Dodaj do ulubionych

WRÓŻKA W GDYNI

IP: 213.76.141.* 21.06.07, 08:24
Witam , potrzebuję namiar na wróżkę w gdyni. jeżeli macie kogos do polecenia,
bardzo prosze o telefon . m.walczak@vp.pl dzięki
Obserwuj wątek
    • reginiunia wróżka z gdyni 22.06.07, 00:01
      Ja przyłączam się do prosby, jestem z Gdyni i mam ogromną prośbę o podanie
      namiarów na wróżkę taką jak Hanna Podwójci (jasnowidz), ale z terenu Trójmiasta.
      Rena
    • Gość: magda Re: wrózka z Gdyni- pilne IP: 213.76.141.* 28.06.07, 08:59
      ponawiam prosbe - nie ma nikogo na Forum z Trójmiasta????????????????
      • Gość: gdynianka Re: wrózka z Gdyni- pilne IP: *.com 28.06.07, 09:22
        Dziewczyny poszukajcie w innych wątkach - były opisywane juz kilkakrotnie, np.
        p. Kasia z Pustek Cisowskich, czy p. Mirka z Oksywia.
        pozdrawiam :)
        • Gość: magdalena Re: wrózka z Gdyni- pilne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.07, 13:09
          Kasia z Pustek - pomyliła mi sie kilka razy- np powiedziała , ze będe w ciąży
          za 6 miesiecy- a za 6 miesiecy małżonek kupił psa- mała różnica.Ale bardzo
          miła i sympatyczna kobitka. Wróży z zwykłych kart- moze dlatego mało konkretów.
          A Mirka w gdyni -poplatała wszystko , strach do niej iść . Tarot na czas - z
          zegarkiem w rece.koszmar
          • Gość: gdynianka Re: wrózka z Gdyni- pilne IP: *.com 28.06.07, 13:21
            no to nie wiem... Pani Kasia sprawdza mi się bardzo dobrze - jak do tej pory :)
            Innych wróżek nie znam, przykro mi...
            Powodzenia :)
            • Gość: gdynianka Re: wrózka z Gdyni- pilne IP: *.com 28.06.07, 13:59
              oto co znalazłam na trojmiasto.pl, przeczytajcie opinie :)
              www.trojmiasto.pl/s.phtml?akcja=szukaj&string=wr%F3%BFka
              pozdrawiam:)
              • Gość: Gunia a gdzie tam widzisz jakies opinie?;) IP: *.chelm.gda.pl 29.06.07, 16:48
              • Gość: gdynianka Re: wrózka z Gdyni- pilne IP: *.gdynia.mm.pl 29.06.07, 17:26
                www.trojmiasto.pl/ob.phtml?id_ob=19415&akcja=wyniki#wyniki
                www.trojmiasto.pl/ob.phtml?id_ob=15790&akcja=wyniki#wyniki
                www.trojmiasto.pl/ob.phtml?id_ob=15080&akcja=wyniki#wyniki
                tutaj :)
                • Gość: Gunia Re: wrózka z Gdyni- pilne IP: *.chelm.gda.pl 30.06.07, 09:38
                  ok, o ile w pierwszym linku sa jakies opinie, tak w dwoch pozostalych tylko
                  wyniki jakiejs smiesznej ankiety. Biorac pod uwage kryteria (jakosc leczenia,
                  wyposazenie i wyglad, podejscie do pacjenta...) trudno traktowac ja powaznie:)
                  • konst.ancja Re: wrózka z Gdyni 01.07.08, 14:00
                    Z tego zestawu znam tylko Karolinę i mogę polecić jako osobę
                    rzetelna. Jest jeszcze bardzo dobra wróżka na Chopina, ale ona się
                    nigdzie nie ogłasza, bo ma i tak sporo klientów.
            • iwna Re: wrózka z Gdyni- pilne 30.06.08, 22:12
              Witam,
              czy mogęprosić o namiary do wróżki z Pustek?
              Z góryu dziękuję,
              iwna2@wp.pl
          • Gość: Gunia Re: wrózka z Gdyni- pilne IP: *.chelm.gda.pl 30.06.07, 13:56
            Czy zgadzalo Ci sie to co P. Mirka mowila na temat terazniejszosci? W jakim
            sensie wszystko poplatala? Ciekawa jestem, bo w moim przypadku swietnie trafila
            z sytuacja obecna i ludze sie, ze jej wrozba co do przyszlosci tez byla celna:)
            • Gość: magdalena Re: wrózka z Gdyni- pilne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.07, 22:43
              do Gunia- to masz szczęście. Ja widac nie mam ;-(((
              • Gość: Gunia Re: wrózka z Gdyni- pilne IP: *.chelm.gda.pl 02.07.07, 17:02
                szczescie bede miec jesli sprawdzi sie to co mowila nt przyszlosci:) Sytacje
                obecna w momencie wrozenia okreslila swietnie, ale przeciez nie o to chodzi
                • Gość: Jadzia Re: wrózka z Gdyni- pilne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.07, 20:20
                  Dziewczyny a byłyście może u Amali?
                  Świetna babka, polecam:)
                  • antykret_live Re: wrózka z Gdyni 07.07.08, 13:04
                    A mnie nic sie nie sprawdziło z tego, co przepowiedziała. Wręcz
                    przeciwnie: powinnam była postapić przeciwnie do tego, co mi
                    poradziła. Straciłam przez nia duzo kasy i czasu, nie mówiąc o
                    zdrowiu.
                  • Gość: Ola Re: wrózka z Gdyni- pilne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.08, 19:50
                    a kto to taki? gdzie przyjmuje?
    • agrentowy4321 Re: WRÓŻKA W GDYNI 06.03.23, 09:33
      Czasem sporo czasu to zajmuje
    • irona.sonata Re: WRÓŻKA W GDYNI 26.04.23, 22:28
      Ciekawe
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka