Dodaj do ulubionych

Powróżę..

03.05.13, 15:42
Chętnie powróżę (za darmo) DWÓM chętnym osobom.. Proszę podać imię i konkretne pytanie,data ur nie jest konieczna. Mile widziany komentarz zwrotny:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Karolina Re: Powróżę.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.13, 16:00
      Witam,

Karolina 9.11.1986 chcialabym wiedziec jak uloza sie moje sprawy sercowy w najblizszym czasie :)
      • freya_v Re: Powróżę.. 03.05.13, 16:10
        Karolino pokazujesz mi się jako bardzo atrakcyjna ładna dziewczyna, wzbudzasz zainteresowanie mężczyzn.. Widzę że niedawno ktoś Ci złamał serce i bardzo z tego powodu cierpiałaś. Trudno Ci się będzie teraz otworzyć na nową miłość.. W miłości najważniejsza jest dla Ciebie szczerość i uczciwość. Pragniesz poważnego stałego związku nie interesują Cię przelotne znajomości. Jest w twym otoczeniu ktoś kto wzbudza Twoje zainteresowanie ale ten pan jest zajęty.. Nie widzę nowej miłości u Ciebie puki co będziesz skupiała się na pracy /szkole.
        • Gość: Karolina Re: Powróżę.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.13, 16:23
          Dziekuje bardzo za poświecony czas. Prawdą jest że ktoś kiedyś złamał mi serce ale jakis czas temu w koncu przestało boleć ... ;) Prawdą jest że wzbudzam zainteresowanie panów, niestety do niedawna bez wzajemności... Do czasu .. kilka miesiecy temu pojawił się ktoś i pojawiła się wzajemność ... ;) chcialabym wiedzieć jak to się rozwinie bo wiem na pewno że pan ktorego darzę uczuciem nie jest zajety ;) ale wszystko idzie jak przyslowiowa krew z nosa ;) chcialbym wiedziec czy to nabierze w koncu tempa chociaz w swietle Pani wróżby troszkę się zasmuciłam ;/
      • Gość: Pani Re: Powróżę.. IP: *.182.119.253.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.05.13, 16:10
        Chciałabym wiedzieć czy w tym roku poznam jakiegoś pana?
        Czy technika sugestii nocnej na idealnego przyjaciela zadziałała?
        08.09.1981 Dagmara
    • Gość: paula Re: Powróżę.. IP: 89.228.123.* 03.05.13, 16:09
      Witam,
      Paulina, 26.05.94
      chciałabym się zapytać jakie są "zamiary" Mariusza wobec mnie? Czy w najbliższym czasie będziemy razem, czy on szuka tylko zabawy?
      • freya_v Re: Powróżę.. 03.05.13, 16:18
        Paulino Mariusz jest znudzony swoim monotonnym życiem, stałą pracą i to wpływa na jego postawę wobec Ciebie. Niestety nie widzę by miał wobec Ciebie poważne zamiary. On jest bardzo wybrednym człowiekiem nie docenia tego co ma ciągle marzy o czymś lepszym liczy że los da mu coś lepszego bardziej satysfakcjonującego.. Przykro mi ale nic z tego nie będzie :/
        • Gość: paula Re: Powróżę.. IP: 89.228.123.* 03.05.13, 16:24
          dziekuje serdecznie:)
    • freya_v Dziękuje 03.05.13, 16:21
      Dziękuje Karolinie i Paulinie za zainteresowanie i zaufanie.. Chodź wróżby były mało pomyślne życzę dużo pogody ducha. Pozdrawiam serdecznie.
      • Gość: paula Re: Dziękuje IP: 89.228.123.* 03.05.13, 16:26
        Ja również dziękuje:) A co do mojej wróżby to trochę prawdy w tym jest, co prawda Mariusz ma prace ale od jakiegoś miesiąca czy półtorej, ale pasuje że jest znudzony tą monotonią... I ciągle czegoś szuka, zabawy itd... A ja ślepo od 2 lat zakochana:(
      • Gość: Karolina Re: Dziękuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.13, 16:32
        Ja rowniez dziekuje i życzę samych słonecznych dni ;)
      • Gość: FIFI Re: Dziękuje IP: *.play-internet.pl 03.05.13, 16:44
        Witam panią chciałabym się zapytać czy Pani S. kocha Pana A.
    • Gość: An... Re: Powróżę.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.13, 10:41
      Wróżba profesjonalna, ukazuje rzeczywiste fakty, np pytałam o to jaką pracę znajdę, a Pani wywróżyła mi taką, która jest zgodna z moimi kwalifikacjami( o których nie pisałam w pytaniu). Poza tym napomknęła Pani o nowej miłości, a ja rzeczywiście jestem samotna i nic o tym nie w pytaniu nie wspomniałam:) Skąd to Pani wszystko wie? :))) Chylę czoła Pani talentowi :) Może warto zająć się wróżeniem zawodowo? :)
      życzę wszystkiego dobrego i pozdrawiam serdecznie :)
      A.
    • Gość: gosc06 Re: Powróżę.. IP: *.ambit24.net 22.12.13, 16:35
      Monika, jak bedzie wygladalo moje zycie uczuciowe?
      • Gość: zibi Re: Powróżę.. IP: *.timplus.net 22.12.13, 17:15
        jaki jest sens w odświeżaniu wątku w grudniu jak Pani wróżyła w maju?
    • tereska93 Re: Powróżę.. 01.02.14, 16:39
      mirindana@vp.pl jest najlepszą wróżką
    • dianakina Re: Powróżę.. 19.06.14, 12:02
      mogę wam polecić wróżkę sarę, korzystałam wcześniej z kilku innych osób, natomiast według mnie jej rozklady w stosunku do innych są o wiele trafniejsze, ponadto też zajmuje się rytuałami,może i wam pomoże , zostawiam wam namiary do niej -kobietamag@interia.pl
    • irona.sonata Re: Powróżę.. 24.04.23, 23:43
      Ile dołożysz tyle wynik

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka