Dodaj do ulubionych

byk + wodniczka

10.05.04, 13:30
czy komus sie udalo i stanowia szczesliwa pare z dlugim stazem?
Obserwuj wątek
    • justka9 Re: byk + wodniczka 11.05.04, 16:20
      Hejka
      \nie chcialabym Cie martwic ale ja wlasnie jesetm wodniczka i bylam kiedy w
      zaiwazku z bykiem. Niestety nie wyszlo nam. Poza tym bylam u wrozki, ktora
      stwierdzila ze to nie najlepsze polaczenie. Ale nidy nic nie wiadomo... Dlatego
      poowdzenia zycze
      j
      • dalszakuzynka Re: byk + wodniczka 18.05.04, 00:16
        mnie tez wyszlo marnie i to calkiem nieoczekiwanie sie potoczylo, kto by
        pomyslal, wodniczki nie sa dla tych nudzielcow
        • ona.a Re: byk + wodniczka 18.05.04, 06:44
          dalszakuzynka napisała:

> mnie tez wyszlo marnie i to calkiem nieoczekiwanie sie potoczylo, kto by
          > pomyslal, wodniczki nie sa dla tych nudzielcow

To ja powiem z mojej strony - jestem byczycą a mój mężczyzna był
          wodnikiem.Udało nam się stworzyc związek z ponad trzy letnim stażem. Ale nie
          wyszło,różnica charakterów nas zjadła:)
          On jest domatorem, ja uwielbiam spotykać się z ludźmi.Dla niego kontakty z
          przyjaciółmi wystarczały raz w miesiacu, ja potrzebowałam moich znajomych jak
          powietrza prawie codziennie.
          Najważniejsze jest dopasowanie.
          Pozdrawiam.
          • cmytojet Re: byk + wodniczka 18.05.04, 08:34
            ona.a napisała:

> dalszakuzynka napisała:
            >
            > > mnie tez wyszlo marnie i to calkiem nieoczekiwanie sie potoczylo, kto by
            > > pomyslal, wodniczki nie sa dla tych nudzielcow
            >
            > To ja powiem z mojej strony - jestem byczycą a mój mężczyzna był
            > wodnikiem.Udało nam się stworzyc związek z ponad trzy letnim stażem. Ale nie
            > wyszło,różnica charakterów nas zjadła:)

wszystko zależy od załorzeń.
            czy słyszeliscie o czyms takim co sie nazywa "małżeństwo"?
            w odróżnieniu od "dopasowania astralnego" dzieki niemu można tworzyć,
            jak to nazywacie, bardzo trwałe związki.

ja sam jestem żonaty od 14 lat, moja żona na SKARJNIE różny charakter
            i jest spoko.
    • pacio.krawiec Re: byk + wodniczka 19.05.04, 10:35
      No raczej nie powinni do siebie pasować, ale to zależy do dokładnego horoskopu. Ja chociaż wodnik, to wolę spokój i jak pisała ona.a to mi wystarczą przyjaciele raz na miesiąc. To wszystko jest za sprawą wenus na moim descendencie, że poprostu wolę spokój niż towarzystwo. Każdy taki związek trzeba zawsze porównać dokładnie a nie tylko słońce.
      • ona.a Re: byk + wodniczka 19.05.04, 11:28
        pacio.krawiec napisał:

> No raczej nie powinni do siebie pasować, ale to zależy do dokładnego
        horoskopu.
        > Ja chociaż wodnik, to wolę spokój i jak pisała ona.a to mi wystarczą przyjacie
        > le raz na miesiąc. To wszystko jest za sprawą wenus na moim descendencie, że
        po
        > prostu wolę spokój niż towarzystwo. Każdy taki związek trzeba zawsze porównać
        d
        > okładnie a nie tylko słońce.

- Mimo wszystko uważam, ze można się porozumiec i stworzyć dobry związek.
        Trzeba po prostu zaangażowania obu stron, akceptacji partnera/partnerki;
        tolerancja. Najgorsze jest zamknięcie w klatce, a to się często zdarza.
        • pacio.krawiec Re: byk + wodniczka 21.05.04, 10:45
          Zawsze można się porozumieć, tylko jak piszesz trzeba zaangażowania obu stron, akceptacji partnera/partnerki i tolerancja, i nie każdy to potrafi. I jak dalej piszesz "Najgorsze jest zamknięcie w klatce, a to się często zdarza", byki bywają uparte:-)
          • endomedia to dobry pomysł na rozwijającą przyjaźń... 21.05.04, 10:53
            wiele takich przypadków znam z doświadczania. Zatem jeśli wyeliminujemy
            oczekiwania i zaakceptujemy przypływy i odpływy to otrzymamy stymulującą
            obiestrony, niewymuszoną, szczerą długoletnią relację. Byki sa uparte - się
            mówi...no to trafił swój na swego bo wodniki przy tej okazji też...
          • ona.a Re: byk + wodniczka 21.05.04, 17:29
            > piszesz "Najgorsze jest zamknięcie w klatce, a to się często zdarza", byki byw
            > ają uparte:-)

- A wodniki dominujące, nie zawsze w pozytywnym tego słowa znaczeniu.
            Mogłabym jeszcze powiedzieć, ze byki bywają ULEGŁE :) hihi; bronią własnego
            zdania, a jesli kochają to całym sobą:)
            O!!!
            i już:)
    • agrentowy4321 Re: byk + wodniczka 09.03.23, 10:31
      Dużo rozmyślam ostatnio o tym
    • irona.sonata Re: byk + wodniczka 29.04.23, 23:36
      Ciekawe
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka