Gość: MAGDALENA IP: 213.76.141.* 21.06.07, 08:24 Witam , potrzebuję namiar na wróżkę w gdyni. jeżeli macie kogos do polecenia, bardzo prosze o telefon . m.walczak@vp.pl dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reginiunia wróżka z gdyni 22.06.07, 00:01 Ja przyłączam się do prosby, jestem z Gdyni i mam ogromną prośbę o podanie namiarów na wróżkę taką jak Hanna Podwójci (jasnowidz), ale z terenu Trójmiasta. Rena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: wrózka z Gdyni- pilne IP: 213.76.141.* 28.06.07, 08:59 ponawiam prosbe - nie ma nikogo na Forum z Trójmiasta???????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdynianka Re: wrózka z Gdyni- pilne IP: *.com 28.06.07, 09:22 Dziewczyny poszukajcie w innych wątkach - były opisywane juz kilkakrotnie, np. p. Kasia z Pustek Cisowskich, czy p. Mirka z Oksywia. pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdalena Re: wrózka z Gdyni- pilne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.07, 13:09 Kasia z Pustek - pomyliła mi sie kilka razy- np powiedziała , ze będe w ciąży za 6 miesiecy- a za 6 miesiecy małżonek kupił psa- mała różnica.Ale bardzo miła i sympatyczna kobitka. Wróży z zwykłych kart- moze dlatego mało konkretów. A Mirka w gdyni -poplatała wszystko , strach do niej iść . Tarot na czas - z zegarkiem w rece.koszmar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdynianka Re: wrózka z Gdyni- pilne IP: *.com 28.06.07, 13:21 no to nie wiem... Pani Kasia sprawdza mi się bardzo dobrze - jak do tej pory :) Innych wróżek nie znam, przykro mi... Powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdynianka Re: wrózka z Gdyni- pilne IP: *.com 28.06.07, 13:59 oto co znalazłam na trojmiasto.pl, przeczytajcie opinie :) www.trojmiasto.pl/s.phtml?akcja=szukaj&string=wr%F3%BFka pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gunia a gdzie tam widzisz jakies opinie?;) IP: *.chelm.gda.pl 29.06.07, 16:48 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdynianka Re: wrózka z Gdyni- pilne IP: *.gdynia.mm.pl 29.06.07, 17:26 www.trojmiasto.pl/ob.phtml?id_ob=19415&akcja=wyniki#wyniki www.trojmiasto.pl/ob.phtml?id_ob=15790&akcja=wyniki#wyniki www.trojmiasto.pl/ob.phtml?id_ob=15080&akcja=wyniki#wyniki tutaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gunia Re: wrózka z Gdyni- pilne IP: *.chelm.gda.pl 30.06.07, 09:38 ok, o ile w pierwszym linku sa jakies opinie, tak w dwoch pozostalych tylko wyniki jakiejs smiesznej ankiety. Biorac pod uwage kryteria (jakosc leczenia, wyposazenie i wyglad, podejscie do pacjenta...) trudno traktowac ja powaznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
konst.ancja Re: wrózka z Gdyni 01.07.08, 14:00 Z tego zestawu znam tylko Karolinę i mogę polecić jako osobę rzetelna. Jest jeszcze bardzo dobra wróżka na Chopina, ale ona się nigdzie nie ogłasza, bo ma i tak sporo klientów. Odpowiedz Link Zgłoś
iwna Re: wrózka z Gdyni- pilne 30.06.08, 22:12 Witam, czy mogęprosić o namiary do wróżki z Pustek? Z góryu dziękuję, iwna2@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gunia Re: wrózka z Gdyni- pilne IP: *.chelm.gda.pl 30.06.07, 13:56 Czy zgadzalo Ci sie to co P. Mirka mowila na temat terazniejszosci? W jakim sensie wszystko poplatala? Ciekawa jestem, bo w moim przypadku swietnie trafila z sytuacja obecna i ludze sie, ze jej wrozba co do przyszlosci tez byla celna:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdalena Re: wrózka z Gdyni- pilne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.07, 22:43 do Gunia- to masz szczęście. Ja widac nie mam ;-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gunia Re: wrózka z Gdyni- pilne IP: *.chelm.gda.pl 02.07.07, 17:02 szczescie bede miec jesli sprawdzi sie to co mowila nt przyszlosci:) Sytacje obecna w momencie wrozenia okreslila swietnie, ale przeciez nie o to chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jadzia Re: wrózka z Gdyni- pilne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.07, 20:20 Dziewczyny a byłyście może u Amali? Świetna babka, polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
antykret_live Re: wrózka z Gdyni 07.07.08, 13:04 A mnie nic sie nie sprawdziło z tego, co przepowiedziała. Wręcz przeciwnie: powinnam była postapić przeciwnie do tego, co mi poradziła. Straciłam przez nia duzo kasy i czasu, nie mówiąc o zdrowiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: wrózka z Gdyni- pilne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.08, 19:50 a kto to taki? gdzie przyjmuje? Odpowiedz Link Zgłoś