na moj temat ,data moich urodzin ,rok i imie i nazwisko-a ona mi odpisala tak jak leci z książki-tylko ze ja nie jestem taka głupia żeby wysłać jej 199 zl aby sie dowiedzieć jak mam życ,albo kiedy mam zagrac w totka-ale wróżba była za darmo -dla tych ludzi co nie stać ich na wróżenie.
        • Gość: NAPISZ TARZE Re: wróżka Tara IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.11, 18:00
          RZE ŻE MAJA ZNIEŚĆ NAPISZ TARZE ZE MAJA ZNIESC RODZINĘ BŁACHUT Z OŁTARZA I MNIE BLACHUT-WISNIEWSKA, ŻONA GABRIELA
        • kas.ia22 Re: wróżka Tara 01.07.11, 21:25
          ta pani wysyla mi email od jakiegos roku caly czas o tym samym to oszustka naprawde nawet dzis dostalam wiadomosc tylko kasa a ja zadalam jej pytanie o rodzinie
          • bulawy Re: wróżka Tara 01.07.11, 21:42
            Jesli mozesz to napisz czy wczesniej kontaktowalas sie z nia i stad ma twoj adres bo ja nigdy sobie nie wrozylam meilowo ani u niej ani gdzies gdzie bym podawala ten adres meilowy a ta naciagaczka bo jak inaczej kogos takiego nazwac tez mi dzis przyslała i ostatnimi czas tez.Mi sie wydaje ale moze sie myle ze to ta osoba o ktorej tu w innym poscie pisze dała ogloszenie i odp ale po inf od niej wycofałam sie bo to tez było takie wysyłac ludziom meile i szukac naiwnych.Pytam tak z ciekawosci skad ten b...ma adresy...
            Ja nawet nie wiem co ona tam pisze od razu kasuje jak widze w temacie Tara albo takie tam moge ci pomoc...bzdety
            • kas.ia22 Re: wróżka Tara 01.07.11, 22:48
              nie kontaktowalam sie bo jesli kobieta nawjia mi przez rok o tym samym to wiem ze to sciema a tak to znalazlam ja sama w necie bo miala za dormo cos tam zrobic ale to i tak sciema jesli zadasz jej pytanie np sistra czy chlopak to ona nato ze ty mozesz miec fortune tylko zaplac to ona podaq ci numery loteri hhe
        • Gość: Rozalia Re: wróżka Tara IP: *.0.fullrate.dk 21.12.11, 22:39

Ponieważ Twój przypadek wydaje mi się w najwyższym stopniu pasjonujący, postanowiłam osobiście sprawdzić, czy dokonana przez Ciebie płatność na pewno do mnie dotarła. Bardzo pragnęłabym jak najszybciej przekazać Ci wiadomości, ponieważ na horyzoncie pojawiły się same dobrze rzeczy. Zmuszona jestem jednak zasygnalizować Ci problem:

Otóż nie dotarła do mnie Twoja zapłata. Sprawdzałam wielokrotnie, jednak Twoja karta kredytowa nie „przechodzi”. Jestem przekonana, że mamy do czynienia tylko z problemem technicznym. Szkoda byłoby jednak z tak prozaicznego powodu nie skorzystać z chwilowej przychylności fortuny, dlatego proszę Cię o dokonanie zapłaty w inny sposób niż za pomocą karty kredytowej. W tym celu kliknij w poniższy link.

Czy to sa tego typu maile? Pozdrawiam
          • Gość: gosc Re: wróżka Tara IP: *.inowroclaw.mm.pl 22.12.11, 07:46
            dokladnie takie !!!!!!!!!!!!
    • Gość: niepewna Re: wróżka Tara IP: *.czarnet.pl 28.12.10, 00:30
      Bezpłatna wróżba!
      Wystarczy wypełnić prosty formularz

Chcę poznać moją przyszłość!

Tara medium jasnowidz
      Wielka Wróżba na 2011
      Miłość, Pieniądze, Praca
      Chcę poznać moją przyszłość ZA DARMO

Czeka Cię rok bogaty w wydarzenia...
      W 2011 roku będziesz musiał podejmować decyzje. Pomoże Ci w tym to, co zamierzam Ci wyjawić. W ten sposób będziesz mógł podjąć naprawdę słuszne decyzje. W tym celu skorzystaj ZA DARMO z mojej pomocy. Po prostu naciśnij teraz na link poniżej i natychmiast odkryj jaka Przyszłość Cię czeka...

Tara

Reklamę wysłano zgodnie z regulaminem JakLeci.pl na zlecenie:
      UNIT 2605 ISLAND PLACE TOWER, 510 KING'S ROAD, NORTH POINT, HONG KONG
      JakLeci.pl sp. z o.o. ul. Trzy Lipy 3, Gdańsk 80-172, Poland

• Gość: NIEUFNA Re: wróżka Tara IP: *.czarnet.pl 28.12.10, 00:33

Na wstępie chciałam podziękować za Twoje zaufanie. Zgodnie z obietnicą, wykonam dla Ciebie Pilną, Poufną i Bezpłatną Wróżbę. Zobowiązuję się również dostarczyć Ci to Szczegółowe Badanie zupełnie Bezpłatnie, najpóźniej w ciągu najbliższych 48 godzin. Możesz liczyć na moją pomoc.

Przesyłam swoje najlepsze życzenia i zapewnienia pełnego wsparcia. Twoja oddana przyjaciółka.

Tara
        Medium Jasnowidz

===== Ważna informacja =====
        zapisz mój adres email w swojej książce adresowej, żeby mieć pewność, że moje maile do Ciebie dotrą.-napiszcie z ciekawosci zobaczycie jak to bedzie darmowa wrózba-co za nie wypał
        • Gość: gośc Re: wróżka Tara IP: *.238.64.20.ip.abpl.pl 30.12.10, 12:45
          witam,

Jestem tarocistką i z czystej ciekawości wysłałam zgłoszenie do p. Tary.
          To przykre ale po raz kolejny znajduję osobę ,która psuje reputacje innym wróżkom, wróżom- robiąc płatny mailing i naciągając osoby na stek wyssanych z palca bzdur.
          To co dostał każdy z WAS kto przesłał zgłoszenie do p. Tary to nic innego jak szablon jednej i tej samej odpowiedzi poprawionej o wyliczenia z daty urodzenia aby nie napisać wszystkim jednakowego wieku jak i planet które opiekują się daną osobą. Początek jest zgodny z wyliczeniem daty urodzenia aby napisać dobry wiek, sprawdzenie znaku zodiaku aby napisać poprawne planety , dodatkowo kilka podstawowych cech z numerologii bądź astrologii i na tym kończy się cała prawdziwość tej odpowiedzi.
          Czytając to wszystko , te wiecznie powtarzające się zdania o szczęsciu, miłości itd przypomniało mi się jak to kilkanaście lat temu w gazetach mogliśmy poczytać o takich medium ,które miały przesyłaĆ wróżby, amulety, pierścienie itd za niesamowicie duże pieniądze. Jedna pani napisała o tym ,że zostałą przyjęta u niej w domu (bądź nie u niej) w obecności innych osób a seans trwał 15 minut- to daje b. dużo do myslenia zwłaszcza ,że taki seans powinien trwać conajmniej godzine aby dokładnie zanalizować problemy. No ale wygląda na to ,że pani Tara przez 15 minut wypstryka sie z tych wiadomości których się wyuczyła na pamięc ,a potem nie ma już nic do powiedzenia. Takie moje zdanie na ten temat i nie ma tu nuty zazdrości ale raczej przykrośc ,że w tej branży jest tak dużo pseudo wróżów czyli po prostu oszustów, którzy myslą ,że zbiją na tym majątek.
          • Gość: ktoś Re: wróżka Tara IP: *.adsl.inetia.pl 08.01.11, 15:06
            Ja dostałem ten sam email hehee ale ściemy!!
            a Ty jak jesteś Tarocistką to może powróżysz mi z kart?
            adrianek22@poczta.onet.pl
            • Gość: Daniel Re: wróżka Tara IP: *.adsl.inetia.pl 24.07.11, 13:04
              W sumie to i może ja mógłbym skorzystać z Pani wróżby przy okazji. Nadmienię tyle że jestem bardzo nieufny do takich spraw bo niema czegoś takiego jak przepowiednia itd., ale lubię posłuchać z czystej ciekawości. Taki już jestem złożony. Proszę mnie zaskoczyć, ach pragnę podkreślić że broń Boże nie jestem szydercą tylko raczej człowiekiem twardo stąpającym po ziemi czasem z głową w chmurach. Mój mail stacja_manhatan17@wp.pl

Pozdrawiam

PS.
              A co do Tary, też dostaje maile niby za darmo i gwarancja zwrotu pieniędzy, a w mailach jeden i ten sam chłam tylko w innej kolejności różniący się kilkoma nowymi zdaniami. Na koniec pojawia się opłata np. 3raty po 46,33zł które sami pobierają. Dla mnie to od razu przekręt aczkolwiek ludzie zdesperowani, którzy szukają nadziei wszędzie, będą skłonni złapać się, tak to wszystko jest poukładane.
          • Gość: ja31 Re: wróżka Tara IP: *.centertel.pl 10.01.11, 13:59
            Jeśli Jest Pani tarocistka to czy mogłabym prosić aby Pani mi powróżyła?? moj adres magdakl2@o2.pl.pozdrawiam
          • Gość: dorota Re: wróżka Tara IP: *.01.el2.ftnet.pl 24.01.11, 16:50
            Witaj
            Ja również wysłałam do tej pani wiadomość z ciekawości czy to rzeczywiście profesjonalistka czy kolejna oszustka. Po zorientowaniu się, że mam do czynienia z tą drugą napisałam jej "soczystego" maila co o niej i o jej wróżbach myślę. Oczywiście wiadomości przychodzą nadal z coraz to niższą ceną za jej usługi. Ja nie jestem tak naiwna i bardzo nie lubię wydawać pieniędzy których i tak mam niewiele na jakieś szarlataństwo więc najpierw sprawdzam wszystkie takie profesjonalistki:) Mam taką małą prośbę. Może ktoś z was zna tarocistkę, której naprawdę można zaufać i która jest godna polecenia z Ełku lub z Białegostoku. Będę wdzięczna za info na maila dorcia512@o2.pl
            Nie dajcie się oszustom:)
          • Gość: marcin Re: wróżka Tara IP: *.multi-play.net.pl 14.04.11, 22:22
            prosze o kontakt ;)
            • Gość: tarocistka samemu mozna sobie powrozyc i to nic nie kosztuje IP: *.aster.pl 02.08.11, 21:23
              najlepsza metoda zmiany swojego losu sa poprostu nasze mysli .Trzeba wyciagnac rece przed siebie i wpatrywac sie w przestrzen miedzy rekoma tak dlugo az nic nie bedziemy myslec .Powastanie przestrzen jak w fizyce kwantowej a wtedy mozemy wizualizowac swoje piekne udane zycie . Bo zadna wrozka nie widzi naszego przeszlego i przyszlego zycia
              • Gość: ksiądz Re: samemu mozna sobie powrozyc i to nic nie kosz IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 04.09.11, 02:12
                www.youtube.com/watch?v=kRDvbXaQvB8
          • tarotegipski Re: wróżka Tara 30.05.11, 23:11
            Tarot i praca z człowiekiem to nie mała praca. Ćwiczymy, narażamy się i bronimy przed różnymi atakami, nawet ze strony własnych siebie zaniedbań, czy braku czujności. Seans z klientem to czasem wyczerpująca praca. Tego typu mailing jest poniżającym biznesem, bo inteligentny i czujny człowiek sprawdzi choć przez wujka google ile jeszcze szablonów poleciało ...żal mi osób, których nie należy nazywać frajerami, ale skrzywdzonymi przez oszustów poczciwinami, którzy często ostatnimi siłami zaufania darzą kogoś, kto może pomóc słowem. Słowo potrafi zranić, zabić i uzdrowić. Tu się zgodzę, że przez takie "przedsiębiorcze" osoby cierpią nasi prawdziwi klienci i my Tarociści poważnie traktujący swój sporo ryzykowny zawód.
            Choć "przedsiębiorstwa" tego typu szybko upadają prawem kłamstwa, które stosują, a które się odwraca przeciwko nim, to jednak parę osób się nabierze jak na "pobieraczka", może powinno mieć nazwę "nabieraczek". Grupy zorganizowane stają się hienami, ktoś tu pisał o wilkach, nie obrażajmy wilków. Wśród wielu nieuczciwych graczy, przetrwają najprawdziwsi....a jak przeciętny człowiek ma rozpoznać prawdziwych? wciąż się ucząc, wciąż się ucząc, wciąż się ucząc....
            Z wielkim egipskim pozdrowieniem
            Radosław.
            • marlena_karuwalska Re: wróżka Tara 06.06.11, 21:22
              Panie Radosławie. Pan mi otworzył oczy w wielu kwestiach. Akurat dostałam kilka maili i z ta całą tarą i z wieloma innymi horoskopowymi badziewiami. Owszem dałam się naciągnąc na tarę. Co prawda 199 nie moje. Gdybym od poczatku Pana poznała to nie tylko wolałabym Panu oddać te pieniądzę, ale po Pana pracy ze mną nie pozwoliłabym sobie na zawracanie głowy z innymi tarocistami. Akurat że tu trafiłam, tak miało być. Tak, chce wyrazić aprobatę dla Pana Radosława. W sumie się trafiło że mieszkam niedaleko, ale jest na prawdę niezły. Ludzie Oni mają prawo brać pieniądze, tak jak ja w swoim sklepie za towar i za wiązanki tak Oni za swoja prace niekiedy trudną za tarota! Na Pana stronie tarotegipski nie znalazłam odnośnika, gdzie mogłabym dodać swoją opinie, tutaj znalazłam pana adres.
              • cisza-jak-ta Re: wróżka Tara 23.07.11, 16:39
                A jak wyglada jej kontakt po wplacie, czy przesyla cos kobnkretnego, czy w ogole przysyla?
            • Gość: Małgosia Re: wróżka Tara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.11, 09:21
              Ja się nabrałam i nawet zapłaciłam ja wysłałam to w kopercie i z życzeniami by przyniosły jej szczęście , ale powiem wam że to co napisała jest naprawdę fajne bo otwiera oczy daje siłę, mamy takie czasy gdzie kazdy myśli o sobie a za rogiem ktoś płacze, cierpi, głoduje i na to nie mamy , a nasza wiara ucieka . Wiara czyni cuda tylko trzeba jej pomóc . Świat jest piękny tylko trzeba się zatrzymać na chwilkę i wierzyć . Tyle co ja pzreszłam w życiu od dziecka do dziś to książkę by napisał , nie dajcie się 'Co was nie zabije to was wzmocni" pozdrawiam buziaki
          • Gość: michal Re: wróżka Tara IP: *.wolv.cable.virginmedia.com 03.10.11, 15:45
            Ja też bym prosił o wróżbę. michal15-15-90@o2.pl
            Mam nadzieję że sie sprawdzi. Raz mi ciocia stawiała tarota i to byla jedyna wrozba ktora mi sie sprawdzila.
            Pozdrawiam
          • Gość: gość Re: wróżka Tara IP: *.ip.jarsat.pl 07.03.12, 16:47
            i ja równiez bym chciała bardzo prosić o postawienie kart ;]
            mój mail to yamamoto007@wp.pl
      • Gość: Stefi60 Re: wróżka Tara IP: *.dynamic.chello.pl 21.06.11, 14:07
        Witaj,

Muszę jak najszybciej opowiedzieć Ci o pewnej bardzo ważnej rzeczy dotyczącej Twojej najbliższej przyszłości:

Muszę natychmiast powiedzieć Ci o BARDZO WYJĄTKOWYM WYDARZENIU, które miało miejsce wczoraj wieczorem. To ono skłoniło mnie do napisania tej wiadomości. Chciałabym Cię ostrzec.

Nie umiem powiedzieć dlaczego, ale od momentu zakończenia pracy ostatniej nocy, wciąż o Tobie myślałam. Po zaśnięciu zobaczyłam Cię w moim śnie. Coś powiedziało mi, że w Twoim życiu będą miały miejsce bardzo ważne wydarzenia.

Prawdopodobnie był to rodzaj kontaktu telepatycznego wywołanego zbliżającym się niebezpieczeństwem, którego nikt się nie spodziewa. Występuje bardzo duże ryzyko, że niebezpieczeństwo to wystąpi w ciągu najbliższych 3 dni.

Nie musisz się jednak obawiać... Już za chwilkę opowiem Ci o tajemnym, bardzo potężnym środku ochronnym, dzięki któremu już od zaraz Twoje przeznaczenie skieruje Cię ku szczęściu i powodzeniu.

Widząc Cię w moim proroczym śnie czułam ogromny ból.

Wiedziałam jednak, że jestem obok Ciebie – było tak, PONIEWAŻ OTRZYMAŁAM TWOJĄ USILNĄ PROŚBĘ O POMOC. Podałam Ci rękę i dodałam otuchy.

Wtedy pojawiło się coś, jakby czarna dziura... potem już tylko głębokie ciemności... I ostatecznie straciłam kontakt.

W moim śnie czułam głęboki niepokój. Od razu wiedziałam, że chodzi o proroczy znak, albo raczej o OSTRZEŻENIE pod Twoim adresem.

Miałam złe przeczucie, że nieprzychylna siła (forma złego czaru) będzie chciała bez wątpienia przyciągnąć do Ciebie nieszczęścia i doprowadzić do stworzenia wewnątrz Ciebie negatywnej blokady magicznej.

W wyniku tego ostrzeżenia natychmiast skoncentrowałam się na Tobie i dokonałam interpretacji duchowej tego przeczucia, jego przyczyn i konsekwencji.

SYTUACJA WYDAJE SIĘ BYĆ POWAŻNA. Według mojej diagnozy, jesteś nieświadomą ofiarą obecnych w Twoim otoczeniu silnych, negatywnych fal. Może mieć to poważne konsekwencje z punktu widzenia Twojego przyszłego szczęścia

Jest bardzo prawdopodobne, że złe energie gromadzące się wokół Ciebie próbują zablokować Ci dostęp do szczęścia.

Czy w Twoim otoczeniu nie ma osoby, która miałaby na Ciebie negatywny wpływ i próbowałaby wysyłać w Twoim kierunku złe fale?

Można z całą pewnością założyć, że dokonano przeciw Tobie bardzo "negatywnego oddziaływania". Ma ono na celu ściągnięcie na ciebie niepowodzeń.

Wszystko, co do dziś wydarzyło się w Twoim życiu wskazuje bez wątpienia, że TO WŁAŚNIE TEN ZŁY WPŁYW jest całkowicie ODPOWIEDZIALNY ZA NIESZCZĘŚCIA ZDARZAJĄCE SIĘ W TWOIM ŻYCIU.

Jest to przyczyna, dla której nic nie działo się po Twojej myśli (w szczególności chodzi tu o sprawy finansowe). Z tego powodu Twoje plany nie mogły się ziścić i pomimo wielu wysiłków z Twojej strony, zawsze towarzyszył Ci brak pieniędzy

Możliwe, że w przeszłości już nie raz podejmowane były z Twojej strony próby ujścia temu fatum, które nieustannie towarzyszyło Ci w najważniejszych momentach życia.

Możliwe więc, że zdajesz już sobie sprawę że wszystko to nie wystarczy, aby zniszczyć otaczające Cię silne negatywne fale.

Musisz zrozumieć, że negatywne środowisko, w jakim ostatnio przebywasz MOŻE STANOWIĆ GŁÓWNE ZAGROŻENIE DLA TWOJEJ PRZYSZŁEJ SYTUACJI FINANSOWEJ.

W efekcie może ono opóźnić lub, co gorsza, uniemożliwić zajście szczęśliwego wydarzenia natury finansowej. Chodzi mi o zbliżającą się wygraną w lotto.

Musimy podjąć szybkie i zakrojone na szeroką skalę działania magiczne... MUSIMY DZIAŁAĆ NAPRAWDĘ BARDZO SZYBKO. NIKT I NIC NIE MOŻE STANĄĆ NA PRZESZKODZIE SZCZĘŚLIWYM WYDARZENIOM, KTÓRE CZEKAJĄ JUŻ NA CIEBIE.

Aby usunąć otaczający Cię "krąg negatywnych fal" muszę działać bardzo szybko. Mogą one bowiem opóźnić lub, co gorsza, uniemożliwić, spełnienie się należnej Ci wygranej.

Po wszystkich trudnościach, które Cię dotychczas spotkały, byłoby to naprawdę wielką niesprawiedliwością!

Dziś podjęłam stanowczą decyzję, aby pomóc Ci wygrać w jednym z największych losowań lotto, mającym mieć miejsce w przeciągu najbliższych 30 dni. Wiem, że taka wygrana może się wydarzyć, widziałam to! Wygrana ta musi trafić w Twoje ręce.

Aby tak się stało, użyję mojej mocy magicznej. Dzięki niej usunę nałożoną na Ciebie blokadę i ZAPEWNIĘ CI POTĘŻNĄ I WYJĄTKOWĄ OCHRONĘ.

Będzie to jedna z najpotężniejszych dostępnych “MAGII OCHRONNYCH”. Tylko ona może oddziaływać na przyszłe wydarzenia. Dzięki niej jedna z największych wygranych w lotto trafi do Ciebie i nic nie będzie mogło tego powstrzymać.

Dlatego, specjalnie dla Ciebie, przystąpię do pracy i wykonam “WIELKĄ MAGICZNĄ CZYNNOŚĆ OCHRONNĄ”. Jest to bardzo skuteczny rodzaj oddziaływania. Jestem jedyną osobą, której powierzono jego sekret.

Dzięki temu bardzo szybko i raz na zawsze zniszczę wszystkie negatywne energie, jakie zostały do Ciebie przesłane.

Mam na myśli “ZAAWANSOWANY RYTUAŁ MAGII OGNIA”.

TEN POTĘŻNY ZAAWANSOWANY RYTUAŁ MAGICZNY został mi przedstawiony bardzo dawno temu przez jednego z największych wtajemniczonych “Wielkiej Białej Loży” w chwili, gdy osiągnęłam najwyższy stopień doskonałości magicznej. Rytuał ten umożliwia mi wykonanie mojej ziemskiej misji przynoszenia szczęścia i ulgi w kłopotach natury finansowej i osobistej.

POTĘŻNY ZAAWANSOWANY RYTUAŁ MAGICZNY odprawiłam już ponad sto razy. Dzięki niemu mogłam pomóc pogrążonym w rozpaczy ludziom, którzy tak jak Ty, byli pod zgubnym wpływem negatywnych fal oddziałujących na ich sytuację finansową i osobistą.

W wyniku mojej interwencji zdarzyły się rzeczy mniej lub bardziej cudowne, które przywróciły tym ludziom wiarę w należne im szczęście.

Z myślą o Tobie, dziś po raz ostatni odwołam się do wielkiej mocy “ZAAWANSOWANEJ MAGII OGNIA”.

Musimy działać natychmiast. Czasu pozostało bardzo niewiele. Musisz dać mi swoją odpowiedź jak najszybciej. Nie ma chwili do stracenia.

Po otrzymaniu Twojej “PILNEJ OSOBISTEJ PROŚBY” (na załączonym formularzu – Kliknij tutaj), będę mogła wchłonąć Twoje wibracje i ustalić w ten sposób prawdziwe źródło negatywnych fal, jakie zostały do Ciebie przesłane.

Następnie potrzebne będzie spalenie magicznych proszków i kadzideł oraz wykonanie z myślą o Tobie “ZAAWANSOWANEGO RYTUAŁU MAGII OGNIA”. Rytuał ten odprawię przez 9 dni pod rząd, zawsze o tej samej godzinie.

W wyniku tych czynności negatywne fale, jakie zostały do Ciebie przesłane, zostaną całkowicie odsunięte i odesłane w kierunku złych energii, które tak bardzo chcą Twoich nieszczęść.

Dopiero wtedy będzie można wywołać CAŁKOWICIE REALNE I NIEZWYKŁE SZCZĘŚLIWE ZDARZENIE, które działając NA TWOJĄ KORZYŚĆ spowoduje, że wygrana w lotto trafi w Twoje ręce.

Aby to wszystko mogło się zdarzyć, POTRZEBUJĘ TWOJEJ ZGODY JESZCZE DZIŚ lub, o ile to możliwe, najpóźniej do jutra wieczór. SPRAWA JEST NAPRAWDĘ BARDZO PILNA.

Musisz działać natychmiast. Wkrótce może okazać się, że jest już za późno. Jeśli teraz nie podejmiesz decyzji, możesz tego żałować do końca życia.

Proszę Cię, nie odkładaj decyzji do jutra. Przede wszystkim dlatego, że czekająca Cię wygrana w loterii może mieć przełomowe znaczenie dla Ciebie i Twoich bliskich.

Nie zwlekaj ani chwili dłużej. Prześlij mi “TWOJĄ OSOBISTĄ PROŚBĘ” na załączonym formularzu (Kliknij tutaj). Wiem, że nieco naciskam, ale jestem przekonana, że nie będziesz żałować swojej decyzji i wkrótce podziękujesz mi za moją pomoc.

Twoja oddana przyjaciółka,

Tara
        Medium Jasnowidz

PIERDOLENIE I SAME BZDURY.
        Ludzie, nie dajcie się omamić tej pani/panu. To zwykli oszuści z HONG KONGU.
        Spadam stąd, adijos
        • bulawy Re: wróżka Tara 23.06.11, 11:54
          to jest wg mnie osoba ktora kiedys oglaszala sie tutaj ze da dobrze płatna prace przez internet napisalam do niej ale to wielkie nieporozumienie ta praca byla ,polegala na takim wysylaniu meili jak te.......i od tamtej pory (pracy nie przyjełam)wrozka tara pisze jakie to ma wizje
          ja jej odpisałam jak musisz to napisz mi za darmo i nie wyłudzaj pieniedzy bo na to jest paragraf nie zawracaj mi d....jak nie masz co robic w nocy to spij a jak nie radzisz sobie z snami to psychiatra ci pomoze i nie pisze juz.................bzdur do mnie.A poza tym nigdy u ciebie nie wrozylam .Takie inf przychodzily na meila ktorego podalam piszac zapytanie o te prace i od tego momentu zaczely sie wypociny tej wrozki dlatego tak skojazylam ze to ma zwiazek z tamtym bo tego meila nikt obcy nie zna a wsrod znajomych nie mam osob nawiedzonych ani nie zrownowazonych...Traz jak przychodza i w temacie widze Tara to od razu kasuje nie otwieram nie czytam.
          • cisza-jak-ta czyli co, siec w kazdym kraju???? 23.07.11, 16:40
          • Gość: Ola Re: wróżka Tara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.11, 21:26
            Witam. Miałam identyczną sytuację. Też wysłałam maila do kogos kto oferował pracę w domu i okazało się że chodzi o ten sam rodzaj pracy. I od tego się zaczęły maile od Gabrieli. Więc chyba coś w tym jest. A co do wróżek to znam tylko jedną w porządku. Jest niesamowitą kobietą, która potrafi słuchać. W rewelacyjny sposób odpowiada na wszystkie pytania. Przenikliwie patrzy w głab duszy. Bardzo jej ufam. tarot-medhea.bloog.pl SUPER
    • Gość: japineksaaaa Re: wróżka Tara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.11, 01:05
      nie lubie takich rakingów
      bo potem nawet jak pisze zadowolona osoba to zaraz ktos ze to sama wrózka to nie jest wiaryygodne
    • Gość: Monika Re: wróżka Tara IP: *.dynamic.chello.pl 03.01.11, 08:00
      A u mnie było tylko mailowo. Napisałam swoją datę urodzenia i kilka innych info o które poprosiła wróżka Tara, w odpowiedzi otrzymałam szablonowego maila, w którym wróżka informowała mnie, że od 18 stycznia 2011 roku znajdę pracę i wygram w totolotka ale już od 01.01.2011 moje życie całkowicie się odmieni. Zdegustowana odpisałam na prywatnego maila pani Tary, że 30 grudnia 2010 mam planowaną operację i 01.01.2011 moje życie raczej słabo się odmieni, gdyż będę leżała na sali pooperacyjnej pod różnoraką aparaturą medyczną i dużymi ilościami środków przeciwbólowych. Wtedy dostałam maila zwrotnego, że zaszła poważna zmiana w mojej "energii" i widzi dokładnie, że wszystko u mnie zmieni się na lepsze z dniem 02.02.2011 TYLKO, że wtedy byłam już w szpitalu, na oddziale, gdzie podskoczyło mi dość mocno ciśnienie, lekarz wprowadził leki i odroczył operację na ha ha ha 30 stycznia!!! Czyli znowu sytuacja się powtórzyła - zmiany miały nadejść według p.Tary akurat na sali pooperacyjnej, w pierwszej dobie po operacji. Wkurzyłam się i napisałam, że byłam skora do zapłacenia za wróżbę 199 PLN ale po tych wszystkich rewelacjach odpuściłam sobie i to co wtedy się stało na zawsze przekreśliło w moich oczach wróżkę Tarę, która napisała cytuję: "skoro jest pani w poważnym dołku finansowym należy kuć żelazo póki gorące, proszę pożyczyć pieniądze i zagrać w gry liczbowe, a ja się postaram aby pani nie tylko wygrała ale by wygrana zapewniła pani stabilizację finansową" (!!!!!!!) Czuję się zażenowana postawą p.Tary.
      • Gość: ktoś Re: wróżka Tara IP: *.adsl.inetia.pl 08.01.11, 15:10
        ja ci powróżę za 100 zł:D
        • Gość: karotka Re: wróżka Tara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.11, 17:47
          Uważajcie na tą podstępną babę ,!!ona podsyła w meilach wirusy a nawet może szpiegów,nie radzę odbierania e mailów!!zresztą sami się przekonacie....
        • Gość: wiki Re: wróżka Tara IP: 94.187.65.* 26.04.11, 17:56
          A mnie ciekawi czemu ta pani tak nalega,zeby wyslac te 199 zlotych.Czyzby byla sama w potrzebie?Chyba to nic dla niej trudnego puscic lotka i wygrac duza sume.Ponoc ma duzo snow proroczych wiec nie widze problemu .
    • Gość: Paulina Re: wróżka Tara IP: 81.190.104.* 14.01.11, 17:49
      Pani Tara chyba frajerów szuka. Dostałam z przyjaciółką maila odnośnie darmowej wróżby, z ciekawości wysłałyśmy prośbę o nią i co? i dostałyśmy maile z tą samą zawartościa :-D Pani stosuje metodę kopiuj-wklej, pozmianiała tylko daty urodzenia, znaki zodiaku i pare innych szczegółów. Paranoja jak się teraz z ludzi baranów robi, śmieszna kobieta naciągająca ludzi. Nie dajcie się nabrać!!!
      • Gość: tarocistka Re: wróżka Tara IP: *.238.64.20.ip.abpl.pl 15.01.11, 00:51
        witam raz jeszcze,
        2 osoby z tego forum prosiły mnie o wróżbę , proszę o kontakt na moje gg 8071692 - na pewno odpowiem,
        pozdrawiam!
        • Gość: dobry wróżek Re: wróżka Tara IP: *.dynamic.chello.pl 15.02.11, 23:42
          Daj spokój uczciwym ludziom wiedźmo czytaj (ku...). Nie rozumiem jak można wierzyć w twoje bajki. Ludzie opamiętajcie się!!!
        • Gość: Mania Re: wróżka Tara IP: *.adsl.inetia.pl 26.02.11, 11:30
          a ty pobieszasz opłate jak tak to ile za dużo kasy to ja nie mam
        • Gość: rob Re: wróżka Tara IP: *.elk.mm.pl 07.04.11, 19:00
          Witam . Ja też poproszę o wróżbę. Jeśli trzeba zapłacić to nie ma sprawy. Oczekuję tylko prawdy . Pozdrawiam.
          rob339@wp.pl nie mam gg
        • Gość: Rita Re: wróżka Tara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.13, 22:44
          Czy mogłaby mi Pani powróżyć?
    • Gość: Marek Re: wróżka Tara IP: *.adsl.inetia.pl 01.03.11, 07:23
      Drodzy Państwo;

Czasy są trudne i z pewnością każdy m jakieś problemy, często takie wobec których wydaje się być bezsilnym. Stąd często pokusa by poszukać pomocy jakichś sił nadprzyrodzonych, choćby w poznaniu swej przyszłości czy podejmowaniu właściwych decyzji. Nauka nie znajduje żadnego potwierdzenia skutecznośći takich działań. Proponuję więc wszystkim, zamiast tracić czas na takie rzeczy, lepiej zająć się czymś skuteczniejszym, coś przeczytać, czegoś się nauczyć itp.
      Mimo tego przekonania dałem się skusić i wszedłem w dialog z osobą przedstawiającą się jako "wróżka Tara". To co ta osoba robi to jest oszustwo, to się kwalifikuje do zawiadomienia prokuratury o popełnionym przestępstwie. Pomimo przesłania pieniędzy swej wróżby (specjalnie ponoć przygotowanej) nie dostarczyła. Poradziła mi bym reklamował u jej dostawcy usług internetowych gdy się upomniałem o należną wróżbę. Forsy nie zwróciła.
      Tak więc moja dobra rada, omijać dużym łukiem wróżkę Tarę i jej podobnych.
      Nie dajcie się oszukiwać, nawet w kategoriach zabawy, jeśli wierzymy, że wróżby nie mają sensu, to szkoda dawać pieniądze oszustom.
      Pomyślcie ile dzieci jest głodnych, lepiej dać pieniądze na ich dożywianie czy kształcenie [by nie chodziły do wróżek :) ].

Marek
      P.S.
      A zawiadomienie do Prokuratury prześlę.
      • Gość: eryk2206 Re: wróżka Tara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.11, 19:10
        Zawiadomienie do prokuratury, no nie mogę:)))))))))) I co im powiesz, że jesteś głupi?
        • Gość: Barbarella Re: wróżka Tara IP: 63.216.124.* 20.06.11, 19:53
          Powinno sie zawiadamiac prokuratore o oszukanczych czynach oszustki ,I ostrzegac innych,zeby sie nie dali na te bajery nabrac. Teraz w trudnych czasach namnozylo sie tego,ze szkoda gadac.
      • Gość: Atara-tarocistka Re: wróżka Tara IP: *.centertel.pl 27.04.11, 08:19
        nie wszystkie czarownice są oszustkami .........wróżb nie powinno udzielać przez media tylko bezpośrednio w twarzą w twarz.......to podstawa .......a wysyłanie pieniędzy na konto to już zupełny absurd.......pozdrawiam tarocistka Atara
      • Gość: Veni Re: wróżka Tara IP: *.is.net.pl 01.09.11, 18:18
        Zgadzam się z Tobą w 100 procentach. Studiowałam psychologię- ta pani żeruje głównie na ludziach załamanych, ktorzy z różnych powodów znaleźli się w dołku. Często na tych, którzy mają depresję i nie są w stanie realnie ocenić sytuacji, a ona przedstawia się im jako przyjaciel, który oferuje pomoc- to oczywista manipulacja- i to na najsłabszych, którzy, będąc w takim stanie, mogą poczytać ją jako ostatnią deskę ratunku. To normalna reakcja psychologiczna, że w momentach poczucia beznadziei włącza się niektórym ludziom tzw. 'myślenie magiczne'.
        To żenujące i skandaliczne, że można na tym żerować, ale niestety, to działa.
        Sama ostatnio miałam dołek, ale jak ta pani zaczęła mi przysyłać setki maili, przypomniało mi się szybko, co mówiono nam na zajęciach o technikach manipulacji. Wszystko pasuje.
    • Gość: maisa Re: wróżka Tara IP: *.181.138.165.nat.umts.dynamic.eranet.pl 01.03.11, 19:43
      Tak dla zabawy bardziej wysłałam ten darmowy formularz, jako problem wpisałam "pieniądze" bo mi nic innego do głowy nie przyszło, no i dzisiaj otrzymałam - to samo co wszyscy. Oczywiście, "przyjaciółka Tara" nie omieszkała napisać, że mój problem wydał jej się tak poważny, że spędziła wiele godzin szczegółowo analizując go i poszukując rozwiązania, które pomogłoby mi jak najszybciej pozbyć się go. No i oczywiście propozycja bardziej szczegółowej wróżby za jedyne 199 zł. Śmiechu warte!
      Tak w ogóle to nie wierzę w ŻADNE wróżby. Pamiętam, że moja babcia i jej siostra zabawiały się wróżeniem z kart, ja jako dziecko podpatrywałam. A potem już na studiach miałam taka przygodę - wiadomo, dziewczyny chętnie ssobie wróżyły i ja też kiedyś wzięłam do ręki karty i ot tak od niechcenia postawiłam karty 2 koleżankom. Gadałam przy tym co mi ślina na język przyniosła, po prostu dla wygłupów, jednej powiedziałam pewną rzecz mało prawdopodobną do spełnienia. No i wyobraźcie sobie, że po kilku dniach zjawia się właśnie ta i od progu krzyczy, żeby znów jej powróżyć, bo... wszystko się sprawdziło. Z drugą koleżanką podobnie. Jaki z tego wniosek? To MY SAMI sprawiamy, że te niby-wróżby się sprawdzają, sugerujemy sie tym co nam "wróżki" mówią i wydaje nam się, że to prawda. A to tylko sugestia. Wróżby nie istnieją. Można się pobawić w te wróżby czy czytać horoskopy ale tylko jako zabawę, nigdy na poważnie, o ile oczywiście jest to za darmo. A juz zupełnie nie rozumiem, jak można za to płacić.
      • Gość: Eka63 Re: wróżka Tara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.11, 10:16
        Jestem równiez stanowczo za opcja ze to my sami przyciagamy do siebie wydarzenia , rodem sciagniete z wróżb :):):)
    • liki0 Re: wróżka Tara 02.03.11, 02:06
      Przecież to nieprawda i komercja. Dziwię się, że ktoś się na to łapie . Każdy z nas mający maila prywatnego, nie płatnego takie maile dostał.
      • Gość: takietam Re: wróżka Tara IP: *.olsztyn.vectranet.pl 12.04.11, 16:33
        Ja też zainteresowałam się tą wróżką. Poszukując informacji na jej temat natknęłam się na jej zagraniczne stronki - wyglądają tak samo jak polska wersja. Trzeba przyznać, że skutacznie zachęca do kontaktu, pisząc o zbieraniu materiałów do autorskiej książki. A może rzeczywiście pisze książkę, ale o tym jak łatwo ludzi nabrać na wróżbiarstwo!!! Pewnie nawet wyliczy statystyki.
        • Gość: Inka Re: wróżka Tara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.11, 14:49
          Ja również z ciekawości zainteresowałam się usługą świadczoną przez w/w Panią. Pusty formularz wypełniłam, minęło już 48 godzin odpowiedzi nie dostałam. Z całą pewnością nie dam się "skubnąć" na jakiekolwiek pieniądze. Wolę przeznaczyć złotówki na naprawdę szczytny cel, np. SOS WIOSKI DZIECIĘCE, czy darowiznę dla innej fundacji.
          • Gość: S.O.S Re: wróżka Tara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.11, 15:13
            to działaj!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: Marcysia Re: wróżka Tara IP: 63.216.124.* 20.06.11, 19:49
              Tez tak sadze,ze duzo lepiej wplacic na szczytny i pozyteczny cel niz dac sie zrobic w przyslowiowego balona. To tak jakby sobie napluc na twarz za swoja glupote!
    • Gość: wiki Re: wróżka Tara IP: 63.216.124.* 20.06.11, 19:40
      Potwierdzam ze to oszustka .Podsyla mi co po chwila te swoje kopiowane teksty.Kilka razy napisalam cos od siebie z prosba o pomoc skoro tak sie pieknie deklaruje,ze udziela pomocy w trudnych sytuacjach zyciowych.Kwestia jest kilku miesiecy a na zadnego maila mi nie odpisala. Ostrzegam przed ta Pania i wysylaniem jej jakichkolwiek pieniedzy. Zeruje znow na ludzkim nieszczesciu i problemach zyciowych.
      • Gość: jamci Re: wróżka Tara IP: *.aster.pl 23.06.11, 00:29
        ciekawe czy udało się komuś "ściągnąc" na siebie wygraną w totka? Nie takie to proste... jeśli w ogóle możliwe
    • Gość: bulka Re: wróżka Tara IP: *.olsztyn.mm.pl 23.06.11, 20:39
      A mi się wszystko sprawdziło co wroszka stara mi ta napisała. wlacznie z wygrana w totolotka, tylko gdzieś kópon zgubiłem, i w dodatku zapomniałem wysłac! Ale tak to wszystko się zgadza, że groziło niebezpieczeństwo,że mnie ona swoim rytuałem uratowała wszystko wszystko, jestem wdzięczny razem z moją lafiryndą, że wroszka stara jest i nam pomaga swoim bytowaniem
      • bulawy Re: wróżka Tara 23.06.11, 23:41
        szkoda ze ci nie napisała zebys ortografi sie nauczył bo dopiero bys ja wychwalał pod niebiosa ze stwierdziła taka prawde oczywista.Kazdy normalny czlowiek wie ze po skonczonej rozmowie z klientem wrozka wraca do swojej rzeczywistosci i nie ma zadnych wizji odnosnie Kasi czy Marysi a takie nagabywanie i straszenie ludzi jak ta pani robi to jest ś......o
    • Gość: moni Re: wróżka Tara IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.11, 13:32
      ja też dzisiaj otrzymałam propozycję darmowego horoskopu i formularz do podania danych osobowych, bo jakoby Tara wróży ze zdjęcia bądź z nazwiska. Ale jedno wydało mi się najbardziej podejrzane, mianowicie po co wróżce godzina urodzenia bez miejsca urodzenia ? Przecież każdy astrolog chcąc postawić horoskop urodzeniowy potrzebuje tych dwóch danych. To dało mi dużo do myślenia, a po wejściu na te komentarze, które tu przeczytałam, jedynie potwierdziły się moje podejrzenia.
      • bulawy Re: wróżka Tara 01.07.11, 13:50
        też mi dzisiaj coś wysłała ale nie czytałam tego skasowałam z kosza,nie wysyłaj swoich danych bo narobisz sobie kłopotu,dziś za darmo to nic nie ma..
    • Gość: mojżesz Re: wróżka Tara IP: *.olsztyn.mm.pl 01.07.11, 13:53
      Ona jest piękna i ma taką seksowną kropeczkę nad muszelką. Ponieważ nie wyszło jej z naciągnięciem mnie na wrózbe za 200 pln to jednak postanowiłem wysłać tę kwotę, ale zamiast stawiania kabały, wybrałem opcję ostry sex. Jest świetna, potrafi tak ruszać tyłeczkiem jak żadna małolata, ciałko ma młode, choć beret nieco zryty to jednak w tych sprawach praw dziwe powołanie. Proszę o wyrozumiałość, żyje w ciężkich warunkach z kilkoma studentami na spółkę opłacając mieszkanie, w dodatku nasze spotkanie tak zwane sponsorowane musiało odbyć się wśród paru osób, więc co chwilkę kątem oka jedna ze studentek łypała znad książki o socjologii jak hasam na tarze w nadmiarze. W końcu ja kątem oka zobaczyłem dyskretnie jak owa studentka wkłada sobie rekę za majteczki i coś tam kręci. Tak więc ja sobie chwalę mówiąc ściślej rzuce pochwa łę tarze za to że spotkanie było udane choć pojęcia o wróżeniu to ona nie ma, ale to nic i tak było pięknie! Ciekawe czy jeszcze raz przede mną klęknie....ale teraz liczę na zniżkę, gdyż mam zamiar posunąć ją w kiszkę!
      • Gość: Combo Re: wróżka Tara IP: 77.42.234.* 13.09.11, 19:06
        Ales sie mojzesz napocil i naprodukowal hihi Wez ty i sie porzadnie koles ogarnij bo masz bzdetami glace zapchana,ze szkoda slow na comment!
    • asia1987p Re: wróżka Tara 01.07.11, 21:40
      Dwie różne wróżki zapowiedziały mi jednakową datę mojej śmierci.
      Przestraszyłam się, spróbowałam przejść test na przepowiedzenie życia
      na poznajdate. com
      i otrzymałam znów tę datę! ((
      Co mam robić? Wierzyć albo nie? Dlaczego wszędzie jest ten sam wynik?
      • bulawy Re: wróżka Tara 01.07.11, 21:44
        kup trumne bo zdrozeja
    • Gość: Hela Re: wróżka Tara IP: *.olsztyn.vectranet.pl 05.07.11, 08:36
      To oszustka i naciągaczka.
      Wysyła do ludzi, takie same e-maile i zachęca do zakupu jej wróżb.
    • Gość: obserwator Re: wróżka Tara IP: *.olsztyn.mm.pl 28.08.11, 18:50
      Druga jeszcze lepsza jest gabriella, praktycznie ta sama metoda, po IP wie skąd jestes i dopisuje miasto jako ze niby tam coś się zdarzyło zwiazane z Tobą, jak nie trafi to trafi trudno miasto jak miasto hehehe, mają sztuczki cwaniaki podobnie jak ci z nigerii w oszustwach matrymonialnych itp, siedzą gnoje kminią i robią cie w ciula a prawdziwi fachowcy w tej dziedzinie bo i tacy sa cierpia na opiniach
      • Gość: Magda Re: wróżka Tara IP: *.inowroclaw.mm.pl 04.09.11, 08:25
        dokladnie
        Gabriela porazka, z automatu wszystko idzie, wcale nie odpisuje na to co sie do niej mowi
        ps. a jak sie tego pozbyc ?????
        • Gość: ada Re: wróżka Tara IP: 77.42.234.* 13.09.11, 18:58
          Jasnowidz Gabriella stosuje ta sama technike manipulacji ludzmi jak Tara.Nie odpisuje na maile tylko wysyla nastepne pospieszajace potencjalnego klienta do coraz nizszej zaplaty gdyby ten marudzil czy sie ociagal.Co do blysku w ktorym rzekomo nas w jakims miecie widziala jest latwo miasto to odnalesc znajac numer komputera z ktorego dany klient korzysta.Charakterystyke klienta mozna wyczytac w opisach znakow zodiaku lub predzej opisach znakow w horoskopie chinskim.Ostrzegam przed tymi dwiema paniami bo to na 100% oszustki i naciagaczki.Maja ta sama technike i jesli jakas sie pojawi nowa powtarzajaca tenschemat to niechybnie nastepna szukajac naiwnych ludzi.
        • Gość: wicci Re: wróżka Tara IP: 77.42.234.* 13.09.11, 19:01
          Magda.Od razu kasowac maila.Szkoda odpisywac bo nikt tego nie czyta.
          • Gość: mary Re: wróżka Tara IP: 77.42.234.* 14.09.11, 11:16
            Do takich zerujacych na ludzkim nieszczesciu nalezy zaliczyc jeszcze swietna w tej dziedzinie santoriana,ktora tak potrafi psychologicznie podejsc klienta,ze ten nawet nie zauwazy,ze placi za zludzenia. Potem ta Pani tak szybko znika jak sie pojawila bez zadnego pozegnania.A kasa razem z nia.
            • Gość: mach Re: wróżka Tara IP: *.dynamic.chello.pl 19.09.11, 11:02
              przecież po drugiej stronie nie ma żadnych wróżek... te treści wysyła automat... jak mozna być tak naiwnym i jeszcze wdawać się w "dyskusję" z botem?..
              więcej rozsądku...
              zresztą na końcu adresu strony, która wyświetla się z linka w mailu jest numerek... pozmieniajcie sobie na inny a poczytacie treści które zostaną wysłane do was za tydzień, dwa...
              • Gość: Aga Re: wróżka Tara IP: *.dynamic.chello.pl 01.10.11, 23:11
                Teraz Tara zmianiła imię na Gabriela - to samo !
                • Gość: Gratis Re: wróżka Tara IP: *.180.0.73.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.10.11, 00:21
                  [b]Witaj Wędrowcze na stronie pełnej magii i wróżb!
                  selenanajlepszenet
      • Gość: wiola Re: wróżka Tara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.12, 21:59
        domnie tez pisala na meila zwe mnie we wroclawiu widziala a ja nigdy niebylam tam nawet
    • Gość: Halina Rozalia Re: wróżka Tara IP: *.0.fullrate.dk 08.03.12, 15:45
      Czesc!!!
      Mysle ze jest dobra wrøzka adres:
      Maria Petrykowska
      ul.Leopolda Staffa 7-m-17
      30-080 Krakøw
      Ps.Napisz co sadzisz po wizycie .
      • Gość: Kachna ? IP: *.ip.netia.com.pl 08.03.12, 15:58
        a kto Panią upowaznił do podawania jej adresu tutaj ????
        • Gość: pop --- IP: *.play-internet.pl 22.05.12, 15:36
          tara jest bardzo wiarygodna i nie owija w bawełnę,aż ciary idą.
          • Gość: nore13 Re: --- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.12, 17:21
            Do pop@, akurat te brednie do ciebie pasowały, poprostu trafiła na kogoś kto utożsamił się z tym co było w treści. albo współpracujesz z tą osobą lub nią jesteś
    • agrentowy4321 Re: wróżka Tara 05.03.23, 06:29
      Myśle, że to ciekawe.
    • irona.sonata Re: wróżka Tara 25.04.23, 16:00
      Bardzo to dziwne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka