Dodaj do ulubionych

Wróżka we Wrocławiu

24.11.03, 20:19
Słyszałam o wróżce Wiktorii z Wrocławia. Czy ktoś był może u niej, może
powiedzieć coś na jej temat? Warto pójść?

Pozdrawiam i dziękuję
Obserwuj wątek
    • liwiadd Re: Wróżka we Wrocławiu 01.12.03, 17:42
      Hej!Catharina ja byłam u wrózki Wiktorii, mowiła dość sensownie z dokładnymi
      datami co sie stanie np za 3 miesiące, za rok itp. Wydaje mi sie wiarygodna
      ale cos wiecej bede mogla powiedziec jak cos mi sie sprawdzi. To co było
      dawniej to strzał w dziesiątkę. A co z reszta zobaczymy Pozdrawiam
      • catharina Re: Wróżka we Wrocławiu 02.12.03, 08:53
        Hej!

Liwiad a możesz podać mi jej nr telefonu? Ja mam jakiś, ale nie mogę się
        dodzwonić...

Pozdrawiam i dziękuję
        • liwiadd Re: Wróżka we Wrocławiu 04.12.03, 19:10
          Hej! tel. do niej 601735776 ale procedura jest taka ze trzeba nagrac sie na
          sekretarke a ona do Ciebie oddzwoni. Pozdrawiam
    • czastka Re: Wróżka we Wrocławiu 05.12.03, 18:26
      witaj catharina:)tak jak ty chcialabym pojcs do wrozki Wiktorii. bardzo Cie
      prosze abys powiedziala mi czy udalo Ci sie umowic z Wiktoria oraz ile
      kosztuje taka wizyta. z pozdrowieniami czastka
      • zalogowana Re: Wróżka we Wrocławiu 05.12.03, 20:05
        Wizyta kosztuje bardzo dużo, ale warto, bo przecież wrózka Wiktoria wywróży Ci
        liczby na wygraną w totolotka.
    • czastka Re: Wróżka we Wrocławiu 05.12.03, 20:35
      nie lubie takich dowcipow!skoro pytam sie ile kosztuje wizyta to jesli wiesz
      to moglabys odpowiedziec!!!!!!!!!(wscielkosc)
      • liwiadd Re: Wróżka we Wrocławiu 06.12.03, 13:42
        wizyta kosztuje 150 zł. trwaok 1h.
        Pa
        • natali_ Re: Wróżka we Wrocławiu 18.12.03, 15:08
          wiem z pewnych zrodel ze ta kobieta- wrozka stosuje tzw czarna magie, sama
          kiedys do niej trafilam na szczescie tylko raz , kobieta potrafi dobrze wyczuc
          druga osobe i omotac , oczywiscie najlepiej samemu sprawdzic i przekonac sie
          na wlasnej skorze, w kazdym razie polecam duza ostroznosc i nie dajcie sie
          wciagnac w nastepne wizyty ktore odmienia Wasze zycie i zmienia Wasz los ...
          pozdrawiam
          n.
          • liwiad Re: Wróżka we Wrocławiu 20.12.03, 18:52
            Hej Natali czy sadzisz ze ona jest naciagaczką,skąd taka opinia.Juz niedlugo
            bede mogla sie przekonac czy rzeczywiscie umie wrozyc jesli cos mi sie
            sprawdzi w najblizszym czasie.Ale nurtuje mnie ze umówila sie ze mna na
            nastepna wizyte.Juz nie wiem co o tym wszystkim sadzic!Pozdrawiam
            • natali_ Re: Wróżka we Wrocławiu 22.12.03, 10:09
              Nie wiem czy w jej przypadku okreslenie "naciagaczka" jest sluszne , to bardzo
              inteligentna babka , dobrze Cie rozszyfruje i wystawi przyslowiowa marchewke w
              posraci tego ze powie Ci jaka jestes , co Cie teraz trapi itp. moze faktycznie
              ma jakis dar wrozenia, wyjdziesz od niej troche zakrecona tym co uslyszalas bo
              faktycznie moze trafic w Twoj jakis czuly punkt....uwazaj tylko z kolejnymi
              wizytami u niej , ja na szczescie bylam tylko raz u niej ale wiem od kogos kto
              do niej bardzo czesto chodzil i wydal kupe kasy ze kobieta wymysla rozne
              dziwne praktyki w celu np. odwrocenia twojego zlego losu - nie chce wchodzic w
              szczegoly ale wyslala kolezanke na cmentarz z jakims zadaniem ktore ma niby
              pomoc w odwroceniu zlego losy ...a to juz zdecydowanie nie ma nic wspolnego z
              ni4ewinnym wrozeniem z kart !!! mysle ze raz mzoesz do niej isc - sama sie
              przekonasz ale uwazaj z kolejnymi wizytami, wysluchac jej owszem mzona ale nic
              wiecej , nie wciagaj sie w zadne praktyki to potem odwroci sie przeciwko
              Tobie ....po drugie slyszalam o niej nieciekawe historie od jednego z
              bioenergoterapeutow ....
              w kazdymn razie jesli zdecydujesz sie pojsc do niej podziel sie z nami
              spostrzezeniami
              N.
              jak juz koniecznie chcesz isc do wrozki to mzoe pani Estera - tel. 7859878,
              nie wiem czy jest dobra wrozka ale mysle ze przynajmniej Ci nie zaszkodzi :)
              • liwiad Re: Wróżka we Wrocławiu 22.12.03, 20:20
                Hej! Dziękuje za odpowiedz ,jesli sprawdzi mi to co powiedziała wrożka
                wiktoria a to juz niedługo bo pod koniec marca to napewno dam Wam
                znać.pozdrawka
              • liwiad Re: Wróżka we Wrocławiu 22.12.03, 20:22
                Natali a ile kosztuje wizyta u wrózki estery, Pozdrawiam
                • natali_ Re: Wróżka we Wrocławiu 23.12.03, 10:48
                  ponad rok temu brala okolo 80 zl , mysle ze teraz 100 :)
                  nie namawiam Cie na wizyte u niej ...sama czekam na potwierdzenie tego co
                  mowila ...
                  Wesołych Świat zycze :)
                  n.
    • irona.sonata Re: Wróżka we Wrocławiu 30.04.23, 18:26
      Ciekawe
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka