Dodaj do ulubionych

DO Tanin-ka

12.03.11, 12:00
Pani wróżka tanin-ka w grudniu 2010 stworzyła nowe forum, można było zadać pytanie darmowe i za pomocą wahadełka uzyskać odpowiedż.
Kurczę i nagle w styczniu coraz rzadziej wróżka odpowiadała na pytanie i bez słowa wyjaśnienia zamknęła forum, mimo obietnic, że w przyszłości rozszerzy wróżby na m.in. tarota.
Teraz znowu pojawiła się i znowu otworzyła nowe forum, ale po paru dniach po kilku odpiwedziach kilku osobom zniknęła. Tak bez słowa.
Nie chcę, żeby to zabrzmiało, że krytykuję, że ktos za darmo chce pomóc, a ktoś ma jeszcze jakieś żądania.
Miło by było otrzymać jakieś wyjaśnienie, że anią wróżkę to przerosło, że dostała za dużo maili, że nie ma czasu, cokolwiek.

Ok, raz można tak zrobić, ale po ledwo 2 miesiącach ponownie robić ludziom nadzieję, i zwyczjanie zamykać forum bez wyjaśsnienia.

Sorry, ale musiałam to napisać.
Obserwuj wątek
    • morg.ana Re: DO Tanin-ka 14.03.11, 00:35
      paris-ienne napisała:

> Pani wróżka tanin-ka w grudniu 2010 stworzyła nowe forum, można było zadać pyta
      > nie darmowe i za pomocą wahadełka uzyskać odpowiedż.
      > Kurczę i nagle w styczniu coraz rzadziej wróżka odpowiadała na pytanie i bez sł
      > owa wyjaśnienia zamknęła forum, mimo obietnic, że w przyszłości rozszerzy wróżb
      > y na m.in. tarota.
      > Teraz znowu pojawiła się i znowu otworzyła nowe forum, ale po paru dniach po ki
      > lku odpiwedziach kilku osobom zniknęła. Tak bez słowa.
      > Nie chcę, żeby to zabrzmiało, że krytykuję, że ktos za darmo chce pomóc, a ktoś
      > ma jeszcze jakieś żądania.
      > Miło by było otrzymać jakieś wyjaśnienie, że anią wróżkę to przerosło, że dosta
      > ła za dużo maili, że nie ma czasu, cokolwiek.
      >
      > Ok, raz można tak zrobić, ale po ledwo 2 miesiącach ponownie robić ludziom nadz
      > ieję, i zwyczjanie zamykać forum bez wyjaśsnienia.
      >
      > Sorry, ale musiałam to napisać.
      Ja jestem zadowolona, odpowiedź otrzymałam mimo że pisałam tylko na mail. Powinnaś brać pod uwagę, że ktoś kto wróży gratis może nie wyrabiać się. Wróżka Nina pisała na forum, że dostała tyle maili, że nie jest w stanie wszystkim odpowiedzieć. Prosiła o pytania na swoim forum, nie wiem jak było, ale z tego co czytałam i tu na forum pytania były
      Zaproponowała pomoc, le nie obiecywała nie wiadomo czego. Pewnie Tobie nie udzieliła odpowiedzi,stąd ten źal
      • Gość: paris-ienne Re: DO Tanin-ka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.11, 10:46
        Nie, to nie żal, udzieliła mi odpowiedzi na moje pytanie juz w grudniu, kiedy poprzednio otwierałą forum, które też zamknęła nagle.
        Ja nie mam pretensji, szkoda tylko, że wprowadza po raz DRUGI prywatne forum, każdy musi prosić o możliwość dostępu do niego, pisze długie wstępy, obiecuje, że na razie wahadełko, w przyszłości tarot itd, i bez słowa zamyka forum.,
        Ja rozumiem, że ktoś może się nie wyrabiać, ale Pani wróżka już drugi raz w niedługim czasie robi to samo.
        • Gość: rozczarowana Re: DO Tanin-ka IP: *.dynamic.mm.pl 14.03.11, 17:01
          podpisuje się pod tym co jest zawarte .również jestem rozczarowana .małe wyjaśnienie.a tu znikniecie jak kamfora
    • tanink.a Re: DO Tanin-ka 16.03.11, 03:44
      Przykro mi, że piszecie o mnie takie słowa . Na forum napisałam, że nie wyrabiam się, szkoda że tego nie przeczytałyście. Oferowałam pomoc każdemu, okazało się że prawie wszyscy pisaliście na mail, żądając natychmiastowej odpowiedzi. Nie zniknęłam ot tak, ale pisałam i prosiłam o pisanie na forum nie na mail.
      Pani paris....sama wiesz ile masz ników.
      Będę znów, pomogę ale patrzyć będę na IP, bo jesteście niewdzięczni i niestety wredni. niestety .... Wyciągasz rękę a kąsają cię:(
      • kaska123 Re: DO Tanin-ka 16.03.11, 09:46
        Nie jestesmy niewdzieczni, po prostu zaskoczeni i przykro nam, że bez slowa ani znika.
        isala pani z prosba o pytania na forum, kilka osob bylo bez odpiwedzi na forum,i.... nagle forum zamkniete.
        Szkoda, że odpowiadala Pani na maile w takim razie, mimo ze pisala Pani zeby pisac tylko na forum, a ludzie na forum nie doczekali sie odp.
        Zastanawialam sie czy pisac taki post, bo wiedzialam ze bedzie tak odebrany, zwlaszcza ze Pani chciala pomagac bezplatnie.
        Nie atakowalam Pani, nie mam pretensji, tylko nie moglam zrozumiec, dlaczego po akcji 2 razy zakladania prywatnego forum tak nagle znikniecie.
        • morg.ana Re: DO Tanin-ka 19.03.11, 02:45
          Wróżka Nina pisała na forum, że się nie wyrabia i nie odpowie wszystkim. Ta wiadomość była dla wszystkich. Być może nie przeczytałaś tej wiadomości
    • agrentowy4321 Re: DO Tanin-ka 05.03.23, 00:05
      Obłędne
    • irona.sonata Re: DO Tanin-ka 25.04.23, 09:25
      O Boże

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka