Dodaj do ulubionych

TOM SHAYan kto korzystał?

IP: *.adsl.inetia.pl 25.02.09, 11:38
i jakie opinie... :)
Obserwuj wątek
    • Gość: BasiaS33 Re: TOM SHAYan kto korzystał? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.09, 11:49
      Ja korzystalam na wrozbyonline. Nie wiem co tak naprawde myslec, bo
      jak zapytalam o jedna sprawe wyszla negatywna wrozba. 3 miesiace
      potem zapytalam tego Pana o to samo i wyszlo całkiem co innego. Nie
      wiem jak to okreslić..Polecam natomiast w 100% Panią Agnieszkę (Agga
      Soyala) oraz Urszulę. Kobitki znają się na rzeczy. Pozdrawiam!
      • Gość: hmm Re: TOM SHAYan kto korzystał? IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.02.09, 11:57
        przeciez to student,co ten chlopiec moze wiedziec o wrozbiarstwie.
        • Gość: powiemtak Re: TOM SHAYan kto korzystał? IP: *.serv-net.pl 25.02.09, 12:53
          Powiem tak... Toma wróżby za często się nie sprawdzają... Agga Solaya już w ogóle powiedziała mi wszystko bez sensu i same banialuki a Urszula to nie wiem.
    • Gość: powiemtak do basi IP: *.serv-net.pl 25.02.09, 13:15
      Agga Solaya napisała mi same kłamstwa które nijak nie zgadzają się z rzeczywistością... :( Paweł Thieron też numerologią mi walił a potem wychodziło inaczej... A Agnieszka nie wiem...
    • Gość: Tom Shay'an Re: sprawdzalnosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 13:25
      Witam serdecznie.
      1) Do Pani, której po 3 miesiącach wyszło co innego.
      Czyżby Państwo nie wiedzieli, że wypowiedź kart to nie wyrok, i wszystko się
      zmienia w zależności od naszych działań i naszej wolnej woli... ?
      2) Moje wróżby za często się nie sprawdzają ? To pozostawię bez komentarza, bo
      jednak opinie klientów i informacje zwrotne, które od nich uzyskuje mówią same
      za siebie. Poza tym, czy znają Państwo wróżkę/wróża u których 100 % się ZAWSZE
      ZAWSZE sprawdza? (Wolna wola (patrz wyżej) ).

3) To student, co ten chłopczyk może wiedzieć o życiu. Standardowy argument,
      który pojawia się przy mojej osobie :) Gratuluję Państwu otwartości umysłu,
      zdolności własnego formułowana sądów, nie powtarzania ich za innymi ludźmi.
      Zaskoczę Państwa, czasem "chłopczyk" wie więcej o życiu niż 50 latek. Można to
      nazywać byciem indygo, można to nazywać karmą, można to nazywać chanellingiem,
      można to nazywać talentem, można to nazywać przychylnością losu. Każdy ma dużo
      możliwości, żeby nazwać ten (według Państwa) fenomen :)
      To tyle, co chciałbym powiedzieć. Zaraz się pewnie posypią komentarze typu "co
      Ty gó...arzu wiesz" ale trudno :)
      Dzięki Bogu istnieją na tym świecie ludzie, którym pomogłem, którzy są
      zadowoleni, którzy są wdzięczni, którzy nie podnoszą argumentu co ten chłopiec
      może wiedzieć, bo byli na tyle dojrzali, żeby spojrzeć ponad metryczkę :).

Tak proszę Państwa, jestem bezczelny, jestem pewien siebie, nie muszą Państwo
      tego pisać w kolejnych postach, bo o tym wiem.
      Ciekawych mojego warsztatu pracy i umiejętności ezoterycznych zapraszam do
      siebie :) Pozdrawiam. Chłodno. Nie będę fałszywie pozdrawiał ciepło, bo nie będę
      ciepło pozdrawiał ludzi, którzy piszą o mnie studencik, który nic o życiu nie
      wie. Resztę, tych którzy wypowiadają szczerze swoją opinie (nawet te negatywną)
      popartą na faktach i dowodach, pozdrawiam ciepło.
      • Gość: Sowa Re: sprawdzalnosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 16:20
        Tom wrozyl mi jesienia. Zapytalam o co chcialam, byl sympatyczny i odpowiedzial. Od razu ustosunkowalalm sie do wypowiedzi, ze tak akurat nie jest i nie moze byc, nie zgadza sie to z rzeczywistoscia o ktorej wiem, moimi odczuciami tez i podalam wiecej przydatnych faktow ktore moze dalyby lepiej spojrzec na rozklad. Troche sama stawiam karty. Nie usluchal, nie rbil poprawek, zaczal niepowaznie obrazac sie ze jemu w kartach wyszlo, amen, nikt nie bedzie dykutowal i podwazal jego umiejetnosci.
        Ta wrozba sie nie sprawdzila. Problem mial zostac wyjasniony w listopadzie, mialo byc niedobrze to mialybyc zle wiadomosci. Ni csie nie wydarzylo do polowy stycznia.
        powody zaistnienia problemu podawane przez Toma byly nieprawda. Najgorsze ze jesli bym wtedy posluchala wrozba by sie spełniła ,stracilabym ukochanego mezczyzne. Tom obstawał przy tyym ze powinnam zapomniec i odpuscic, trace czas, partner jest klamca, nie kocha, celowo zerwal kontakt nie chce juz ze mna byc. Na wspomnienie tamtego czasu mam łzy w oczach. Przez te wrozbe malo brakowalo zebym popelnila straszny blad, niesprawiedliwie nieufnoscia skrzywdzila czlowieka ktory mial klopoty, wbrew swojej woli nie mogł sie ze mna kontaktowac, przezywal koszmar niepewnosci jeszcze gorszy niz ja. Bal sie ze mnie straci, bardzo potrzebowal mojego cierpliwego zaufania, co wieczor modlil sie zeby mi nie zabraklo sil!!
        Bog chyba wysluchal jego prosb, wbrew wszystskiemu pokierowalam sie glosem serca.

Panie Tomaszu zle mi pan doradzal ale nie mam zalu do pana, wszystko to dobrze sie skonczylo, jestesmy razem. Musi pan wiele sie jeszcze nauczyc, niech pan wyciagnie wnioski z tej historii.
    • Gość: zofia Re: do powiemtak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 14:27
      Jak to dobrze, że wróżbici piszą na tym forum. Dzięki temu już po kilku słowach
      można odczuć czy chce się korzystać czy nie. A mnie odpycha i nie skorzystałam z
      "pomocy" takiej osoby
    • Gość: kama Re: do powiemtak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 14:52
      W sumie wiele sie sprawdzilo z tego co Tom mi wywrozyl.
      A gosc jest konkretny i potrafi poswiecic czas nie naciagajac na polaczenie.
      • aniolek1011 Re: do powiemtak 25.02.09, 15:22
        mnie też wróżył Tom i powiem ze jestem zadowolona, to nie jest lanie wody. czasem nawet chciałabym żeby powiedział mi to co chcę usłyszeć ale tak nie jest. jest konkretny i nie leje wody.
        no i jestem pod wrażeniem umiejętności w tak młodym wieku.
        • Gość: Anna mnie tez odpycha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 15:45
          ten pan to totalna porazka!!!
          Nie skorzystam. Zdecydowanie.
    • Gość: :> sprawdzalnosc kontra ego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 17:37
      > wróżba to nie wyrocznia...

Tak najprościej powiedzieć, ale w taki sposób niczego nie tłumaczysz. W tym
      układzie to nie karty broniły swojego ego. :> Co mu zależało sprawdzić
      dokładniej, skorygować punkt widzenia?
      Idę o zakład, że zagrało urażone ego (* prawdziwa plaga dotykająca młodych
      wróżów z portali).
      Z tutejszej wypowiedzi Toma bije zadufanie jakby miał nie wiadomo jakie
      uzdolnienia. Poczuł się geniuszem, bo nie musi tłuc się po Allegro jak jego
      koledzy?

Panie Tomku bycie na portalu nie jest boskim wyczynem, tam jest sto dwadzieścia
      identycznych cudownych dzieci Nowej Ery jak pan i jeszcze was przybywa. Każdy
      niezawodny, każdy genialny. Gdzie ta niby wyjątkowość? Kto o was wcześniej
      słyszał? :> Smutne, w porażającej większości jesteście tylko produktem
      marketingowym firmy P... spółka z o.o.
      • Gość: no Re: sprawdzalnosc kontra ego IP: 94.254.158.* 25.02.09, 18:07
        Gość portalu: :> napisał(a):

> Poczuł się geniuszem, bo nie musi tłuc się po Allegro jak jego
        > koledzy?

Jak to nie, na Allegro też wróży :P Sprawdź wpierw informacje, później wystawiaj
        arcyciekawe opinie :>

• Gość: no Allegro IP: 94.254.158.* 25.02.09, 18:11
          www.allegro.pl/item559455544_wrozba_przed_wplata_glosy_aniolow.html
          • Gość: :> Re: Allegro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 19:59
            Ale co, czy to ma jakoś świadczyć o jego wybitności? Bo nie rozumiem twojej sugestii.
            Świeżo zaczął, cienko mu idzie. Do końca aukcji 1 dzień, zerowe zainteresowanie mimo niskiej ceny. :> Bez komentarza.

• Gość: powiemtak Re: mnie tez odpycha IP: 213.92.180.* 25.02.09, 18:06
      Nic na to nie poradze, że nie spełniły mi się wrózby Toma ani Agii Solaya ani Oksany ... :( Nie korzystałem tam ze wszystkich poza tym, bo musiałbym bank okraść
    • Gość: Ewa2212 Re: sprawdzalnosc IP: *.media4.pl 25.02.09, 18:12
      Korzystałam z wrozb Michala Komorowskiego i owego Pana Toma.
      Niestey, ale jeden i drugi Pan nie odczytał nawet teraźniejszosci i
      przeszłosci dobrze.Co do Taramisa - to jest ok, ale lepsza jest Pani
      Helena albo Urszula.Tfaiła w samo sedno.
      • Gość: xenna Re: sprawdzalnosc IP: *.adsl.inetia.pl 25.02.09, 22:00
        ja z urszuli nie korzystałam, ale skorzystałam e-mailowo z zachwalanych przez
        wszystkich heleny i aggi soyali, naplotły mi samych bzdur, jestem szczerze
        rozczarowana. w ogole zastanawiam się nad tym, czy na tym portalu wrozki same
        odpisują na sms? i czy taka forma wrozby jest wiarygodna? bo smsowo korzystałam
        o wiele częściej. i np pan Tom Shayan w smsie odpowiedział mi coś innego, a jak
        zamowiłam maila z tymi samymi pytaniami ku mojemu zdumieniu jego odpowiedź była
        zupełnie inna niż w sms. o co w tym wszystkim chodzi? chyba tylko o to, że
        dajemy się im wszystkim nabijać w butelkę!!!
        • Gość: Ania Re: sprawdzalnosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 22:05
          Chcesz sprawdzalnosci?To zadzwon,a nie wyslaj emiali i sms.Nie zaoszczedzic,a
          wrozka ma łącznosc z osobą ktora oczekuje wrozby
    • Gość: Tom Shay'an Re: sprawdzalnosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 21:10
      Wszystkich Państwa niezadowolonych, bardzo proszę o podanie nicków na
      wróżbachonline, żebym mógł sprawdzić.
      Oczywiście nicków na forum nie podam
      ale informację, czy ktokolwiek z Państwa podał nicki mogę na forum podać.
      1) Chcę zobaczyć gdzie popełniłem błędy.
      2) Bardzo ciekawy jestem ilu z Państwa rzeczywiście korzystało z moich usług.
      3) Wszyscy wiedzą kim jestem ja, też mam prawo wiedzieć z którymi klientami
      rozmawiam, czyż nie?

Jeszcze jedna uwaga. Jakimś cudem, 20 letni chłopak jest jednym ze stałych
      ekspertów portalu. Wielu starszych ode mnie wróżbitów, dziwnym zbiegiem
      okoliczności nie jest. Zapewnia Państwa, że nikt z firmy z Phonesat nie jest
      moim ani krewnym, ani znajomym.
      Cieszę się, że tak dobrze Państwo życzą młodym ludziom :)
      Niestety nie poczekam z nabieraniem doświadczenia do wieku 40, 50 lat :)
      • Gość: Jakub Re: sprawdzalnosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 21:42
        Chyba teraz tom zostaniesz zasypany mailami
        i robotą nad sprawdzaniem tych maili
        oraz nauką, by dojść gdzie zrobiłeś błąd /drugi raz będziesz stawiał karty?/
        Ho, ho, ho to sporo pracy będzie a wtedy nie znajdziesz czasu na bieżące wróżenie.
        • Gość: Tom Shay'an Re: sprawdzalnosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 21:44
          Mam nadzieję, że zostanę zasypany :) Bo przynajmniej odzyskam wiarę w
          prawdomówność ludzi, którą tu czasem można bardzo szybko stracić :)
          • Gość: Jakub Re: sprawdzalnosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 21:52
            Ale czy bierzesz pod uwagę, że nie każdy ma wielkie Ego i nie każdy będzie
            chciał się bawić w udowadnianie ci czegoś?

Wiesz znam babeczkę, która nawet zrezygnowała z wniesienia sprawy do sądu
            pomimo, ze wygraną miała jak w banku a wiesz dlaczego?
            Niektórzy ludzie są wyżej w rozwoju i nie bawią się w takie gierki ego.
            Udowodnisz, że masz rację i co z tego będziesz miał?
            Nic prócz zaspokojonego ego.

• Gość: Jakub Re: sprawdzalnosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 21:55
              A mojego maila też byś chciał?
              Czy życzysz sobie także maile od tych na których nie robisz dobrego wrażenia?
              • Gość: Tom Shay'an Re: sprawdzalnosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 22:00
                Obchodzą mnie jedynie ludzie, którzy jak twierdzą się pomyliłem. Przykro mi
                Jakubie, ale zupełnie, ale to zupełnie mnie nie obchodzisz :)Nie rozumiem
                zupełnie Twojej postawy i tego jak się tu wypowiadasz.
                Temat jest o mnie i mam prawo powiedzieć co o tym myślę, mam prawo ustosunkować
                się do negatywnych opinii na mój temat. A Ty .... kim jesteś? Przechodniem
                ulicznym, który poczuł świeże, młode mięso, więc postanowił też się najeść ;)?
                Owszem, ładny, kolorowy i barwny obrazek :)
            • Gość: Tom Shay'an Re: sprawdzalnosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 21:57
              To nie kwestia Ego, tylko odpowiedzialności za swoje słowa. Niczego więcej :) Ja
              wypowiadam się jako ja, a mógłbym przecież z 10 różnych IP napisać pochwały na
              swój temat. Ale po co? ??
              Dlatego mam prawo prosić ludzi, o podanie nicków ;)
              Bo bez tego ta cała dyskusja ma niestety charakter lekko propagandowy i jest
              mało wiarygodna :) :) :)
    • Gość: Jakub nie wszystko jest takim jakim się wydaje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 22:44
      Oj, tom, tom... miałem jednak rację z tymi odczuciami w stosunku do Ciebie.
      Czy nie zdajesz sobie sprawy, że pojawiając się na forum publicznym budujesz
      swój wizerunek?
      I jak myślisz, po twoich postach jaki on będzie?
      Czy ty jesteś taki naiwny i myślisz, że jeśli nawet udowodnisz swoją rację, to
      twój wizerunek się polepszy? Otóż tak nie jest. W ten sposób produkujesz sobie
      wrogów.
      No, ale aby to zrozumieć nie wystarczy być fenomenem, indygo itp. ale to wymaga
      długiej pracy nad sobą.
      Teraz wydaje ci się, że budujesz swój wizerunek chcąc udowodnić, że nie wszyscy
      tutaj mieli dobre intencje, ale niestety to nie tak będzie jak ci się wydaje.
      Może potrzebujesz takiej lekcji by to zrozumieć.
      Ciekawy jestem z jakimi Aniołami się komunikujesz, bo mnie trochę razi to, co
      piszesz w aukcji na Allegro z tym co prezentujesz tu na forum.
      Cóż, Aniołowie są różni, są też Anioły mroku...ale chyba na ten temat nie muszę
      robić ci wykładu?
      A wracając do tego co napisałeś.
      Temat jest o tobie i masz prawo się wypowiedzieć – tu wykazałeś mądrość, ale już
      w następnym zdaniu znów się cofnąłeś w swoje schematy myślowe.
      Piszesz też, że nie rozumiesz mojej postawy...
      No cóż... nie dziwi mnie to, że nie rozumiesz.

• Gość: Tom Shay'an Re: nie wszystko jest takim jakim się wydaje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.09, 00:35
        A ja lekko rozbawiony pozwolę sobie odpisać :)
        Czy zdaję sobie sprawę, że publicznie buduję swój wizerunek?
        Tak zdaję sobie sprawę, tylko szkoda, że niekoniecznie dobrze odbieracie to co
        chcę Wam przekazać. Bo jako jedyny wróż tutaj występuję ja jako ja, i piszę pod
        swoim imieniem. Nie bojąc się niczego ani nikogo. Uprawiam zuchwalstwo, które ma
        nauczyć SZCZEROŚCI. Nie wiem czy wiesz czy nie Jakubie ile tu jest mojej
        (pozornej) konkurencji na tym forum, pod jaką ilością nicków się tu wypowiadają.
        Czasem jest tak, że kolejna niezadowolona klientka, której się nic nie
        sprawdziło jest tak naprawdę koleżanką po fachu. W tym wątku się na 100%
        wypowiedział jeden z wróżbitów. Któż to taki? Tajemnica :) Wystarczy, że ja wiem
        :) (Przy okazji tego tematu, skrzynka mailowa nadal dziiiwniee pusta, już nie ma
        chętnych do korekty moich wróżb?)
        Produkuję sobie wrogów, wśród kogo, ach wśród kogo... Wśród ludzi, którzy nawet
        nie chcą się przyznać jak się nazywają, wykorzystując dobrodziejstwo
        anonimowości? Cóż za straszni wrogowie z tych Wielkich Ludzi. Jakubie. Mam
        trochę wyższe aspirację, wrogów nie posiadam, a gdybym posiadał jakiegokolwiek
        wroga, to by mnie on motywował i mobilizował do pracy :)
        "Wymaga długiej pracy nad sobą", zaprawdę nie wiesz jak długo ja nad sobą
        pracuję. Bo przecież jeżeli napiszę, że kontakt z Aniołami i z Bogiem mam od
        małego to przecież zaraz usłyszę, że jestem (po raz kolejny) zuchwalcem i
        zostanę posądzony o chwyt marketingowy :)
        Niestety nie wszyscy tutaj mieli dobre intencje. Jeżeli komuś rzeczywiście
        podałem coś co się nie sprawdziło, to szczerze zapraszam do siebie. Jeżeli ktoś
        pisze głupoty, żeby mi zaszkodzić, to niestety ciepłego miejsca u mnie nie znajdzie.
        Pamiętaj(cie) że wszystko co wysyłacie do Was wraca. Jeżeli ktoś ma prawo
        "wysyłać" negatywne, nieprawdziwe słowa, tak ja mam prawo je odbić do tej osoby.
        Co do Aniołów, dlaczego Cię to razi. Czy uważasz, że osoba, która komunikuję się
        z Aniołami ma być osobą słodko-pierdzącą? Ma mówić wszędzie i wszystkim MIŁOŚĆ i
        ŚWIATŁO, nawet tam, gdzie miłości i światła nie ma? PRAWDA jest tym czym
        wyzwala. SZCZEROŚĆ wobec innych i SAMEGO SIEBIE. Jeżeli Cię to razi, to postaraj
        się popracować nad swoimi wyobrażeniami. Bo to, że mam ostry język i wyraźnie
        zaznaczam to co myślę nie jest w żaden sposób związane z tym, że się komunikuję
        z Aniołami.
        Jak pisałem, mam pełne prawo na komentowanie tego co tyczy się mnie. Mam pełne
        prawo reagować, jeżeli mam wrażenie, że pod moim adresem niesłusznie padają
        oszczerstwa (chociaż tego nie wiem na pewno, nadal czekam na nicki od Państwa
        niezadowolonych Klientów).
        Aniołowie Mroku, zaskoczę Cię Jakubie Ich też "znam" i SZANUJĘ. Czasem też i z
        nimi rozmawiam. Nie wyrządzili mi nic złego, więc nie widzę powodu zamykania się
        na i te istoty, bo ktoś coś sobie o nich myśli. Chociaż nie wiem czy nie
        napisałem o zdanie za dużo...
        Temat jest o mnie i mam prawo się wypowiedzieć- a cóż w tym jest mądrego?
        Chociaż dziękuję, że nazywasz moją prawdę mądrością :)
        Cofnąłem się w moje schematy myślowe? Nie wiesz jakie są moje schematy myślowe.
        Dwa, napisałem prawdę :) tyle, że wybrałem (jak zawsze) dosadne i prowokujące
        słowa. Język jest sztuką, więc dlaczego nie kreślić barwnych obrazów?
        Podsumowując argument, który ciężko będzie podważyć, ale spróbuj.
        Ja tutaj wypowiadam się jako ja, pod moim Imieniem, natomiast żadne z Was tutaj,
        nie chce zdradzić nic o sobie. Samo to, podważa w pewien sposób opinie o mnie,
        bo jeżeli ja jestem gotowy na dyskusje jako Tom Shay'an to chciałbym, żeby inne
        osoby były gotowe na dyskusje pod swoimi Imionami.
        Jakubie, czy możesz mi wytłumaczyć (jestem w końcu 20 letnim studencikiem,
        kontaktującym się z Szatanem! (tak, po raz kolejny ironia, bo jednak moja ludzka
        strona nie może odpuścić tych słów, które padają pod moim adresem)) możesz mi
        wytłumaczyć, dlaczego nikt nie chce się tu przedstawić? To jest kwestia
        zaspokajania ego, czy ponoszenia odpowiedzialności za SWOJE słowa i OSĄDY? Czy
        to jest kwestia uczciwości, czy egoizmu? Rozważ moje dylematy ! :)
        Pisałem już, że jestem bezczelny i pewien siebie.
        P.S A propos zostania Stałym ekspertem, ktoś kto o tym pisał nie ma racji,
        przykro mi. Żeby osiągnąć "stałego eksperta" trzeba było mieć odpowiednie
        "statystyki" ilość wykonanych usług + dobre opinie klientów. To tak tylko do
        wiadomości.
        Najbardziej to mnie te Anioły mroku zaciekawiły i fakt, że ja butny i grzeszny
        nie mogę z tymi dobrymi rozmawiać. :)
        • Gość: :> Re:obleśne kłamstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.09, 02:53
          > A propos zostania Stałym ekspertem, ktoś kto o tym pisał nie ma
          > racji,przykro mi. Żeby osiągnąć "stałego eksperta" trzeba było
          > miećodpowiednie "statystyki" ilość wykonanych usług + dobre opinie
          > klientów. To tak tylko do
          > wiadomości.

Proszę, nie kłam Tom, to jest obrzydliwe. Ludzie nie mają sklerozy. Wtedy gdy
          zostałeś tym (*pożal się Boże) stałym ekspertem portal startował z
          działalnością, nikt nie miał wyrobionych miarodajnych statystyk, każdy miał dwie
          rozmowy na krzyż. Tam nie było lepszych i gorszych.
          Nie żadne statystyki zadecydowały, dobrze o tym wiesz. :> Jako dowód powiem że
          pamiętam jedną wrózkę która miała na koncie wiele więcej rozmów i komentarzy niż
          ty, ale nigdy nie została stałym ekspertem. Nie trzeba sięgać dawnych dziejów,
          każdy może wejść na portal i zobaczyć, nawet dziś bez trudu znajdzie osoby z
          wyższym dorobkiem niż twój.
          Kłamiąc prosto w oczy pokazałeś nam wszystkim, że nie zasługujesz na szacunek,
          jesteś tylko niedojrzałym głupkiem, któremu nabzdurało się w główce. Dziecko
          marketingu, wstydź się, już niejedna prosta wróżka z allegro ma więcej dystansu
          do siebie.
    • Gość: Jakub Re: nie wszystko jest takim jakim się wydaje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.09, 01:25
      Tylko głupiec kontynuowałby dalej rozmowę.
      Ego nade mną nie ma panowania i nie zależy mi na udowadnianiu swoich racji.
    • Gość: Tom Shay'an Re:obleśne kłamstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.09, 09:23
      :) Niestety kłamstwo to Ty człowieku uprawiasz :)
      gdyż portal ruszył dużo wcześniej, a stałym ekspertem zostałem w listopadzie,
      jeżeli nie w grudniu, już nie pamiętam. Do wiadomości: Portal ruszył koło
      czerwca (chyba). W grudniu było już duużo innych osób. Lalalalla :)
      • Gość: Jasnowidz Re:obleśne kłamstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.09, 09:55
        Drogi kolego portal wrozbyonline rozpoczał swoją działalnosc poczatkiem maja,a
        ruszył koncem po probach testowych.Stalego doradce dostali tylko wybrani ktorzy
        sobie na to zasłużyli.
        • Gość: :> Re: o statusach słow parę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.09, 16:41
          Żal się robi gdy jakaś wróżka zza siedmiu mórz strzela "wiem kim jesteś, znam cię! łaaał, bój się!", gorszej kompromitacji nie można skleić. :))))))
          "Jasnowidzu" do twojej informacji podaję, że nie znam Tomasza. Studiuję zarządzanie i marketing, przyglądam się komercyjnym strategiom branży wróżbiarskiej, bo to ciekawe.

Mam dobrą pamięć do twarzy, skojarzyłam że widziałam Toma na portalu.
          Dokładnie tak było jak mówisz, portal wystartował w maju lub czerwcu i Tom jest prawie od początku.

Nie dam sobie wmawiać że te statusy dostały osoby które sobie zasłuzyły, wiem co za tym stało.
          Wystarczy przypomnieć, że na starcie od razu ten status miała Atis, Paweł Therion, Klaudia, Lena Tall, Kinga Cichocka, Igor Alexander. Około lipca (*może w sierpniu) dodano omawianego tutaj Toma Shay'na, Michała Komorowskiego, chyba jeszcze *Helenę* lub Selenę, "Dobrą wróżkę" Krystynę i Dawida Wolskiego. Podana kolejność może się nie zgadzać, kogoś mogłam pominąc ale nie tu pies pogrzebany.
          Żadna z powyższych osób nie miała (*bo nie mogła mieć!!) wtedy na portalu jakiegokolwiek dorobku, większość nazwisk użyto w celach marketingowych. Ci ludzie wróżą od dłuższego czasu, są w sieci rozpoznawani, robili za wizytówkę nowopowstałej firmy. :> Wrózbyonline.pl nic nie znaczyło w branży, ale część tych osób tak. Byli cennym nabytkiem dla portalu, będąc tam pomogli szybciej wejść na rynek. Normalka. :>

Wszyscy to chyba rozumieją, nie widziałam żeby ktoraś z wymienionych osób otwierała buzię na forach żeby szczycić się wydumaną pozycją. Dorosły człowiek rozumie co oznaczało bycie stałym ekspertem, tylko szczyl i burak może naiwnie czuć się wyróżniony, na tej podstawie udowadniać swoją wartość. :> Wstyd.

Tom załapał się ale dodali go nie za osiagniecia, wszystko stało się z powodów marketingowych. Gdyby mieli wyróżniać za osiągnięcia wśrod stałych ekspertów dawno znaleźlibyście Lilith, ona ma lepsze statystyki, pracuje równie długo jak gorliwie. Łatwo rozróżnić że chodziło przynajmniej o dwie rzeczy, firma realizowała pewną politykę:

-) Stworzenie lekkiego tłoku wśród rozpoznawalnych doradców, żeby sugerować nieświadomym klientom że portal działa dłużej niz w rzeczywistości. Stałych doradców ma być nie za dużo, nie za mało, w sam raz.

-) Przy tej okazji nieznany Tom nie jest ekspertem, ale dosłownie, EKSPERYMENTEM. Mianowali Shay'ana i podobnych na stałych doradców celem sprawdzenia czy (*i w jakim stopniu) portal może wypromować golasa nie posiadającego własnego dorobku. Biznes nie jest akcją charytatywną, duża firma nie daje szansy takim misiaczkom z dobrego serca. On stał się narzędziem pomiarowym Public Relations, opiniotwórczej mocy komercyjnego przedsięwzięcia. :>

• sadosia75 Re: o statusach słow parę 26.02.09, 18:17
            > Nie dam sobie wmawiać że te statusy dostały osoby które sobie zasłuzyły

i tu sie z Toba zgodze. na portalu jest kilka osob, ktore maja wysokie
            statystyki, oceny jednym slowem duzy ruch. Gdyby faktycznie "rozdawano" status
            stalego doradcy za efektywna prace to wiele osob juz by ten status mialo.
            I nie mam zamiaru tu krzywdzic czy wychwalac Toma. Dla mnie nie jest on osoba,
            ktora by mogla byc moim doradca. Jego sposob bycia nie odpowiada mojej osobie.
            Co nie znaczy, ze innym tez ma nie odpowiadac. Widocznie ja szukam czegos innego
            :) Jest wielu doradcow nie tylko na portalach wiec kazdy cos dla siebie znajdzie.
            Jednak dziwi mnie ( nie smieszy bo smieszyc juz dawno przestalo ) wywyzszanie
            sie tym statusem stalego doradcy. bo tak naprawde to nie ma znaczenia. czy ktos
            jest stalym, nowym czy Bog jedyny raczy wiedziec jeszcze jakim doradca.
            Wazniejsi sa klienci niz status na jakims portalu.
          • Gość: Agnes Re: o statusach słow parę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.09, 21:41
            Moja droga :>.Portal powstal w kwietniu od pierwszych dni istnienia byla Lena
            Tall,Helena czyli Selena lub odwrotnie,Klaudia,Paweł Therion,Dobra Wrózka
            Krystyna,Igor Alexander,Kinga Cichocka pozniej dołaczyli Michał Komorowski,Dawid
            Wolski,Tom Shay'an,Oksana i moze jeszcze ktos kogo nie pamietam.Osoby ktore byly
            od poczatku znalazly sie dlatego,ze od dawna byly to osoby ktore wspolpracowały
            z firmą i miały wyrobioną jakąś pozycje.Ot taka jest prawda
            • Gość: Tom Shay'an Re: o statusach słow parę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.09, 22:22
              Przecież napisałem, że dostałem status stałego listopad grudzień, nie pamiętam
              a osoba :> usiłuję wmówić mi że w sierpniu. No świetnie normalnie !!
            • Gość: :> Re: o statusach słow parę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.09, 23:54
              Agnes powiedziałam przecież że nie dam głowy czy podana kolejność jest dokładna,
              ale to nie ma znaczenia. Ważne że te osoby nie musiały "specjalnie" zasłużyć na
              status pracą na portalu i statystykami, Tom kłamie.

Jedynym kryterium było że pracowali w branży wróżbiarskiej od lat, byli dobrze
              rozpoznawalni.
              Portal nie ma z ich sukcesem niczego wspólnego, proszę nie sugerować "ze od
              dawna byly to osoby ktore wspolpracowały z firmą i miały wyrobioną jakąś
              pozycje". :> Pozycję oni wyrobili SAMI W WYNIKU WIELU LAT WŁASNEJ PRACY. Portal
              na tym skorzystał, podniósł swoją renomę i wiarygodność dodając ich do "stałych
              ekspertach" krótko po rejestracji.
              • Gość: W....k ekspert? coż to znaczy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.09, 00:32
                Nie rozumiem po co ta cała dyskusja. Nie wiem czy ktoś w ogóle patrzy na to czy
                wróżbita jest ekspertem czy nie.
                A przede wszystkim wróżbita sam nie powinien się tym chwalić.

Znam wielu uznanych cenionych, których wróżby się nie sprawdzały a tu na forum
                za darmo dostałem lepszą wróżbę od wróżki, która dopiero zaczyna czyli nie można
                ją nazwać ekspertem i co? Trafiła w 10 czyli nie trzeba mieć tytułu eksperta by
                dobrym w tym fachu.

• Gość: Tom Shay'an Re: o statusach słow parę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.09, 00:36
                Niestety musiały
                Fajnie, że ja pracuję na wróżbachonline Ty nie. Fajnie, że wiesz lepiej ode mnie.
                Piszę wyraźnie 3 raz, stały nie był przyznawany losowo ludziom, tylko za
                statystyki i opinie, potwierdził to ktoś tutaj.
                To, że występuję jako ja, jest wystarczającym dowodem na to, że piszę PRAWDĘ...
                Tyle, że to, że jestem stałym ekspertem za oceny i za ilość usług, jest trochę
                niewygodnym argumentem.
                Czemu nikt nie zadowolony się do mnie na maila nie zgłosił? Czuję się
                zawiedziony... przecież miałem mieć tyle pracy ! :)

Opuszczam już Państwa. Pozostawiając z cytatem do przemyślenia.
                "Bóg jest sędzia sprawiedliwym, który za dobro wynagradza, a za złe karze..."
                (Nie Bóg karze, ale energia rządzi się swoimi prawami, więc powodzenia :) )
                • Gość: :> Re: o statusach słow parę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.09, 00:56
                  Nic nie było losowo, tego nie twierdzę, czytaj ze zrozumieniem (*albo oddaj
                  swoją maturę Giertychowi). :>

Status rozmyślnie otrzymały te osoby ktore miały wyrobioną swoją renomę, bo
                  pracowały w branży od lat, firmie zależało żeby ich wyróżnić dla własnych
                  korzyści. Ty dostałeś status z przyczyn marketingowych, osiągnięć nie miałeś,
                  byłeś nikim. Porównaj się przez moment z którymś z kolegów, niech będzie Igor
                  Alexander. Gdzie tobie do niego pytam się? :>
                  Gdzie tobie chociaż do Dawida Wolskiego? :>
                  Nie przypadkiem dodali ciebie do stałych ekspertów, ale nie ma w tym żadnej
                  twojej zasługi.
                  Zrozum wreszcie,już jaśniej tłumaczyć się nie da.
                  Może łatwiej to dotrze gdy spuścisz powietrze z rozdętego ego? :>
                  • Gość: Tom Shay'an Re: o statusach słow parę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.09, 01:11
                    Akurat Dawid Wolski twierdzi, że dobrze mi idzie :)
                    (zonk :D)
                    Niestety miałem lepsze statystyki i oceny, niż pozostali eksperci, więc oni
                    stałego nie dostali.
                    Jak to fajnie napisać komuś, że jest nikim :)
                    Geburah Geburah Geburah, moja ukochana Geburach :) do roboty :D
              • Gość: Agnes Re: o statusach słow parę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.09, 08:16
                Malo wiesz czlowieku o nicku:>.wrozbyonline to firma phonsat-prawda ?A firma
                phonsat to nie tylko wrozbyonline :)
                • Gość: gość mówi co ma do powiedzenia i nie przekonuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.09, 12:17

Gość portalu: Agata napisał(a):
                  > jak to jest z tymi oświeconymi?
                  > bo ja słyszałam, że jak ktoś oświecony to właśnie nie udowadnia
                  > swojej racji, ze mówi co ma do powiedzenia i nikogo nie
                  > przekonuje... czy tak jest?

Tak jest.

• Gość: :> Re: o statusach słow parę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.09, 15:13
                  Agnes może niektórzy wcześniej jakoś współpracowali z tym Phonesatem (*mieli linie 0700 jak Igor Alexander), ale nie wmawiaj nam że wszyscy kiedy było inaczej i każdy kto chce może sprawdzić, to nie tajemnica państwowa. :>
                  Zetknęłam się z paroma osobami, które nigdy nie miały niczego wspólnego z firmą Phonesat. Proponowano im współpracę (*!!) w czasach gdy portal wchodził w wersji testowej, dostali status "stałego eksperta" (* wszystko bez umowy, zasługiwania, podlizywania prezesowi, układów, super statystyk, sprawdzania dyplomów, komentarzy i podobnych durnot) :> Dlatego twierdzę z całym przekonaniem że stała za tym czysta komercja, niektóre nazwiska były im potrzebne żeby zaistnieć, pomachać nimi przed nosem klientów, wywrzeć dobre wrażenie. :> Sam Tomuś Shay'an by im nie wystarczył, marketingowo był (*i jeszcze jest) bezwartościowym dzieckiem neostrady.
                  • Gość: Agnes Re: o statusach słow parę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.09, 15:36
                    Droga :> lub drogi :> z calym szacunkiem ,ale bzdury piszesz.Wszystkie osoby
                    ktore zaczynaly wspolprace pracowaly wczesniej z firma Phonesat byli znani dla
                    firmy i dostali stalego doradce.Tom musial troche sie postarac,zeby otrzymac ten
                    tytuł i wcale nie dostal za free.
      • Gość: Agata oświecony... ktoś wysoko w rozwoju... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.09, 09:56
        To jak to jest z tymi oświeconymi? bo ja słyszałam, że jak ktoś oświecony to
        właśnie nie udowadnia swojej racji, ze mówi co ma do powiedzenia i nikogo nie
        przekonuje... to jak to jest?

• Gość: gosia Re: TOM SHAYan kto korzystał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.09, 22:53
      i nawet sie sprawdzily, to tak dla sceptykow, a facet krotko mnie trzymal na
      polaczeniu i szybko odpowiadal, wiele trafil.
      • Gość: ;) Re: TOM SHAYan kto korzystał? IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.03.09, 15:12
        jest antypatyczny i niepoważny, może kiedyś dorośnie ?
        • Gość: ;) Re: TOM SHAYan kto korzystał? IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.03.09, 15:33
          ale może się jeszcze uczy wróżenia? :) hihi :) pozdrawiam Toma i
          jego Aniołki ;)
          • Gość: zosiasamosia Re: TOM SHAYan kto korzystał? IP: *.adsl.inetia.pl 11.03.09, 17:14
            pół roku temu powiedział mi że pewien mężczyzna do nmnie wróci ze będzie dobrze...a ostatnio dostałam od niego wróżbe i była ona totalnym PRZECIWIEŃSTWEM. nic sie nie zgadzało z rzeczywistością.
            • Gość: klaudia Re: TOM SHAYan kto korzystał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.09, 17:56
              zosia zgadzam się z Tobą, Tom jest beznadziejny - nie ma to jak dorabiający
              sobie studencik. A do tego jego ego :))))))))) nie polecam, bo mówi bzdury, a do
              tego jest prymitywny i prostacki.
        • Gość: :) Re: TOM SHAYan kto korzystał? IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.02.10, 17:16
          hahahahahaha powinno się to może z dużej litery napisać :) skoro
          nie dorósł przez te swoje dwadzieścia dwa lata życia to marne szanse
          na poprawę

Tom'uś Shaya'nuś jest przypadkiem nieuleczalnym

z całym sercem polecam :) hahahaha
          • pundel Re: TOM SHAYan kto korzystał? 31.03.10, 03:22
            Po buzi jak widze to przyjemny chłopiec, taki uprzejmy wygląda na
            zdjęciu. Ale uważam że bardzo brzydkie są wypowiedzi te co tu pisze
            ten wróż. Pewnie do wszystkiego tczeba dojrzeć. Jestem jakoś
            zniesmaczona. Tylko po co zatrudniane są takie bardzo mlode osoby?
            news.bbc.co.uk/2/shared/spl/hi/pop_ups/07/europe_polish_views_on_eu/html/8.stm
            www.goldenline.pl/grzegorz-kurtiak
    • Gość: :> Re: o statusach słow parę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.09, 01:23
      Ech, chłopaczku szkoda mojego czasu żeby z tobą rozmawiać. Trudno. Kiedyś
      dorośniesz i może zrozumiesz. Te lata przepełnione butą będziesz wspominał z
      wielkim zażenowaniem. :> W branży się nie uchowasz, nikt jeszcze daleko nie
      zaszedł z takim szczeniackim podejściem.

"Chciałbym pisać tak wielkimi literami, jakich nie ma, niestety, w maszynowym
      piśmie, żeby te wszystkie głowy, co pod pięknym przedziałkiem mają wewnątrz
      przysłowiową wodę i matkom chyba tylko mogą dziękować za dobrze sklepione
      czaszki, że owa woda im z głów nie wycieka - niech się trochę zastanowią głębiej
      nad własnym życiem, niech się rozejrzą po ludziach i zaczną walkę od siebie, ze
      zwykłym fałszem, zakłamaniem, interesem podtasowanym sprytnie pod idee, prawdę,
      a nawet wielką sprawę. "
      • Gość: Agata oświecony... ktoś wysoko w rozwoju... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.09, 02:07
        Prosiłam wcześniej ale nikt nie odpowiedział jak to jest z tymi oświeconymi? bo
        ja słyszałam, że jak ktoś oświecony to
        właśnie nie udowadnia swojej racji, ze mówi co ma do powiedzenia i nikogo nie
        przekonuje... czy tak jest?
    • Gość: Agnes Re: o statusach słow parę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.09, 16:08
      Czyli twierdzisz,ze stałego doradce dostaly te osoby ktore przyciagaly klientow
      na portal.To wytlumacz mi prosze jakim cudem dostala stalego doradce np:Klaudia
      o ktorej nikt nic nie slyszał i nie wiadomo skad sie wziela ?
      • sadosia75 Re: o statusach słow parę 27.02.09, 16:09
        Nie wmawiaj mi cos czego nie napisalam. Zaznaczylam, ze nie wiem na jakiej
        zasadzie dostaje sie taki ststus i zaznaczylam, ze z pewnoscia NIE dostaje sie
        go za to,ze pracowalo sie na portalu od samego poczatku.
        Prosze Cie nie wmawiaj mi nic.
    • Gość: obserwator Re: o statusach słow parę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.09, 00:33
      Autor: Gość: gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.09, 12:17
      Dodaj do ulubionych Skasujcie
      Odpowiedz

Gość portalu: Agata napisał(a):
      > jak to jest z tymi oświeconymi?
      > bo ja słyszałam, że jak ktoś oświecony to właśnie nie udowadnia swojej racji,
      > ze mówi co ma do powiedzenia i nikogo nie przekonuje... czy tak jest?

> Tak jest.

Zgadzam się z tym. Jest nawet takie powiedzenie, że mądry z głupim nie dyskutuje,
      bo głupi i tak nie zrozumie a mądry zgłupieje chcąc go przekonać.

Dodałbym tylko, ze nie tylko chodzi tu o to, że mądry zgłupieje, ale poprzez
      przekonywanie pokaże, że mądrym nie jest.

• kabalarka Re: TOM SHAYan kto korzystał? 16.08.09, 14:21
      Poczytałam wszystkie wypowiedzi wróża Toma Shay. Śmiechu warte,
      czasem żenujące. Ale ja już pewnie zapomniałam, jak jest, niedawno
      skończyć liceum.
      Może jak Tom Shay, będzie czytał swoje posty, za 10 lat, albo za 15
      lat, sam, to samo stwierdzi. Internet starzeje się razem z nami.
      Nawet za 15 lat, posty z jego egzaltowanymi wypowiedziami z lat
      wczesnej młodości, nie znikną. Staną się częścią historii internetu,
      i żenujących początków "kariery".
    • etna91 Re: TOM SHAYan kto korzystał? 16.08.09, 17:34
      ja znalazłem na fejsie takie zdjęcie, a wcześniej było inne takie z
      komórką w rence.
      www.facebook.com/people/Tom-Shayan/1051265775
      Pewnie koleś w podobnym wieku do mnie ale mnie odpycha. Może troche
      starszy skoro pracuje.jeszcze jak posluchałem wywiadu na wro i ten
      taki pyszałkowaty wyraz twarzy.
      a to zdjecia to takie jakby sobie sam brawo bił. pasuje do niego.
      sory dzieki,nie skorzystam
      • Gość: kalka Re: TOM SHAYan kto korzystał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.09, 16:43
        Wcześniej myło na golganie, takie monszalendzkie zdjęcie z petem. w
        ogole to nie polecam Toma Shaya'na, wróżyłam sobie przez sms i nic
        nie dość że nie sie nie sprawdziło,to poprostu były bzdety.
        • Gość: klientka z wróżb Re: TOM SHAYan kto korzystał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.09, 18:03
          zalogowany jest całe godziny,szkoda że czas zalogowania nie
          przekłada sie na jakosc usług. mnie się nic nie sprawdziło. nie
          polecam wróżbity Toma
    • Gość: Kja Re: status stałego eksperta? dobry żart IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.09, 15:31
      No wlasnie jak 20 letni men moze wrozyc przeciezto jeszcze dziecko.
    • Gość: Marta Re: TOM SHAYan kto korzystał? IP: *.toya.net.pl 28.01.10, 14:50
      Witam!
      Miałam okazję poznać Toma. Miałam okazje, aby mi powróżył. No i zawiodłam się w
      obu przypadkach.Zgadzam się z Jakubem. Ego to jedyne co posiada Tom. Nic więcej.
      Tak na prawdę to ten dzieciak nic nie umie i nic nie rozumie. Takich pierdół to
      ja juz dawno nie słyszałam. Jest arogancki, bezczelny, ordynarny, stara się
      wmówić ludziom, że on wie najlepiej, nie szanuje starszych. To taki człowiek ma
      mi doradzać?! Wydaje mi się, że on sam nie umie sobie pomóc. A co dopiero innym.
      Gdyby miał kontakt z aniołami to byłby człowiekiem innym. Coś musi w tym być
      skoro wielu ludzi ma o nim złe zdanie. Jest wielu ludzi, którzy udają wróżki i
      wróżbitów. Tom nalezy do takich. W obecnych czasach znaleźć uczciwych wróżbitów
      to nie lada wyczyn. Czy nie dziwi Państwa, że to dziecko, zamiast zająć się
      sobą, nabija ludzi w butelkę? Owszem, są zadowoleni klienci "pana" Toma. Ale
      zastanówmy się. Karty to zestaw kilkudziesięciu obrazków. Każdemu daje się
      znaczenie w dwóch pozycjach - zazwyczaj przeciwne. Podczas wróżby wykłada się
      ich co najmniej kilka, kilkanaście. Czy to dziwne, że po prostu czasem trafił
      swoimi "wróżbami" z fusów w czyjeś pytanie i sytuację? Ludzie, na wróżbach
      online każdy może założyć sobie konto. Karty to też nie jest produkt zastrzeżony
      dla wybranych. Do tego trzeba mieć dar, talent. Ale, żeby było w kimś miejsce na
      telent to musi pozbyć się swojego Ego. Każdy to wie - skoro jest EGO to nie ma
      rozwoju. Więc proszę nie napijać w butelkę ludzi, "panie" Tom, o rzekomym byciu
      dzieckiem indygo!!!
    • Gość: joanna Re: TOM SHAYan kto korzystał? IP: *.wroclaw.vectranet.pl 08.10.13, 18:31
      Takie jest moje zdanie, moja subiektywna ocena: nieodpowiedzialny, interesowny, plotkarz, niedyskretny intrygant.

Gość portalu: Mistblack napisał(a):

> Niestety znam go dość blisko nie trafia z wróżbami choć fakt jest inteligentny
      > i ma intuicje ale też jest zakłamany i jego wróżby to tak pół na pół tyle to ja
      > wam mogę powiedzieć a nóż trafię a jak przyjaciele go potrzebowali pięknie się
      > wypiął ...
    • Gość: gość Re: TOM SHAYan kto korzystał? IP: 37.139.24.* 10.10.13, 19:35
      odradzam
    • jarzebina78 Re: TOM SHAYan kto korzystał? 15.02.16, 00:10
      zwykly manipulant, odradzam pojscie do niego ,strata pieniedzy....
    • fratolinka Re: TOM SHAYan kto korzystał? 28.06.21, 13:05
      Nie warto, nic się nie sprawdza
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka