k7-9 Re: wróżby za darmo 02.02.09, 00:46 jestem urodzona 24.08.1979.Mam na imię Katarzyna.co mnie czeka w przyszłości i zdrowie ??. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: wróżby za darmo IP: *.centertel.pl 02.02.09, 17:49 co czeka mnie w tym roku w milości i w pracy i kiedy urodze dziecko, dziekuje Anno za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arti Re: wróżby za darmo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.09, 16:50 za 3 tygodnie kończy mi się umowa w pracy.czy zostanie ona przedłużona?d.ur.5.8.72 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: wróżby za darmo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.02.09, 22:59 za 3 tygodnie kończy mi się umowa w pracy.czy zostanie ona przedłużona?d.ur.5.8.72 Nie ma potrzeby wróżyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arti Re: wróżby za darmo IP: *.gprs.plus.pl 26.02.09, 22:48 bingo!niestety dla mnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: wróżby za darmo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.02.09, 23:08 co czeka mnie w tym roku w milości - prawdziwa rewolucja i burza uczuć i w pracy - niezadowolenie i kiedy urodze dziecko, w 2010 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: wróżby za darmo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.02.09, 23:02 jestem urodzona 24.08.1979.Mam na imię Katarzyna.co mnie czeka w przyszłości i zdrowie ??. Twórcze, szczęsliwe i kreatywne zycie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Re: wróżby za darmo IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.02.09, 10:51 witam bardzo prosze o pomoc ur 10,07,1975 jak ułozy sę najbliższy czas otóż spłacamy kredyt mieszkaniowy w walucie , czy stac nas bedzie na jego spłatę , oraz kiedy dostanę pracę czy wogóle ją dostanę Odpowiedz Link Zgłoś
martuska30 Re: wróżby za darmo 04.02.09, 12:00 Witam Bardzo ciekawa jestem swojej przyszłości :) Urodzona jestem 01.11.1975. Martwi mnie sytuacja finansowa, czy będę miała dalej pracę? czy mój mąż utrzyma się w nowej pracy? czy nie grozi nam brak gotówki? czy uda się nam spłacić kredyt i debety? Jak zdrówko moje i mojej rodzinki? Czy nic nam nie grozi? Czy wreszcie gdzieś się wybierzemy z całą rodzinką na wakacje w wspaniałe miejsce? czekam na odpowiedz pozdrawiam życząc wszystkim wszystkiego naj...lepszego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: wróżby za darmo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.02.09, 22:57 Witam Bardzo ciekawa jestem swojej przyszłości :) Urodzona jestem 01.11.1975. Martwi mnie sytuacja finansowa, czy będę miała dalej pracę? czy mój mąż utrzyma się w nowej pracy? czy nie grozi nam brak gotówki? czy uda się nam spłacić kredyt i debety? Jak zdrówko moje i mojej rodzinki? Czy nic nam nie grozi? Czy wreszcie gdzieś się wybierzemy z całą rodzinką na wakacje w wspaniałe miejsce? czekam na odpowiedz pozdrawiam życząc wszystkim wszystkiego naj...lepszego :) Niestety - dla pani przyszłość powinna być zagadką... nie powinna pani jej znać. Odpowiedz Link Zgłoś
martuska30 Re: wróżby za darmo 05.02.09, 00:28 "Niestety - dla pani przyszłość powinna być zagadką... nie powinna pani jej znać." A no dlaczego? Matko może coś złego mnie czeka? Teraz to się porządnie wystraszyłam, strasznie się boję Czekam na wyjaśnienia :( Odpowiedz Link Zgłoś
martuska30 Re: wróżby za darmo 05.02.09, 00:29 Gość portalu: ana napisał(a): > Niestety - dla pani przyszłość powinna być zagadką... nie powinna pani jej znać Czy to już koniec moich dni? Odpowiedz Link Zgłoś
martuska30 Re: wróżby za darmo 05.02.09, 00:31 Dlaczego nie powinnam? przecież mam prawo ją znać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: wróżby za darmo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.02.09, 06:40 Dlaczego nie powinnam? przecież mam prawo ją znać!!! Nie ma pani prawa znać swej przyszłości... definitywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
martuska30 Re: wróżby za darmo 05.02.09, 10:22 Skoro tak Pani mówi, to pewnie tak jest Ale muszę powiedzieć, że te słowa Pani przysniosły juz mały rezultacik :) zaczęłam coć zmieniać w swoim życiu, coś bardziej zrozumiałam, zobaczymy co będzie dalej, a będzie co ma być. Wróżki nie wiedzą do końca wszystkiego nie są nieomylne, nie są alfą i omegą, wszystko wie jeden dobry Bóg, a wróżka może jedynie nakierować człowieka powiedzieć mu coś na jego temat, a życie może się zmieniać zależnie od decyzji człowieka .... a najważniejsza wola nieba z nią się zawsze zgadzać trzeba. A z drugiej strony chciałabym wiedzieć więc jeżeli Pani mogłaby napisać już krótko odnośnie pracy, miłości i pieniędzy to będę wdzięczna. Może za dużo tych pytań było? pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: wróżby za darmo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.02.09, 22:45 Skoro tak Pani mówi, to pewnie tak jest Ale muszę powiedzieć, że te słowa Pani przysniosły juz mały rezultacik :) zaczęłam coć zmieniać w swoim życiu, coś bardziej zrozumiałam, zobaczymy co będzie dalej, a będzie co ma być. Wróżki nie wiedzą do końca wszystkiego nie są nieomylne, nie są alfą i omegą, wszystko wie jeden dobry Bóg, a wróżka może jedynie nakierować człowieka powiedzieć mu coś na jego temat, a życie może się zmieniać zależnie od decyzji człowieka .... a najważniejsza wola nieba z nią się zawsze zgadzać trzeba. A z drugiej strony chciałabym wiedzieć więc jeżeli Pani mogłaby napisać już krótko odnośnie pracy, miłości i pieniędzy to będę wdzięczna. Może za dużo tych pytań było? pozdrówka Warunkiem udzielenia ci porady jest to abyś uczyniła coś bezinteresownie dla ludzi... Jesli to zrobisz, los spojrzy na ciebie łaskawym okiem i poznasz coś istotnego o swojej przyszłości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: wróżby za darmo IP: *.gprs.plus.pl 05.02.09, 13:27 chcesz zostac wrozka a nawet sobie nie umiesz wywrozyc przyszlosci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: wróżby za darmo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.02.09, 21:56 witam bardzo prosze o pomoc ur 10,07,1975 jak ułozy sę najbliższy czas otóż spłacamy kredyt mieszkaniowy w walucie , czy stac nas bedzie na jego spłatę , - ledwo, ledwo, i konieczna będzie pomoc przyjaciół lub rodziny w jego spłacie... /bedzie b ciezko/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina Re: wróżby za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.09, 05:46 24 08 1979 rok W szczególności chodzi mi o pracę. Ale chciała bym wiedzieć też, czy coś innego nie czai się za zakrętem. Trzymajcie się. Czekam niecierpliwie na odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
menka2061 Re: proszę o wróżbę 05.02.09, 13:48 witam. ur sie 4.04.1981 moje pytanie : 1.kiedy i czy wogóle wyjdę za mąż , jeśli tak to czy znam juz przyszłego męza, i czy będe szczęsliwa w tym małżeństwie? 2. czy będe miała dzieci ( kiedy pierwsze i ile ?) 3. co z moim zdrowiem? 4.co mnie czeka w najblizszej przyszłości? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalante Re: proszę o wróżbę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.09, 18:41 Monika 10.10.1981, Chciałabym mieć dziecko. Kiedy i czy w ogóle się to spełni? Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: proszę o wróżbę 06.02.09, 15:24 Też chciałabym miec dziecko i zwyczajną rodzinke .. najlepiej z M. ale świat gna bez opamietania. tylko dokąd? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: proszę o wróżbę IP: *.xdsl.centertel.pl 07.02.09, 13:10 Mam na imię Aneta,urodzona 12.12.1987r. Mam pytanie czy zostane w obecnej pracy, po skończonym stażu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: proszę o wróżbę IP: *.xdsl.centertel.pl 07.02.09, 13:12 przepraszam,11.12.1987r,pomyliłam przy wpisywaniu. Mam także pytanie czy jest ktoś kogmu na mnie zależy,a nie ujawnia tego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: proszę o wróżbę IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.02.09, 14:12 Mam na imię Aneta,urodzona 12.12.1987r. Mam pytanie czy zostane w obecnej pracy, po skończonym stażu? Nie... Mam także pytanie czy jest ktoś kogmu na mnie zależy,a nie ujawnia tego? Jesli nie będziesz uważać, ktos wmanewruje cie w problemy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: proszę o wróżbę IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.02.09, 20:47 Monika 10.10.1981, Chciałabym mieć dziecko. Kiedy i czy w ogóle się to spełni? Dośc późno, przypuszczalnie w wieku 36 lat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: proszę o wróżbę IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.02.09, 20:59 witam. ur sie 4.04.1981 moje pytanie : 1.kiedy i czy wogóle wyjdę za mąż , jeśli tak to czy znam juz przyszłego męza, i czy będe szczęsliwa w tym małżeństwie? Dziecko moze być nieslubne i niezaplanowane ! 2. czy będe miała dzieci ( kiedy pierwsze i ile ?) 3. co z moim zdrowiem? Zdrowie dobre... 4.co mnie czeka w najblizszej przyszłości? Grozi ci oszustwo i mozesz poniesć powazną finansową stratę z tego powodu ! /i bardzo się to zdenerwuje/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: wróżby za darmo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.02.09, 14:17 24 08 1979 rok W szczególności chodzi mi o pracę. Ale chciała bym wiedzieć też, czy coś innego nie czai się za zakrętem. Praca - wesoło i luźno... Za zakrętem - złozone umowy i zobowiązania /prawne/, potrzebna porady i pomocy doświadczonej osoby... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina Re: wróżby za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.09, 15:51 Ale czego mogą dotyczyć te zobowiązania prawne? I czy powinnam zrezygnować z mojej pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
magiamilosci Re: wróżby za darmo 09.02.09, 13:55 Witam serdecznie Anno, jaka czeka mnie przyszłość z Grzegorzem i co powinnam zmienić w swoim życiu, żeby wyszło na dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pewnadziewczyna Pani Ano IP: *.chello.pl 10.02.09, 18:28 Pani Ano pisze w sprawie siostry, cala rodzina sie o nia martwi czy znajdzie w tym roku prace , kiedy i gdzie? niewiem czy siostra nieszuka aktywnie czy poprostu taki zastoj czy jej niezalezy ale ona twierdzi ze szuka i ze sie stara ale niemoze znalesc takze juz niewiem jak jej pomoc, ona sie zalamuje Maria 09.07.1982 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: Pani Ano IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.02.09, 19:06 ani Ano pisze w sprawie siostry, cala rodzina sie o nia martwi czy znajdzie w tym roku prace , kiedy i gdzie? niewiem czy siostra nieszuka aktywnie czy poprostu taki zastoj czy jej niezalezy ale ona twierdzi ze szuka i ze sie stara ale niemoze znalesc takze juz niewiem jak jej pomoc, ona sie zalamuje Maria 09.07.1982 pozdrawiam Znajdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia_bzyk Re: Pani Ano 11.02.09, 23:49 Mam na imię Joanna.Urodziłam się 24.10.1979roku.Chciałam się dowiedzieć co mnie czeka w tym roku?Czy mam szanse na wygranie w totka? Jak będą układać się moje relacje z mężem.On jest urodzony 15.02.1971.Czy jest mi wierny? Odpowiedz Link Zgłoś
edirama Re: Pani Ano 16.02.09, 13:00 mam nietypowe troche pytanie koniec tego tygodnia , mam sie spotkac z pewnym znajomym jest to osoba publiczna, znana, szanowana powszechnie itp, on twierdzi ze czuje o mnie sympatie mamy podobne zainteresowania plany niesadzilam ze bedzie cos wiecej niz kolezenstwo ale teraz sie obawiam tego co mnie czeka na spotkaniu z tym panem jakie sa jego intencje?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: Pani Ano IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.02.09, 21:37 mam nietypowe troche pytanie koniec tego tygodnia , mam sie spotkac z pewnym znajomym jest to osoba publiczna, znana, szanowana powszechnie itp, on twierdzi ze czuje o mnie sympatie mamy podobne zainteresowania plany niesadzilam ze bedzie cos wiecej niz kolezenstwo ale teraz sie obawiam tego co mnie czeka na spotkaniu z tym panem jakie sa jego intencje?? Powinnaś się wycofać pod "wiarygodnie brzmiącym pretekstem" im szybciej tym lepiej - jesli nie czekają cie przykrości i ogromne rozczarowanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna pytanie IP: *.adsl.inetia.pl 16.02.09, 21:50 anna, lat 24, ur. 21.02.1984 roku o godzinie 10:20 rano. kiedy i czy kiedykolwiek wyjdę za mąż? kiedy wreszcie nastąpi ta zła passa w uczuciach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: pytanie IP: *.adsl.inetia.pl 24.02.09, 22:21 Ano, ty wybierasz sobie pytania? bo moje pominęłaś.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nałęczowianka Re: Pani Ano IP: *.chello.pl 19.02.09, 12:57 Kiedy zacznie się coś dziać w mojej sferze uczuciowej, kiedy spotkam przyszłego partnera Anna 26.07.1984 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: Pani Ano IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.02.09, 21:45 Kiedy zacznie się coś dziać w mojej sferze uczuciowej, kiedy spotkam przyszłego partnera Anna 26.07.1984 rok 2009 zapowiada się raczej skromnie... 2010 chybiony strzał... 2011 duzo niepokoju... 2012 moze byc stabilny związek a nawet małżeństwo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Pani Ano IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.09, 13:08 Anna 23.12.1977 mam na oku pewnego męzczyzne od wielu miesięcy Czy uda mi się z nim zbudowac związek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: Pani Ano IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.02.09, 19:30 Mam na imię Joanna.Urodziłam się 24.10.1979roku.Chciałam się dowiedzieć co mnie czeka w tym roku?Czy mam szanse na wygranie w totka? Jak będą układać się moje relacje z mężem.On jest urodzony 15.02.1971.Czy jest mi wierny? Trudny rok: NIE ZACHODZIĆ W CIĄŻĘ W TYM ROKU!!! Totek nie... Z mężem: na 2009 zderzenie z twardą rzeczywistością, koniec sielanki... Czy jest mi wierny? Potrzebuje pani subtelnej porady w tej sprawie... wrozkaana@yahoo.com Odpowiedz Link Zgłoś
kinia-3 Wróżby 17.02.09, 15:41 Jestem urodzona 30.07.1984r. chcialabym sie zapytac odnosnie swojej przyszłości? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gorąca prośba Re: Wróżby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 20:05 mam na imię Teresa ur 3.11.60.i mam wielki problem z córką nie śpię całymi nocami bardzo się martwię co będzie 24,lutego błagam o pomoc i proszę o wróżbę.Z góry wielkie dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysia12 Re: Wróżby 20.02.09, 22:42 Mam na imię Krystyna 12,03.1952 co mnie czeka w tym roku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiraa Re: wróżby za darmo IP: *.net140.okay.pl 21.02.09, 01:06 Co mnie czeka w przyszłości ,czy dostane pewną prace,140985 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nocpelnatajemnic Szanowna Pani Ano IP: *.chello.pl 21.02.09, 19:33 mam do pani pytanie dla mnie bardzo wazne jestem kobieta pracujaca i samotna matka ojciec dziecka wybral inne zycie, niechcial nas od dwoch lat jestem samotna niedawno poznalam pewnego mezczyzne, znany dzialacz spoleczny, duzo starszy ode mnie, zonaty, intryguje mnie bardzo ale... czy ta znajomosc ma sens??? czy moje zycie uczuciowe kiedys sie odmieni?? mam 33 lata , Magdalena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: Szanowna Pani Ano IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.02.09, 21:53 mam do pani pytanie dla mnie bardzo wazne jestem kobieta pracujaca i samotna matka ojciec dziecka wybral inne zycie, niechcial nas od dwoch lat jestem samotna niedawno poznalam pewnego mezczyzne, znany dzialacz spoleczny, duzo starszy ode mnie, zonaty, intryguje mnie bardzo ale... czy ta znajomosc ma sens??? czy moje zycie uczuciowe kiedys sie odmieni?? mam 33 lata , Magdalena Nie pasujecie do siebie... ogólnie ma pani trudności ze związkami... jest pani zbyt nerwowa... to zniechęca panów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bjb Re: Szanowna Pani Ano IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 11:46 Jan 05 04 58 uczucia, praca, zdrowie ( co widac) Co ze starym zwiazkiem i jakie rokowania, a moze jakas podpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
agak-1978 Re: Szanowna Pani Ano 23.02.09, 13:03 mój problem polega na tym , że popadamy w długi mąż ma firmę którą dopada kryzys , a opłaty robią się większe niż dochody kochana wróżko proszę kilka słów co nas czeka jaki będzie ten rok moja data urodzenia to 13.07.1978 roku , a mojego męża 16.03.1975 r. Odpowiedz Link Zgłoś
becik1 Re: Szanowna Pani Ano 23.02.09, 21:19 proszę o powiedzenie mi co mnie czeka w tym roku. urodzilam sie 12 maj 1980, becik10@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: Szanowna Pani Ano IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.02.09, 19:14 mój problem polega na tym , że popadamy w długi mąż ma firmę którą dopada kryzys , a opłaty robią się większe niż dochody kochana wróżko proszę kilka słów co nas czeka jaki będzie ten rok moja data urodzenia to 13.07.1978 roku , a mojego męża 16.03.1975 r. Niestety rok biedny i trudny, będą jednak chwile szczęścia; z pewnych - nieracjonalnych wydatków trzeba koniecznie zrezygnować ! Zdrowie powinno dopisywać... i bedzie mozna liczyc na rodzinę w potrzebie... zapowiada się duzo pracy ale słabo płatnej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: Szanowna Pani Ano IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.02.09, 19:22 Jan 05 04 58 uczucia, praca, zdrowie ( co widac) Co ze starym zwiazkiem i jakie rokowania, a moze jakas podpowiedz. Uczucia - brak zaufania, troszeczke warto "poinwestować" w uczucia; zdrowie stała poprawa; stary związek wciąż moze okazac się owocny i warty kontynuacji - trzeba tylko nieco "poodswieżac i poprzemeblować" i ogólnie więcej troski nad "formą"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bjb Re: Szanowna Pani Ano IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.09, 23:23 Musze przyznac trafione! Ale pytanie jak dzialac ze starym tematem, jak go nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: wróżby za darmo IP: *.man.poznan.pl 23.02.09, 23:24 ludzie,wierzycie w te darmowe bzdury?wspolczuje glupoty.. Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: wróżby za darmo 24.02.09, 16:30 obawiam się "ja". że akurat Pani Ana zna się na ezoteryce i potrafi dobrze odvczytać przyszłość. zadaj pytanie a zobaczysz czy ma rację ? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: wróżby za darmo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.09, 11:52 Pani Ano Co może przynieść relacja między mną ur.5.08.1972, a Panią A. ur.28.03.1983? Czy warto wejść w to bardziej? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agak-1978 Re: wróżby za darmo IP: *.adsl.inetia.pl 25.02.09, 12:03 ja wierzę bo wiara czyni , że czuję się lepiej ,dziękuję bardzo droga ano za odpowiedz , nie planuje w tym roku wydatków , wiem , że będzie ciężki , kochana wróżko , a jaka nas czeka przyszłość , prognozę na ten rok poznałam , a co będzie później praca dom rodzina , pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
becik1 Re: wróżby za darmo 25.02.09, 12:29 Co mnie czeka w tym roku lub w przyszlosci praca, rodzina, zdrowie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: wróżby za darmo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.02.09, 19:24 Co mnie czeka w tym roku lub w przyszlosci praca, rodzina, zdrowie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia13_6 Re: wróżby za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.09, 01:21 co z moimi finansami,na kiedy szykują sie zmiany? co w uczuciach mnie czeka w tym roku?Gosia13.kwietnia.1986 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: wróżby za darmo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.02.09, 19:15 Pani Ano Co może przynieść relacja między mną ur.5.08.1972, a Panią A. ur.28.03.1983? Czy warto wejść w to bardziej? Pozdrawiam Niestety, odradzam zaangazowanie... Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdeczka245 Re: wróżby za darmo 02.03.09, 13:28 co dalej z moim zwiazkiem, 10.10.1984 ? Odpowiedz Link Zgłoś
wiola2375 Re: wróżby za darmo 02.03.09, 21:11 Witam Mam na imię Wioleta ur.23.07.1975 -praca małżeństwo -egzaminy zmiana mieszkania -dzieci -co mnie czeka w najbliższej przyszłości pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irena Re: wróżby za darmo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.09, 12:26 Irena 10.01.1953 co mnie spotka pozytywnego w życiu osobistym-czy będę w związku i kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Re: wróżby za darmo IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.02.09, 14:24 witam szukam pracu kiedy wkoncu ją dostane ur 10,07,1975 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iw Pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 14:37 Witam, Iwona,26.10.1981, Czy związek w którym się aktualnie znajduję przetrwa czy też może ewentualnie pisany jest mi ktoś inny? Czy będe mieć kiedyś rodzine i dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grąca prośba Re: Pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 21:22 Szanowna Pani Ano, ponawiam moją jeszcze raz gorącą prośbę z dnia 20.02.-Teresa.Córka nadal ma problem kiedy i jak się skończy.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: Pytanie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.02.09, 19:35 Szanowna Pani Ano, ponawiam moją jeszcze raz gorącą prośbę z dnia 20.02.-Teresa.Córka nadal ma problem kiedy i jak się skończy.Pozdrawiam Niestety moze byc długa i przewlekła choroba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: Pytanie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.02.09, 19:33 Witam, Iwona,26.10.1981, Czy związek w którym się aktualnie znajduję przetrwa czy też może ewentualnie pisany jest mi ktoś inny? Czy będe mieć kiedyś rodzine i dzieci? Najbardziej prawdopodobne jest rozstanie; będzie jednak potem inna szansa na zalozenie rodziny;.... a czy dobrze ja wykorzystasz to juz twoja w tym głowa.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: wróżby za darmo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.02.09, 19:26 witam szukam pracu kiedy wkoncu ją dostane ur 10,07,1975 Przewlecze sie to i trzeba bedzie prosic o pozyczke... Byc moze też trzeba się z kimś pogodzić i przeprosić.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mari Re: wróżby za darmo IP: *.236.spine.pl 25.02.09, 22:28 Data urodzenia 04.03.1963. Jaki będzie dla mnie ten rok. Jestem kobietą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: wróżby za darmo IP: *.adsl.inetia.pl 26.02.09, 19:46 anna, lat 24, ur. 21.02.1984 roku o godzinie 10:20 rano. kiedy i czy kiedykolwiek wyjdę za mąż? kiedy wreszcie nastąpi ta zła passa w uczuciach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: wróżby za darmo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.02.09, 18:51 Data urodzenia 04.03.1963. Jaki będzie dla mnie ten rok. Jestem kobietą. Bedzie początkowo nienajlepszy ale z tendencją do niespodziewanych zdarzeń i raczej stałej poprawy... W tym roku najbardziej mogą ci zaszkodzic twoje własne niefortunne i nieprzemyślane decyzje oraz częsta zmiana planów - będzie to denerwujące bo jedyne co mozesz zrobic to próbowac się uspokoić i być konsekwentną w swych decyzjach inaczej będziesz się stale miotać i nic ci nie będzie wychodzić. Konsekwencja: RÓB albo NIE RÓB od początku do końca. Trzymaj sie tego to wyjdziesz obronną ręką w tym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romualda Re: wróżby za darmo IP: *.gorzow.mm.pl 26.02.09, 21:15 mam na imie romualda urodzona 17 01 1969 jaki bedzie ten rok dlamnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klunia Re: wróżby za darmo IP: *.aster.pl 27.02.09, 10:25 Mój post nie wiedzieć czemu wpasował się gdzieś w środek wątku. Proszę o pomoc w rozpatrzeniu czy warto żebym walczyła o związek z mężczyzną urodzonym 18.12.78.Ja urodziłam się 21.07.81.Czy on w ogóle coś do mnie czuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gorąca prośba Re: wróżby za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.09, 11:05 Moja córka jest zdrowa i to bardzo ona mi innej natury problem.I jeszcze raz ponawiam pytanie kiedy i jak się to skończy ?.Czy na jej korzyść czy nie.Bardzo proszę o szybką odpowiedż.Teresa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: wróżby za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.09, 11:10 Witam. Ewa 26.05.79 r czy moje małżeństwo przetrwa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: wróżby za darmo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.02.09, 15:55 Witam. Ewa 26.05.79 r czy moje małżeństwo przetrwa? To zalezy TYLKO OD CIEBIE. Masz szansę ale możesz ją zmarnowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: wróżby za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.09, 16:27 dziękuję za opd, wiem,że tylko ode mnie, żle sformuowałam pytanie-powinnam była zapytać czy powinnam walczyć by przetrwało,czy w naszej syt ma to sens...no ale nic i tak dziękuję za odp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: wróżby za darmo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.02.09, 18:19 Moja córka jest zdrowa i to bardzo ona mi innej natury problem.I jeszcze raz ponawiam pytanie kiedy i jak się to skończy ?.Czy na jej korzyść czy nie.Bardzo proszę o szybką odpowiedż.Teresa Twoje pytanie jest zbyt ogólnikowe... moze je nieco sprecyzujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: wróżby za darmo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.02.09, 18:23 Mój post nie wiedzieć czemu wpasował się gdzieś w środek wątku. Proszę o pomoc w rozpatrzeniu czy warto żebym walczyła o związek z mężczyzną urodzonym 18.12.78.Ja urodziłam się 21.07.81.Czy on w ogóle coś do mnie czuje? Coś tu nie gra, nic nie rób tylko cierpliwie czekaj, choćby nie wiem jak cie nosiło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: wróżby za darmo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.02.09, 18:39 mam na imie romualda urodzona 17 01 1969 jaki bedzie ten rok dlamnie Będziesz duzo i raczej cięzko pracować - za niezbyt wiele... to oznacza ze powinnas bardziej sie zastanowic nad swoimi planami zyciowymi - ludzie cie wykorzystuja bezlitośnie; no i musisz przemyślec to z kim się zadajesz i dlaczego; ktos cię też wodzi za nos zeby nie powiedziec wprost - okłamuje... musisz być bardziej uwazna w swoich decyzjach a los ci sie poprawi; przemyśl kilkukrotnie swe plany i oczekiwania na ten rok... Odpowiedz Link Zgłoś
izkaa65 Re: wróżby za darmo 30.03.09, 22:55 czy znajde milosc ktora szukam iza 19.01.65r Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: wróżby za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.09, 12:42 W poniedziałek mam spotkanie w sprawie pracy. Bardzo mi na niej zależy. Czy ją otrzymam? Anna 04.03.1970 Z góry dziękuję za odpowiedź :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: wróżby za darmo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.02.09, 18:16 W poniedziałek mam spotkanie w sprawie pracy. Bardzo mi na niej zależy. Czy ją otrzymam? Anna 04.03.1970 Z góry dziękuję za odpowiedź :) Wrózba to nie zabawa. Nie kuś losu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzieda Droga Pani Ano IP: *.chello.pl 27.02.09, 18:40 mam do Pani ogromna prosbe jak bedzie wygldac moje zycie uczuciowe w roku 2009? czy los sie odmieni czy raczej przygotowac sie na dluzsza samotnosc?? pozatym w pracy tez niewesolo, takze stad moja prosba o wrozbe pozdrawiam serdecznie Madzieda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Droga Pani Ano IP: *.adsl.inetia.pl 27.02.09, 19:49 anna, lat 24, ur. 21.02.1984 roku o godzinie 10:20 rano. kiedy i czy kiedykolwiek wyjdę za mąż? kiedy wreszcie nastąpi ta zła passa w uczuciach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klunia Re: Droga Pani Ano IP: *.aster.pl 27.02.09, 19:54 Mam coraz mniej cierpliwości.Ta nie pewność już dość długo trwa.To prawda,nosi mnie.Mogę jeszcze poczekać.Ale czy jest w ogóle na co czekać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: Droga Pani Ano IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.02.09, 11:37 Mam coraz mniej cierpliwości.Ta nie pewność już dość długo trwa.To prawda,nosi mnie.Mogę jeszcze poczekać.Ale czy jest w ogóle na co czekać? TAK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Droga Pani Ano IP: *.adsl.inetia.pl 28.02.09, 11:43 anna, lat 24, ur. 21.02.1984 roku o godzinie 10:20 rano. kiedy i czy kiedykolwiek wyjdę za mąż? kiedy wreszcie nastąpi ta zła passa w uczuciach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: wróżby za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.09, 12:54 Nie kuszę losu i nie bawię się wróżbami :( W zeszły poniedziałek również miałam spotkanie w sprawie pracy. Niestety nic z tego nie wyszło, chociaż o mały włos nie zostałabym zatrudniona. No nic szukam i próbuję dalej.... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vaniliaice PANI ANO bardzo prosze zerknac IP: *.chello.pl 01.03.09, 23:23 mam na imie Magda , lat 34, samotna matka jakie beda w tym roku 2009 moje relacje z mezczyznami?? przyjazn, romans a moze powazny zwiazek?? czy jeszcze kiedys bede miec 2 dziecko?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aurelia Pani Ano.. IP: 81.219.189.* 01.03.09, 23:46 .proszę o wróżbę, czy mężczyzna z którym jestem - będziemy stanowili małżeństwo? choruje przewlekle i tym też się martwię. 13.06.78 Odpowiedz Link Zgłoś
becik1 Re: Pani Ano.. 02.03.09, 13:21 chcialabym sie dowiedziec jeszcze o moja ciocie 2 miesiace temu wykryli raka, aktualnie jest po operacji i bedzie miec podawana chemie, rokowania lekarzow nie sa najlepsze, a jakie sa Pani?? Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: Pani Ano.. 02.03.09, 14:41 Słoneczko zycze Ci zdrowia OGROMU zdrowia. MOże czas zaczać zdroow się odzywiać i sotoswac suplementy. Wyjdziesz ztego na co chorujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
wiola2375 Re: Pani Ano.. 02.03.09, 21:15 Wioleta ur.23.07.1975 -praca -małżeństwo -egzaminy -zmiana mieszania w przyszłym roku? -dzieci -co mnie czeka w najbliższej przyszłości pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nałęczowianka Re: Pani Ano.. IP: 149.156.67.* 06.03.09, 17:26 czeka mnie bardzo ciezki egzamin na studiach, od ktorego bardzo wiele zalezy czy zdam go? anna 26.07.1984 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mija Re: wróżby za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.09, 21:15 A kto na to wszytsko odpisuje i gdzie ? Zastanowił się kto ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: wróżby za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.09, 11:30 Droga Pani Ano .Mam 5.V. sprawę w sądzie .Bardzo się martwię.Proszę mi powiedzieć jak i kiedy to wszystko się skończy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: wróżby za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.09, 01:17 co z moimi finansami? czy znajdę miłość w tym roku? jak to ogólnie będzie? 13.04.1986 Odpowiedz Link Zgłoś
luizita2 pytanie do anny 30.03.09, 19:34 witam pania mam pytanie jak wielu z nas ..czy w tym roku poznam mezczyzne z ktorym spedze reszte zycia i pozbieram sie po ostatnim dlugim zwiazku ktory nadal jest bolesny..urodzona 02.02.1978 luiza dziekuje serd za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
luizita2 Re: pytanie do anny 30.03.09, 19:37 pomylilam date urodzin 02.08.1978 ta jest poprawna Odpowiedz Link Zgłoś
luizita2 Re: pytanie do anny 30.03.09, 19:38 luizita2 napisała: > witam pania mam pytanie jak wielu z nas ..czy w tym roku poznam > mezczyzne z ktorym spedze reszte zycia i pozbieram sie po ostatnim > dlugim zwiazku ktory nadal jest bolesny..urodzona 02.08.1978 luiza > dziekuje serd za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
izkaa65 Re: pytanie do anny 30.03.09, 22:58 czy znajde milosc ktora szukam iza 19.01.65r Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: pytanie do anny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.09, 22:10 ??? :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: wróżby za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.09, 08:10 Od 5 lat budzą mnie głuche telefony (nr zastrzeżony).Proszę Ano powiedz kto to jest tą wredną osobą i dlaczego to robi ? Z góry dziękuję za wróżbę i Życzę Zdrowych i Radosnych Świąt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: wróżby za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.09, 11:33 Ano chyba zapomniałaś mi odpowiedzieć -proszę postaraj się :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: wróżby za darmo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.04.09, 12:23 Niestety mam obecnie zbyt duzo pracy, aby udzielać porad na tym forum... być może uda mi sie coś państwu doradzić za jakiś czas kiedy znajdę nieco więcej wolnego czasu... pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie i zyczę szczęścia Ana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: wróżby za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 14:35 Miłej i owocnej pracy życzę.Pozdrowienia :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia_key Re: wróżby za darmo IP: *.fn.pl 23.04.09, 15:39 Witam, mam na imie katarzyna, ur. 15.08.1979. Mam pytanie kiedy zajede w ciąże. Staram sie o piwerwsze dziecko niestety jak narazie ebzskutecznie :( Odpowiedz Link Zgłoś
monikal_26 Re: wróżby za darmo 13.06.09, 14:58 ja też mam pytanie jestem załamana i nie wiem jak moje życie będzie dalej wyglądać. Chciałabym wiedzieć czy wszystko się ułoży czy już nie ma sesnu walczyć??? 11. 04. 1983 monika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: wróżby za darmo IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.11.09, 18:22 ja też mam pytanie jestem załamana i nie wiem jak moje życie będzie dalej wyglądać. Chciałabym wiedzieć czy wszystko się ułoży czy już nie ma sesnu walczyć??? 11. 04. 1983 monika Wszystko co się robi w życiu ma swoje konsekwencje - przyczyna rodzi skutek...działanie powoduje akcję; a dokonując wyboru coś akceptujesz i coś odrzucasz... To w czym jesteś i jak się czujesz wynika z twoich WCZEŚNIEJSZYCH decyzji - bez powrotu do przeszłości i właściwej oceny swych zyciowych postaw i wyborów nie zaistnieje ułożona przyszłość której pragniesz. Jesli możesz naprawić przeszłość napraw ją i to najbardziej jak możesz - to twoja jedyna szansa na lepszą przyszłość, której tak pragniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
judi777 Re: wróżby za darmo 17.11.09, 20:45 Witam mam pytanie czy spotkam niedługo męszczyzne z którym stworze udany związek?Justyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: wróżby za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.09, 00:05 Mam na imie Marcin, chciałbym zapytać czy Natalia do mnie wróci? Moja data urodzenia: 19.10.1990 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: wróżby za darmo IP: *.net.inotel.pl 18.11.09, 20:44 Dobry wieczór . Poproszę Pania o odpowiedz na pytanie. Kiedy założę rodzinę? Wyjdę za mąż i będę mieć dziecko? Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biedronka Re: wróżby za darmo IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.11.09, 16:55 Witam mam pytanko czy w moim małżeństwie będzie kiedyś harmonia czy się może rozwiedziemy? ewelina ur.6 marca 1982 roku dziękuję za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: wróżby za darmo IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.11.09, 22:33 Witam mam pytanko czy w moim małżeństwie będzie kiedyś harmonia czy się może rozwiedziemy? ewelina ur.6 marca 1982 roku dziękuję za odpowiedź Za dużo egoizmu... harmonii nie buduje sie w ten sposób... Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Do Any i moderatorki! 02.12.09, 08:54 ktoś podszywa się pod nick Ana choć nią nie jest! to kpina ! prośba do Any - założ konto w portalu gazeta i miej nicka na który można słać pytania, inaczej nieproszeni "goście" będą używać Twojego nicka - Ana- i wiele osób się na to nabierze. Patrz historia wyżej! Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 do forumowiczów! 02.12.09, 08:56 sprawdzajcie nr IP.. Any jest -> Ana IP: *.wroclaw.dialog.net.pl i tylko wtedy macie pewną pewność , że to właściwa osoba! pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: do forumowiczów! IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.12.09, 11:53 Ollaboga - mam zmieniony adres sieciowy - po prostu ... - nie siej paniki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: wróżby za darmo IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.11.09, 22:31 Dobry wieczór . Poproszę Pania o odpowiedz na pytanie. Kiedy założę rodzinę? Wyjdę za mąż i będę mieć dziecko? Aniaz Zrobila pani zbyt mało dobrych rzeczy w swym życiu, by wydarzenia mogły się zainicjować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: wróżby za darmo IP: *.net.inotel.pl 01.12.09, 22:12 Tak naprawdę? To bardzo ciekawe, a po czym to Pani wnioskuje? Bo chyba nie z tarota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: wróżby za darmo IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.11.09, 22:35 Mam na imie Marcin, chciałbym zapytać czy Natalia do mnie wróci? Moja data urodzenia: 19.10.1990 Nie potrzebuje pan odpowiedzi wróżki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: wróżby za darmo IP: *.verio-web.com 01.12.09, 22:20 Odpowiedzi, które zostały tu udzielone sa bardzo zastanawiające!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: wróżby za darmo IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.11.09, 22:22 Witam mam pytanie czy spotkam niedługo męszczyzne z którym stworze udany związek?Justyna Nie jest wskazane aby pani o tym wiedziała... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna Re: wróżby za darmo IP: *.ds1-k.us.edu.pl 27.11.09, 22:29 Witam, chciałabym się dowiedzieć, czy spotka mnie w najbliższym czasie coś naprawdę pozytywnego, np nowy udany związek, po tych wielu miesiącach samych problemów ze zdrowiem i w życiu uczuciowym. Moja data urodzenia: 16.07.1987 Pozdrawiam Panią :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biedronka Re: wróżby za darmo IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.12.09, 19:08 ewelina ur.6.03.1982 napisała Pani że za dużo egozimu z moim małżeństwie i nie da się w taki sposób stworzyć harmonijnego małżeńśtwa..w takim razie czy kiedyś bede z jakimś meżczyzną który mnie pokocha a ja jego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: wróżby za darmo IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.12.09, 12:03 "ewelina ur.6.03.1982 napisała Pani że za dużo egozimu z moim małżeństwie i nie da się w taki sposób stworzyć harmonijnego małżeńśtwa..w takim razie czy kiedyś bede z jakimś meżczyzną który mnie pokocha a ja jego?" A czy uważa się pani za altruistkę czy egoistkę? Jesli to pierwsze to oczywiście ma pani sznsę w tym czy innym związku, jesli to drugie to każdy związek może być nieudany... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klaudia Re: wróżby za darmo IP: *.adsl.inetia.pl 13.01.10, 21:36 czy mój chłopak w końcu mi sie oświadczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: runa Re: wróżby za darmo IP: *.adsl.inetia.pl 13.01.10, 22:40 Jak mu się podobasz i ma zamiar się z tobą związać- to się oświadczy. W przeciwnym razie zwieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: wróżby za darmo IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.02.10, 11:30 Wg wróżby on tego nie chce... ---------------------------- Gość portalu: Klaudia napisał(a): > czy mój chłopak w końcu mi sie oświadczy? Odpowiedz Link Zgłoś
svenaksel Re: wróżby za darmo 11.02.10, 23:30 Mam na imie Wiola (12.06.1976), on ma na imie Vidar (30.04.1959). Czy bedzie sie ze mna jeszcze kontaktowal? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: wróżby za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.10, 21:36 05 09 1964 Co u mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: wróżby za darmo IP: 212.106.20.* 16.02.10, 16:32 Moja data ur. 25.06.1908, jego data ur. 01.05.1983 czy wróci? Jak się potoczą dalej moje losy jeżeli chodzi o miłość? Proszę o odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onka Re: wróżby za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.10, 16:40 Aguś leciwa jesteś bardzo....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: wróżby za darmo IP: 212.106.20.* 16.02.10, 16:48 Cóż, w każdym wieku chyba można tu pisać? Pozdrawiam A Odpowiedz Link Zgłoś
svenaksel Re: wróżby za darmo 28.02.10, 20:28 Monus74, jest jeszcze szansa na to, ze nam powrozysz? Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś