Dodaj do ulubionych

tarot a runy

IP: *.xdsl.centertel.pl 22.12.11, 17:29
czy ktoś moze mi wytłumaczyć pewną sytuację otóż jedna osoba wróżyła mi z run i powiedziała że do 2 tyg bedzie kontakt z pewną osobą, natomiast po tygodniu inna osoba wróżyła mi z tarota i na to pytanie kiedy bedzie kontakt powiedziała ze tarot tego nie widzi....

JAK TO MOŻLIWE? DLACZEGO?
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania Re: tarot a runy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.11, 17:44
      poczekaj 2 tyg.i zobaczysz ,która miała racje czas w kartach jest trudno określić.
      • Gość: dziewczynka Re: tarot a runy IP: *.xdsl.centertel.pl 22.12.11, 18:02
        pare razy wróżby z run mi się sprawdzały, kiedyś już pytałam o czas i jak wróżka powiedziała do 2 tygodni to spotkanie i kontakt był, a teraz 2 tydzień prawie mija i nic.... dziwne
        • Gość: Ola Re: tarot a runy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.11, 19:16
          może już ta osoba nie chce kontaktować się z Tobą a runistka widziała że taka odp złamie Ci serce i powiedziała że spotkacie się za 2tyg. Czy nie lepiej skontaktować sie z tą osoba i zapytac ja czy chce jeszcze z toba kontaktowac sie zamiast tracic kase na wrozki
          • Gość: dziewczynka Re: tarot a runy IP: *.xdsl.centertel.pl 22.12.11, 19:46
            właśnie NIE moja runistka zawsze widzi to co runy mówią...i nie mówi tego czego nie widzi:)
            • Gość: dziękuję Re: tarot a runy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.11, 22:27
              ....i w ten sposób Sama sobie odpowiedziałaś na pytanie :)
        • Gość: gość Re: tarot a runy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.11, 22:41
          a ja się zastanawiam po co pytać wróżkę kiedy facet umówi się ze mną na randkę,a najśmieszniejsze to są te kobitki zaprzyjaźniona wróżka mi opowiada ze najpierw pytają co x do nich czuje jak się potoczy ta relacja a kolejne pytanie czy i kiedy on się odezwie bo od m-cy milczy albo to jakiś koleś spotkany u znajomych i tyle.Eh te kobiety !
    • agrentowy4321 Re: tarot a runy 04.03.23, 20:37
      Bardzo trudny temat
    • irona.sonata Re: tarot a runy 25.04.23, 05:51
      Jestem oszołomiona
    • irona.sonata Re: tarot a runy 03.05.23, 05:38
      Bardzo to dziwne
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka