Gość: TakaSobieJa IP: *.dynamic.chello.pl 07.03.11, 18:13 Czy jest ktoś, u kogo warto wróżyć sobie przez sms? Oczywiście chodzi o jedno konkretne pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majarudakowska Re: Wróżby sms 07.03.11, 18:39 wrozby smsowe,to naprawde nie sa nic warte... Odpowiedz Link Zgłoś
karmen310 Re: Wróżby sms 07.03.11, 18:44 Witam. Ja ci bym zaproponowała wróżbitę Oszo. Jest niesamowity i trafny w diagnozach. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
trollali Re: Wróżby sms 07.03.11, 18:46 w sumie to na wrozby onilne odpowiadaja raczej faktycznie ci ludzie, do ktorych piszesz. Niektorzy jednak bardzo ogolnikowo. Mi najbardziej podpasowala Aleksa, sprawdz (za ok. 3 zl), ona pisala konkrety i chyba calkiem trafne, przekonasz sie, czy warto i napisz co sadzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Betty Re: Wróżby sms IP: *.escom.net.pl 10.03.11, 09:56 Nie, nie i jeszcze raz nie. Dwukrotnie, w odstępie kilkunastu m-cy wysłałam smsy z pytaniem, z datą urodzenia i imieniem. I o zgrozo dostałam krótkie zdanie wysłane z "automatu". Nic konkretnego dot. mojej osoby. Za to za jakiś czas (doba?) dostałam kolejnego, że wróżka coś widzi w mojej przyszłości i koniecznie musi mi o tym napisać. To niech pisze pomyślałam. Skoro wczoraj wysłała mi bezsensownego smsa, mogła wtedy napisać co u mnie widzi. Przez noc nic się u mnie nie wydarzyło? Tak, tak, ale tym razem chce kolejnego smsa ode mnie. Czyli za pierwszego o wartości 3,69zł (chyba) nie mogła mi powiedzieć, za mała zapłata? Jeden wielki badziew. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Wróżby sms IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.11, 13:32 Ja tez nie popieram wrozb sms na wrozbachonlie.Wyslalam kilkadziesiat sms do Aggi Soyala i na ani jednego ona mi nie odpisywala,za kazdym razem dostawalam rozną odpowiedz.Wydaje mi sie,ze na smsy wysylane do konkretnej osoby odpisuje ktos inny.Nie korzystam juz i nikomu nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: Wróżby sms IP: 213.241.60.* 10.03.11, 13:42 Na wrózby online są wróżki ktore prowadzą programy od 18-21. Jak się wyśle sms i napisze na wizji to napewno na niego odpowie na wizji.Osobiście polecam Katarinę .Prowadzi programy we wtorki i rzetelnie odpowiada na zadane pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś