• Gość: Marek Re: Lilith IP: 109.243.86.* 03.03.10, 18:03
      Byłem na tym jej forum satanistycznym.
      Same dzieci
      Ale można ich na świadka sąd wezwać jak założą te oszukane kobiety sprawę.
      Same chore nicki:
      maban, Amon, heretyk, iddimu, Naas Luciferus, Shiva Bala, anna.borucka,
      Before_Storm, Frozen, Ivy, Laguz Gathanar Tau Sang, mystic, Obserwator, Syriusz,
      waylander
      • Gość: jyk Re: Lilith IP: 94.254.246.* 03.03.10, 18:40
        golym okiem widac ze to regularna sekta.
        Jak mogliscie komus takiemu przesylac kase
        nie rozumiem.
        • Gość: Znajomy Re: Lilith IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.10, 18:53
          Chorzy t wy jesteście. Jeśli te niki to same dzieci, to jak tłumaczycie ich
          wiek, oby to się też sądem dla was nie skończyło ;>
    • Gość: Anna Re: Do Simbotow IP: 213.251.189.* 03.03.10, 19:11
      oddawaj pieniądze, a nie będziesz pisała bzdury.
      Wystarczy wpisać twój nick w google to same wszczynasz awantury.
      bezczelnie jeszcze piszesz bzdury.
    • Gość: gość Re: Lilith IP: *.dedyki.pl 03.03.10, 19:23
      Ale bezczelna , widzialem duzo, ale to przechodzi wszystko
    • Gość: zdziwiony Re: Do Simbotow IP: 173.212.192.* 03.03.10, 20:00
      czym ty sie kobieto zajmujesz? jak dziecko jestes,
      Takie linki?
      idź gdzies do pracy a nie osmieszaj się
      • Gość: graz Re: Do Simbotow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.10, 20:12
        Czyta się to dosyć ciekawie i narasta we mnie pytanie
        są jeszcze prawdziwi magowie, albo to wszystko bajki?
        Współczuję wam, ale pewnie pieniedzy nie odzyskacie, nie mówiąc już
        o upragnionych partnerach...
        Obym się myliła
    • Gość: Znajomy Re: Lilith IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.10, 20:11
      Wszystko to, jest bardzo zabawne ;D Cóż, widocznie ludzie nie maja co robić,ani
      nie posiadają własnego, życia, rodzin itp oraz leczą swoje własne kompleksy i
      niedowartościowania. :D

• Gość: ala Re: Lilith IP: *.000webhost.com 03.03.10, 21:39
      Oczom wlasnym nie wierze ;<
      jak zobaczylam ten jej link do Okulty to mnie przytkalo.
      Ufaliscie takiej osobie, to niestety wasza wina.
      Klapki na oczach was nie usprawiedliwi.
      Trafi kiedys na kogos kto nie odpusci.
      • Gość: gość Re: Lilith IP: *.147.143.165.nat.umts.dynamic.eranet.pl 04.03.10, 11:45
        Nie zaglądałam tu prawie pół roku.Ale tu nic się nie zmieniło.Było bagno i
        jest.Kolega po przeleceniu po postach określił to jako Janson...nizację.Pozdro
        dla WITCH i im podobnym.nawet jeśli zajmują się budownictwem.
        • Gość: ion Re: Lilith IP: 213.251.189.* 04.03.10, 20:55
          Po co komu placic za rytualy satanistyczne.
          o to jest pytanie ;d
        • Gość: gość Re: Lilith IP: 212.160.234.* 05.03.10, 20:38
          jansonizacja?lilith to janson??w sumie,mogłoby tak byc...
    • Gość: hop Re: Lilith IP: 188.33.32.* 06.03.10, 13:40
      ona dalej wysyła wszystkim ten skan dyplomu prawniczego?

haha, co za szuja z tej "wróżki" Lilith.
      Wszędzie są jej ślady działalności.
      Każdego opluwa i gnoi. Co to za wróżka?
      grupa juz wybiera się tam gdzie od dawna powinna ;d
      • Gość: inwestor Re: Lilith IP: *.147.85.107.nat.umts.dynamic.eranet.pl 06.03.10, 16:44
        jansonizacja?lilith to janson??w sumie,mogłoby tak byc... Wróżka EJ to teraz
        realizacja budowy pod klucz.Tylko czy ja inwestując kasę mam czekać jak mi
        postawi tarota?Budbauer EJ czy doradca duchowy?Zaczynam omijać czarne koty i
        rzucać za siebie słomę.
        • Gość: gosc Re: Lilith IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.10, 17:12
          Ludzie placic po efekcie!
    • Gość: Ela Re: Lilith IP: *.privacyfoundation.de 06.03.10, 18:57
      Dajcie już tej lili spokoj. Po co wierzycie w takie bzdety i placicie za cos
      niemozliwego.
      • Gość: bum Re: Lilith IP: 109.243.130.* 06.03.10, 20:52
        Taaa. dajcie biednej lili spokój, no dajcie spokój. Niech się dorabia majątku na
        naiwnych.
        Biedna lili wystarczy wpisać w google jej nick, a ciekawych rzeczy się dowiecie ;d
        • rowerek2010 odpowiedz lilth na powyzszy post bo wiem ze 07.03.10, 00:27
          teraz czytasz to forum.

• Gość: Znajomy Re: odpowiedz lilth na powyzszy post bo wiem ze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.10, 11:59
            Tak, zadziwiające w jaki sposób ludzie potrafią zwalać własną wolę, no bo
            przecież nikt tutaj nikogo nie zmuszał do korzystania z czyichś usług ;D No
            chyba, że Lilith kogoś zmuszała do korzystania ;D

Ludzie, bo pękam ze śmiechu - przecież wszyscy jesteśmy dorośli. Naprawdę bawią
            mnie takie gadki. To jakby bełkot małych dzieci, co wszyscy im robią krzywdę a
            one są takie biedne i nieszczęśliwe ;D Buahhaha...
            • rowerek2010 Re: odpowiedz lilth na powyzszy post bo wiem ze 07.03.10, 16:10
              TO ZE zaufalismy tej kobiecie nie znczy ze jest z czego sie smiac.
              ludzie sa nieszczesliwi w zyciu i szukaja wszedzie ratunku wsparcia.
              to nie jest powod do wykorzytywania przez nikogo. powinienes potepac
              lilth a nie nas. nas za co ? za ufnosc ? Ty pewnie nazywasz to
              naiwonosc.
              • Gość: Znajomy Re: odpowiedz lilth na powyzszy post bo wiem ze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.10, 16:29
                Nie potępiam was! Ale ciekawi mnie jedna rzecz, ile osób z was rzeczywiście coś
                robi, aby odzyskać własne pieniądze, oczywiście poza biadoleniem tutaj na forum :D

Akurat sam zajmuję się magią i wróżbiarstwem i wiem, że na tym forum w równej
                mierze nadaje się nie tyle na Lilith, co na każdego innego ezoteryka też.

A co do rytuałów - ludzie, to są rytuały magiczne czyli ja osobiście nie daję na
                nie gwarancji, co do skuteczności. Bo tak na prawdę pomyślmy logicznie,
                musiałbym być idiotą, aby to robić, czyż nie?
                Nie twierdzę, że nie wychodzą, bo jest to różnie, jednym wyszły po pół roku,
                innym po dwóch miesiącach, a i innym na drugi dzień.

Chodzi o to, że jeśli płacicie komuś za rytuał magiczny, tyle ile ta osoba sobie
                żąda, to nie dziwcie się później, że może komuś nie wyjść, poprawne wykonanie
                rytuału, to bardzo ciężka sprawa i nie zawsze pewna. Wymaga sporej wiedzy i
                doświadczenia.

Nie wnikam co jak robi Lilith, bo to jej sprawa, ale według mnie dobrze wykonany
                rytuał, który zadziała to jest ciężka i nie łatwa sprawa i nie robi się tego ot
                tak sobie.
                • rowerek2010 znajomy 07.03.10, 20:03
                  czy mozemy pogadac na mailu ?
                  • Gość: Znajomy Re: znajomy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.10, 20:33
                    Możemy : lukaszbit@interia.pl
                • Gość: gosc Re: odpowiedz lilth na powyzszy post bo wiem ze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.10, 20:06
                  właśnie :D problem w tym co robi Lilith, a właściwie - czego NIE
                  ROBI :D
                  • Gość: uważaj Re: odpowiedz lilth na powyzszy post bo wiem ze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.10, 21:54
                    Rowerek uważaj ten koleś jest od lilith!
                    • Gość: jasnowidz Znajomy to Laguz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.10, 22:13
                      Laguz czemu zmieniasz nicki ?
                      Dlaczego teraz piszesz pod nickiem: Znajomy?
                      Myślisz, że jak zmienisz nick to nikt nie będzie wiedział kim jesteś?
                      • Gość: Znajomy Re: Znajomy to Laguz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.10, 22:19
                        Ja tu wcale nie muszę pisać! Jak pisałem pod nickiem Laguz, to wywalali posty ot
                        co. A tak pogadam sobie wolnym czasie.

Haha, no i ci, że jestem znajomym Lilith, bo nie widzę związku.
                        • Gość: ciekawy Re: Znajomy to Laguz IP: *.ptrhosting.com 08.03.10, 14:39
                          Laguz, czy nie bulwersujące jest to, ze wszędzie twoja lilith wszczyna wojny z
                          wszystkimi?
                          czy nie wstyd ci, ze twoja dziewczyna jest taka wulgarna i jest pośmiewiskiem
                          całego okultyzmu?
                          cały ten śmiech spływa tez na ciebie.
                          Współpracując z takim człowiekiem sam stajesz się niewiarygodny. ;d
                          • Gość: gość Re: Znajomy to Laguz IP: *.wlan.plusgsm.pl 08.03.10, 15:18
                            Dziwne, że mieszacie Laguza w sprawy lilith. Każde z nich działa
                            osobno i odpowiada za siebie, więc nie wykorzystujcie jego
                            obecności, żeby próbować wyrównać rachunki z lilith. I od kiedy to
                            lilith jest dziewczyną Laguza?? Śmiechu warte :D
    • Gość: szok Re: Lilith IP: 64.120.174.* 08.03.10, 14:55
      Wystarczy zobaczyc jak dziala ta "wróżka" zeby uznac ze to szok
      Przeciez duzo jest takich kobiet w internecie ale tylko ta nęka ludzi i gnoi,
      zamieszcza zdjecia, chyba klientów.
      Boże, to skandal
      • Gość: Laguz Re: Lilith IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.10, 16:21
        To, że jestem na Okulcie i znam Lilith o niczym nie świadczy. I PO PIERWSZE ONA
        MA SWOJEGO FACETA, A JA ŻONĘ I DZIECKO. Ona mieszka przy granicy z Ukraina, a ja
        przeprowadzam się do Świnoujścia.

Znamy się i nic poza tym. Już kiedyś mówiłem tutaj powtórzę jeszcze kilka razy -
        nie interesuje mnie co robią inni ezoterycy, to jest wyłącznie ich sprawa.
        • Gość: Andrzej Re: Lilith IP: 109.243.197.* 08.03.10, 18:07
          Tym bardziej wstyd, bo widziałem Twój portal.
          Współpraca z osobą o takiej opinii niestety nie przyniesie Ci ani klientów, ani
          dobrej opinii.
          Jest biznes, to musi za tym iść zaufanie innych ludzi.
          • Gość: Laguz Re: Lilith IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.10, 18:16
            Andrzeju mój drogi :D Dalej nie widzę związku ze sprawą! Wszyscy czepiacie się
            tutaj mnie w sprawie Lilith, toż to nic nie oznacza. Jej zagrywki, to jej
            sprawa, nie moja! I tyle.
            • Gość: Laguz Re: Lilith IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.10, 18:24
              Poza tym, nie zamierzam się wstydzić za to, co robią inni, bo niby czemu. Jasne!
              Pewnie by tu wszystkim pasowało jak nic, jakbym spuścił po sobie uszy i wyznał
              winy, bo mieliby kogo obsmarowywać. ZMARTWIĘ WAS JEDNAK! Nie zrobię tego!

A powód jest prosty Andrzeju i każdy tutaj - wszyscy jesteśmy dorośli i każdy
              podejmuje świadome wybory i odpowiada sam za siebie, w związku z tym, nie
              zamierzam brać spraw Lilith na swoje barki, bo to nie mój bizness ot co.
            • Gość: Anna Re: Lilith IP: 188.33.12.* 08.03.10, 18:27
              Blog Laguza jest spoko, ale związek jest niestety.
              Czy chcesz czy nie ciągnie się za Tobą smród tej awanturnicy.
              Cały internet jej pełen jej bluzgów i dziwnych toxic tekstów.
              Żadna z wróżek czy jasnowidzących nie zachowuje się jak małe dziecko w piaskownicy.
              Ale to Twoje sprawa jeśli tak chcesz mieć pod górkę
              • Gość: nexus Re: Lilith IP: *.pools.arcor-ip.net 08.03.10, 18:37
                Czy ktoś wie może dlaczego od jakiegoś czasu lilith nie odpowiada na
                korespondencję ?
                • Gość: mądry Re: Lilith IP: *.ptrhosting.com 08.03.10, 18:55
                  Może wreszcie przyszli do niej smutni panowie ;d
                  ile można awanturować się w sieci?
                  • Gość: kobieta spoza Re: Lilith IP: *.acn.waw.pl 08.03.10, 20:40
                    dajcie spokój Laguzowi to naprawde poztywna jednostka :)
                    • Gość: gość Re: Lilith IP: *.chello.pl 09.03.10, 00:32
                      Niewinny człowiek zbiera cięgi.
                      • Gość: nexus Re: Lilith IP: *.pools.arcor-ip.net 09.03.10, 02:28
                        Jeszcze raz pragnę powtórzyć pytanie: czy ktoś wie dlaczego Lilith nie odpowiada
                        ostatnio na maile ? Na przekór obecnym tutaj krytykom muszę powiedzieć, że do
                        tej pory miałem z nią miły kontakt, nigdy nie namawiała do zakupu rytuału, po
                        prostu informowała. Tym bardziej niepokoi mnie, że od jakiegoś czasu nie
                        odpowiada swoim klientom.
                        • Gość: Edzik Re: Lilith IP: 188.33.106.* 09.03.10, 09:40
                          Napisz, że prześlesz jej z 5 tysiaków, to się odezwie.

Do Laguza nikt nic nie ma. Niestety nawet za pozytywną jednostką smród się
                          ciągnie jeśli zadaje się z awanturnicą.
                          Kiedyś byłem na jej dawnym forum.
                          Ciągle jakieś awantury, jakies dziecinne rozmowy na gg, groźby, wojny.
                          Odszedłem i nie chcę znać juz tej osoby. Lilith, to człowiek toksic
                          • Gość: Marek Re: Lilith IP: *.lh.pl 09.03.10, 09:46
                            hehe jeszcze e-mail nie dojdzie dobrze, a juz się odezwie.
                            Pieniądze to jej bóg.
                            Napisz, żeby nr. konta podała.
                            Odpowie na bank ;d
                            • Gość: Idioci XXI wieku A może mniej gadania a więcej działania ???? IP: 109.243.26.* 11.03.10, 00:34
                              Moi Drodzy, nie ma większych durni jak my klienci Sabiny. Mam
                              pytanie , gdzie jej psy ?, które warowały i pilnowały jej
                              wiarygodności? Gdzie słynny FIOLET ? Gdzie szczęśliwe VIP-y ?
                              Jednego prawie VIP-A czytacie. Szczęśliwego jak cholera!!! nie ma
                              nic droższego niż głupota. Byłam jedną z osób, która powiedziała
                              STOP, efekt taki ,że mnie zjadali na forum. Strasznie, wymyślone e-
                              maile, których niby byłam autorem, zresztą nie tylko Ja. Tak miała
                              oddawać kasę i co ? Tyle ,że ja miałam na tyle odwagi,że poszłam z
                              tym wszystkim do prawnika, który jak zaobaczył na co wydałam taką
                              kasę, to o mały włos nie zleciał ze swojego krzesełeczka.Okazuje
                              się ,że na takich ludzi jak " Sabina" jest art. I daje Pani słowo,że
                              będę pierwszą osobą i odszukam każdą poszkodowaną osobę, aby
                              zeznawała. I zapamietaj sobie jedną rzecz. Robię to nie z powodu
                              kasy, ale z powodu takiego ,że ustraciłam swoją godność, zdrowie i
                              nerwy!!!! dziś jestem szczęśliwa i cieszę się ,że nie odzyskałam ex.
                              Bo dziś mam u swego boku, prawdziwą miłość.Zdobytą sercem, dobrem, a
                              nie magią.Uprzedzałam Cię ,że mnie nie wystraszysz, bo nic kobieto
                              nie umiesz, poza plugawym językiem i jadem jaki masz w sobie.
                              Dziękuję każdej osobie, która razem ze mną i z prawnikiem idzie do
                              sądu i moi drodzy, nie każdy tylko puszcza słowa , są tacy, którzy
                              umieją jeszcze coś z tym zrobić. Czekałam na tą chwilkę "Sabino"
                              rok!!! Będę się tak samo , zresztą nie tylko ja głośno śmiać, tak
                              jak Ty śmiałaś się z Naszego nieszczęścia, licząc w pełni księżyca
                              kasę.Życzę sobie i tym wszystkim abyście wyciągneli wnioski.
                              Zranione serce boli i boleć będzie, ale z chwilką gdy pomyślicie
                              sobie, choć w małym ułamku,że tak gdzieś świcie, jest ktoś inny, kto
                              na Was czeka, zrozumiecie,że stracona miłość, nigdy tak naprawdę nie
                              była miłością, bo prawdziwe uczucie przychodzi i zostaje dla
                              Naszych wad i zaleta i kocha bez udziału magi......
                              • Gość: w Re: A może mniej gadania a więcej działania ???? IP: *.146.60.6.nat.umts.dynamic.eranet.pl 11.03.10, 07:41
                                No prosze zadziwila mnie mnie pani zreszta pozytywnie bo jak napisalam w
                                Re: Osoby, u których zadzialal urok milosny to o czym pani pisze ze do milosci
                                nie mozna nikogo zmusic to prawie zostalam zlinczowana i juz myslalam ze na tym
                                forum pisza tylko naiwne istotki ktorym mozna wszystko wmowic i nawet snieg za
                                duze pieniadze sprzedac tak nie jest i gratuluje jest pani odwazna kobieta i nie
                                znam pani sytuacji ale ciesze sie ze dotarlo do pani to ze nie ma cudownych
                                rytow sa ludzie zerujacy na naiwnosci innych ale jak to przeczytaja moze poczuja
                                sie silniejsi i nie beda poszukiwac boga co zrobi cudowne pstryk za
                                niewiarygodnie duze pieniadze swoja droga trzeba miec tupet zeby zadac takie
                                duze pieniadze za nie wiem za co bo nie wiem co wam robila ta pani nie
                                wglebialam sie w temat ale pewnie nic nie robila bo nie jest przeciez cudotworca
                                tak jak myslalo wiele osob co tez mnie zdziwilo ze w 21wieku mamy taki
                                ciemnogrod ale bylyscie zakochane i tylko tym to mozna usprawiedliwic
                              • Gość: JA Re: A może mniej gadania a więcej działania ???? IP: 87.204.222.* 11.03.10, 10:26
                                Gość : Idioci XXI wieku napisał(a):

Moi Drodzy, nie ma większych durni jak my klienci Sabiny. Mam
                                pytanie , gdzie jej psy ?, które warowały i pilnowały jej
                                wiarygodności? Gdzie słynny FIOLET ? Gdzie szczęśliwe VIP-y ?
                                Jednego prawie VIP-A czytacie. Szczęśliwego jak cholera!!! nie ma
                                >nic droższego niż głupota. Byłam jedną z osób, która powiedziała
                                STOP, efekt taki ,że mnie zjadali na forum. Strasznie, wymyślone e-
                                > maile, których niby byłam autorem, zresztą nie tylko Ja. Tak miała
                                oddawać kasę i co ? Tyle ,że ja miałam na tyle odwagi,że poszłam z
                                > tym wszystkim do prawnika, który jak zaobaczył na co wydałam taką
                                kasę, to o mały włos nie zleciał ze swojego krzesełeczka.Okazuje
                                > się ,że na takich ludzi jak " Sabina" jest art. I daje Pani słowo,że
                                > będę pierwszą osobą i odszukam każdą poszkodowaną osobę, aby
                                > zeznawała. I zapamietaj sobie jedną rzecz. Robię to nie z powodu
                                > kasy, ale z powodu takiego ,że ustraciłam swoją godność, zdrowie i
                                > nerwy!!!! dziś jestem szczęśliwa i cieszę się ,że nie odzyskałam ex.
                                > Bo dziś mam u swego boku, prawdziwą miłość.Zdobytą sercem, dobrem, a
                                > nie magią.Uprzedzałam Cię ,że mnie nie wystraszysz, bo nic kobieto
                                > nie umiesz, poza plugawym językiem i jadem jaki masz w sobie.
                                > Dziękuję każdej osobie, która razem ze mną i z prawnikiem idzie do
                                > sądu i moi drodzy, nie każdy tylko puszcza słowa , są tacy, którzy
                                > umieją jeszcze coś z tym zrobić. Czekałam na tą chwilkę "Sabino"
                                > rok!!!

PINKY? :D WITAJ:)
    • Gość: ono Re: A może mniej gadania a więcej działania ???? IP: 188.33.38.* 11.03.10, 19:11
      jak możemy się zjednoczyć przeciw lilith? też uważam, że pozew zbiorowy bedzie
      znacznie bardziej skuteczny! wielu z nas nie ma kasy na założenie sprawy,dlatego
      plis te osoby,które już to zrobiły dajcie znać, czy mozemy się do was dołączyć,
      też zalezy nam na sprawiedliwości i chcemy godnie żyć! proszę pomóżcie!!!
      • Gość: jhg Re: A może mniej gadania a więcej działania ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.10, 23:20
        ja sie wyleczylam po zaplaceniu i czekaniu.., robta co chceta!
        • Gość: n Re: A może mniej gadania a więcej działania ???? IP: *.pools.arcor-ip.net 11.03.10, 23:49
          zapłaceniu za co ?
          czekaniu na co ?
      • Gość: hahahaczek Re: A może mniej gadania a więcej działania ???? IP: *.adsl.inetia.pl 12.03.10, 12:27
        nudzi sie wam ze chcecie pozwy skłądać??? po co??
        żeby sie ośmieszyć?? przeciez takie rzeczy są w polskim prawie zabronione!!!! rytuały? magia?? kto normalny w to uwierzy???
        • Gość: Anna Re: A może mniej gadania a więcej działania ???? IP: 109.243.234.* 12.03.10, 13:19
          Co jest zabronione? branie pieniędzy za nic?
          owszem, zabronione
    • Gość: Adam Re: Lilith IP: *.lacehost.com 16.03.10, 13:55
      Ona się z was śmieje.
      Jeden gościu z jej forum się wygadał.
      Śmieje się, bo jak udowodnic, za co dostała pieniądze i czy się to spełniło co
      miała zrobić.
      Można tylko zrobić jedno, ale się sami domyślcie ;d
      • Gość: ics Re: Lilith IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.10, 20:16
        i ma rację ja też się śmieję od dwóch lat, bo koniec tej zabawy był
        wiadomy hahaha
        • Gość: klientka Re: Lilith IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.10, 20:39
          Jedno co mozecie zrobic ja zachwalac, lub odwrotnie, aby nie nie bylo kolejnych
          wstawionych...............
        • Gość: Andrzej Re: Lilith IP: 213.251.189.* 18.03.10, 11:46
          Za wasze pieniądze teraz założyła portal czczący Lucyfera.
          Gratuluję wszystkim jej klientkom ;d
          • Gość: Anna Re: Lilith IP: 188.33.113.* 20.03.10, 11:01
            Dziwie się ludziom, jak mozna w ciemno komuś pieniadze wysyłać.
            Jak ktoś chce wróżby to idzie do wróżki i sobie wrózy. Płaci pieniądze wiedząc
            komu i widząc osobe.
            Wysyłaliście pieniądze jakiejś satanistce bez boga w sercu.
            To przecież widać że to jakiś dziwny z niej człowiek.
            • Gość: jola Re: Lilith IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.10, 23:31
              Ja dalam i oduczylo mnie to ponownego szukania widm, na krzywdzie ludzkiej
              zeruja oszusci, dalam 300 zl, nie jest to wiele dla mnie, tyle co nic, ale
              przestrzegam nie warto, bo jesli nawet magia istnieje, to cos co wczesniej
              wygaslo nie bedzie dobre, ja tego nie doswiadczylam, a wydane moje pieniadze
              pozostawiam osadowi czytajacy, bo przed wami jest nowe zycie i ciekawe wyzwania.
              • Gość: n Re: Lilith IP: *.pools.arcor-ip.net 25.03.10, 00:43
                300 zł ? Jaki urok zamówiłaś u Lilith za 300 ?
    • Gość: gosc Re: Lilith IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.10, 19:52
      forum.gazeta.pl/forum/w,468,89375046,92550426,Odpowiedz_na_post_T.html
    • Gość: RYBCIA Re: Lilith IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.10, 16:46
      POTRAFIE ZROZUMIC ZE ONA NIE WSZYSTKIM POMOGAL
      ALE JESTEM DZIS SZCZESCLIWA
      JEJ RYT ZADZIALAL Z OPOZXNIENIEM
      MOJ UKOCHANY WLASNIE WROCIL DO MNIE
      JEST BOSKO A WSZYSTKO DZIEKI LILITH
    • Gość: Robert Lilith Rybcia IP: 213.251.189.* 27.03.10, 18:01
      Oooo wreszcie lilusia wróciła i pochwały pisze o sobie.
      To samo seplenienie.

"POTRAFIE ZROZUMIC"
      "DZIS SZCZESCLIWA"
      "Z OPOZXNIENIEM"

hahahah taaa. dziękuje Lilith ze wreszcie wróciłaś i piszesz o sobie.
    • kasiulinek87 Re: Lilith 30.03.10, 18:27
      ja zamowilam urok milosny na konkretna osobe u lilith, rytual ma sie odbyc jutro.
      ale troche sie martwie bo lilith juz od jakiegos czasu w ogole nie odpisuje na
      maila, na gg tez nie :(
      • Gość: hd Re: Lilith IP: *.pools.arcor-ip.net 31.03.10, 01:31
        Też należę do osób, które zamawiały urok i mi też od jakiegoś czasu nie
        odpowiada. Widywałem wcześniej na tym forum osoby dobrze wypowiadające się o
        lilith. Jeśli chcecie być konsekwentni w tym co mówicie, to zabierzcie głos w
        tej sprawie.
        • Gość: magda Re: Lilith IP: 109.243.143.* 31.03.10, 14:35
          Te wypowiadające się o niej ludzie, to była ona sama.
          Zakładała sobie konta i chwaliła samą siebie.
          Ktoś tu już o tym nawet pisał, Wykrył to po IP.
          buhahaha
        • kasiulinek87 Re: Lilith 31.03.10, 15:33
          a kiedy zamawiales?
          mi odpisala wczoraj wieczorem :)
          jestem dobrej mysli :)
          • Gość: Natalia Re: Lilith IP: 188.33.28.* 31.03.10, 17:12
            No to ciesz się Kasiulinek, ze do ciebie się odezwała.
            Reszte OLAŁA ;)
            • kasiulinek87 Re: Lilith 31.03.10, 17:40
              a Ciebie tez olala?
              raz jedna dziewczyna skarzyla sie na forum na lilith, ze jej nie odpisuje, a ona
              wplacila kase. ale potem po kilku dniach napisala, ze przeprasza, ze lilith
              odpisala i ze paczka doszla :)
              • Gość: gość Re: Lilith IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.10, 20:36
                litości!!! znowu ta dziecinada!!!
              • Gość: Anna Re: Lilith IP: 109.243.136.* 01.04.10, 11:12
                aHahah, Kto przepraszał? Lilith sama siebie przepraszała, albo kazała komuś ze
                swojego forum te przeprosiny napisać.
                Ile jest wcieleń Lilith666? tyle ile dobrych wypowiedzi na jej temat.
                Ot i cała prawda .Sprawa jest w toku ;d
                • kasiulinek87 Re: Lilith 01.04.10, 11:35
                  jak to sprawa jest w toku? nie rozumiem...
                  oszukala Cie, ze tak piszesz?
    • Gość: Ewa Re: Lilith IP: 213.251.189.* 30.03.10, 18:59
      Oj, szkoda, ze nie znalazłas wczesniej tego tematu.
      Tu przed nią przestrzegaja.
      Jeszcze wysle Ci jakąś klątwę bo to satanistka jest.
    • Gość: Anna Re: Lilith IP: 109.243.88.* 30.03.10, 19:52
      Kasiulinek, albo zadziała albo nie czyli 50/50.
      Przypadek, że zadziałało i tu Lilith się udało ;d
      U innych nie, bo tak miało być i już.
      Ona zdaje się na łut szczęscia a nie na swoje umiejętności.

• Gość: ha Re: Lilith odpisała? łaska boska ;d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.10, 15:16
      Gadacie o tym pozwie od roku i ani go widu, ani słychu.Nie kompromitujcie się
      już, jakbyście mieli go złożyć, już byście to zrobili.
    • Gość: gosc Re: Lilith odpisała? łaska boska ;d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.10, 15:30
      tia. dac 200zl i lezec do gory odwlokiem czekajac na rezultat
      wkladajac zero wlasnej pracy. nawet najlepszym mlotkiem nie wbijesz
      gwozdzia jesli nieposwiecisz na to sekundy swojej uwagi oraz
      odrobiny checi. pozdrawiam tych co rozumia przeslanie bo maja oczy
      do patrzenia a mozgi do myslenia a nie wypelnienia czaszki.
      nie ma to jak obsmarowac konkurencje, ezoteryke jak kazdy
      inny "intereses" dotycza prawa rynku, ludzie pomyslcie.
      • Gość: KobietaSpoza ja znam normalna, porzadna osobe, ktora robi IP: *.chello.pl 01.04.10, 19:28
        rytuały. NIE OSZUKUJE, NIE KOMBINUJE, UTRZYMUJE KONTAKT Z kLIENTEM
        i jest bardzo ok.
        • kasiulinek87 Re: ja znam normalna, porzadna osobe, ktora robi 01.04.10, 19:51
          mozesz zdradzic wiecej konkretow? :)
          • kobietaspoza Re: ja znam normalna, porzadna osobe, ktora robi 01.04.10, 20:18
            jesli chcesz inf to na maila, bo z tego co tu widze to strach sie tu
            odezwac, zaraz bede podejrzana :) kobietaspoza@gazeta.pl
        • Gość: . Re: ja znam normalna, porzadna osobe, ktora robi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.10, 19:21
          podaj kontakt do tej osoby
    • Gość: bella Re: a ja znam awanturnice internetową IP: 213.251.189.* 01.04.10, 21:04
      Wystarczy wpisać w google jej nick a ciągle jakieś awantury wszczyna.
      Z każdym co ma jakieś teksty ezoteryczne na portalach czy forach awanturuje się .
      co to za zadymiara.
      • Gość: bella Re: a ja znam awanturnice internetową IP: 213.251.189.* 01.04.10, 21:06
        O ooo już wyrzuciła z forum linki do tego tematu.
        Buhahahahaha wizerunek jej psuły
        co za kręt
        • lilith666_vip Tak ;) 02.04.10, 02:34
          Tak radość wielka bo simisti ktoś na forum wpuścil nom nom ;) otórz jeżeli komuś nie odpisalam to widocznie powininen powtorzyc swoje pytanie .czasem nie odpisuje jezeli nie ma juz miejsc lub wyjechałam ( wtedy ogłoszenie wisi na stronie jak byk ;) ) . Niezaleznie od teog czy ktos jest nowym klientem czy starym bywa ze nie odpisuje bo nie mam miejsc ;) pozdrawiam cie simisti i przepraszam ze na lolokultyzmy nie ma jeszcze ogloszenia wyborow ;) niedlugo beda ,niestety nie jestem simbotem jak ty i musisz mi wybaczyc brak czasu ;) niedlugo na pewno będą . Tymaczem kontynuj tę zenady bo mamy niezly ubaw ;) pamiętnik też jest super ;*
          • kasiulinek87 Re: Tak ;) 02.04.10, 12:51
            Lilith a powiedz czy jesli ta osoba na ktora zostal rzucony urok milosny, nadal
            cos do mnie czuje, to czy to robi jakas roznice? czy to moze przyspieszyc
            dzialanie uroku??? prosze o odpowiedz :)
          • Gość: . Re: Tak ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.10, 19:22
            wpłaciłam pieniądze a Pani nie odpisuje co się dzieje?
    • Gość: Znajomy Re: Tak ;) IP: *.uznam.net.pl 02.04.10, 16:13
      A oczywiście wszyscy tutaj maja absolutna pewność, że ludzie na lolokultyzmy to
      klienci ;D. Buahahha... Zabawne.

Każdy z was jest super jasnowidzem i zapewne wie, co Lilith robi i czyje zdjęcia
      zamieszcza.
      Atakujecie natomiast niewinna Kasiulinek, której obrywa się z powodu waszego
      żalu do Lilith i waszej nieudolności. jeśli macie coś do Lilith, załatwiajcie to
      z nią bezpośrednio, a nie atakując niewinne osoby, no i oczywiście napędzacie
      dalej wasze chore umysły i karmcie dalej wasze paranoje kolejnymi wcieleniami
      Lilith :D

O rany, co za dom wariatów ;D
    • laguz Szukanie związków z Lilith 04.04.10, 12:23
      Wchodzę czasami na to forum i wręcz zadziwia mnie ilość wątków na temat tego ile
      wątków na temat moich związków z Lilith.
      Otóż zdradzę wam sekret nie mam z nią żadnego związku :D
      Nie wiem nawet jakiego rodzaju rytuały robi klientom, po prostu w sprawach
      Lilith i jej klientów nie wiem dosłownie nic. podobnie nie wiem nic na temat jej
      rzekomych wcieleń.
      I choć zapewne większości z was to nie wystarczy i będziecie dalej inwigilować
      internet w poszukiwaniu wszelakich związków z Lilith, mam nadzieję, że
      znajdziecie w tym ukojenie.
      • Gość: Robert Re: a ja znam awanturnice internetową IP: 109.243.18.* 05.04.10, 09:35
        Laguz nikt nie szuka związków z tobą bo związki widac na jej forum i portalu.
        Co do wątków o lilith, to sama pozakładała tematy i pisała o sobie z kilku
        nicków. Biedaczka nie wiedziała na początku, że po IP można poznać osobę piszącą.
        Ludzie piszą bo dużo ludzi skrzywdziła i swoje krzywdy opisują po to, aby
        ostrzec innych.
        Wcielenia rzekome? jakie rzekome, na Nowej Klasie zmieniała trzy razy swoje dane
        osobowe. Średnio rozgarnięty informatyk może to wykazać. Poza tym część zdjec
        zlikwidowała bo nie było jej.
        Kim jest lilith. Odpowiednie służby to sprawdzą.
        Ty Laguz się nie tłumacz bo o ile wiemy to jesteś jej najgorliwszym sługusem.
        • lilith666_vip Re: a ja znam awanturnice internetową 05.04.10, 10:01
          Przede wszystkim lolkultyzmy nie sa o moich klientach i nie zamierzam się z nich tlumaczyc poniewaz beda i pozostana ;) Tak . Do do Twojej wiadomosci Carmillo vel Beatrycze i innych internetowych botów .

Nie ośmieszam moich klientów o czym moi klienci wiedzą doskonale ;)

Miedzy innymi ja czy Jackowiski i ktokolwiek inny tu nie piszemy bo jest to forum trolli pokroju Beatrycze lae uwielbiam tu wpasc i poczytac o sobie na przyklad ze jestem facetem majacym 35 lat czy 16 kobieta :)

Miedzy innymi tez z powodu votow internetowych pisze wylacznie na zalogowanym nicku i wylacznie z mojego konta ;)

Bronic sie tu nie ma sensu .watek zostanie zatrolowany przez Monikę i inne osoby tego pokroju zresza nie mam z czego się bronić .

Sam lolokultyzm nie jest moj ;) ale jest na mojej stronie gdyz mnie bawi i go lubię ;)

Oprocz tego zorbilam tez wiele innych ciekawych rzeczy takich jak www.okulta.pl ;) pozostalych nie podam gdyz nie sa warte aby wymieniac nazwy na takim podrzednym internetowym ,zatrolowanym forum ;) Jezeli cos jest ponizej moich mozliwosci nie warto sie udzielac ;) a to forum niewatpliwie takie jest ;*

Pozdrawiam ;*
        • laguz Re: a ja znam awanturnice internetową 05.04.10, 11:29
          Nie warto się tutaj tłumaczyć. Myślę, że dla co niektórych paranoików i tak to
          nie działa. Przykład powyżej :D Jemu zapewne Lilith tez się śni po nocach, tak
          samo jak Laguz czyli ja ;D
          • Gość: Joanna Re: do Laguza IP: 94.254.133.* 05.04.10, 14:23
            Jenak się tłumaczysz. Ten wasz lolowy portal osmieszający klientki to nie
            paranoja, i google też się nie myli.
            Ty Laguz lepiej przyzwyczajaj się do mysli, ze będziesz się przed sądem
            tłumaczył z nieswoich grzechów.
            Greg jest szczęsliwy bo pozbyl się wrzoda na dupie.
            aha, Laguz ona wie gdzie mieszkasz i sięjej boisz.
            Jeszcze przesle ci zastępy demonów ;d
            • laguz Re: do Laguza 05.04.10, 14:32
              Po pierwsze zarówno Okulta jak i lolokultyzmy nie są moje i nigdy nie były. Mój
              jest tylko "Ahunwar", choć ty Joanno pewnie bardzo byś chciała, abym ja też
              odpowiadał za sprawy Lilith. To co robię, to jej sprawa a nie moja i koniec.

Swoją drogą, ciekawe, czy ty należysz do tych zwolenników światła, którzy
              potrafią sączyć jad lepiej niż nie jeden demon. :D
              • laguz Re: do Laguza 05.04.10, 14:35
                A tak na marginesie dodam, że jeśli ktoś ma do mnie jakieś "ale" lub pytania, to
                na stronie jest i email i Gadu Gadu, nawet telefon.

Bo żadne z was mnie nie zna, w życiu nie spotkało, żadne ze mną nie rozmawiało a
                potraficie tylko siać zamęt.
                • Gość: Joanna Re: do Laguza IP: 94.254.133.* 05.04.10, 14:42
                  Czytam tematy o Lilith ale nie widziałam zeby ktos do ciebie miał jakies
                  pretensje, jednak uparcie wypowiadasz się i usprawiedliwiasz.

Boisz się odejśc bo widziałes co Lilith robi z ludźmi które myślą i czynią inaczej.
                  Są takie sentencje :
                  "Złapiesz więcej much na miód niż na ocet, ale jeszcze więcej na smród - jeżeli
                  w ogóle bawi Cię łapanie much.

Jak masz wpaść w gówno po pachy, to się jakoś ratuj - choćbyś miał się na tym
                  przejechać…"
                  • Gość: Andrzej Re: do Laguza IP: *.ripeorange.com 05.04.10, 15:00
                    Dziwie sie, ze jeszcze ktos tam pisze na jej forum.
                    Lilith pociągnie na dno wszystkich za sobą

sami zobaczcie, to nie człowiek , nie wóżka, tylko jakaś kloaka
                    forum.gazeta.pl/forum/w,468,90788350,100809995,Zbiorowy_POZEW_do_Sadu_przeciw_Lilith.html
                    • Gość: Znajomy znajomego Re: do Laguza IP: *.vectro.com 05.04.10, 15:06
                      Laguz sie boi bo widzi co lilith zrobila z Gregiem i z Beatrycze.
                      hehe jakos sa ludzie którzy sie jej nie boją, bo to internetowa szuja.
                      Nie wiadomo kto to, sama moze nie wie kim jest,

• Gość: zniesmaczony Re: do Laguza IP: *.babezblog.com 05.04.10, 15:21
                        Pewnie też mu zaczęła machać dyplomem z prawa i ładminisracji.
                        Albo szantażuje biedaka czymś.
                        to stare sztuczki tej chorej baby
                        • Gość: Sang Re: do Laguza IP: *.babezblog.com 06.04.10, 13:27
                          Laguz, masz zarejestrowaną działalność, do rodzinę a zadajesz się z takim
                          internetowym smieciem jak Lilith.
                          Ciągnie cię na dno, tam zostawi, a sama jak gówno na wierzch wypłynie ;d
                      • Gość: gosc Re: do Laguza IP: 80.54.149.* 07.04.10, 11:05
                        a co niby zrobiła z Gregiem? po prostu kopnął ją w tyłek i tyle..o
                        ile wiem, prowadzi swoją działalność i ma zadowolonych klientów.
                        • Gość: jan Re: do Laguza IP: 94.254.191.* 07.04.10, 11:30
                          To prawda ze kopnął ją w dupe, ale nadokuczła mu.
                          Chciała zamknąć jego portal.
                          Na szczęscie facet teraz pozbył się gówna i daleko od awantur które wszczyna ten
                          troll ;d
    • Gość: Wielki Mag Re: Lolith IP: *.dreamworks.com 09.04.10, 13:51
      Zapraszam na małe czarymary tłuściocha lolith i jej fanklub ;-)

Czary
      mary!

Pozdrowienia dla pseudo informatka. Widzisz loli, dajesz mu za taką fuszerkę.
      Hihihi.
      • Gość: Wielki Mag Re: Lolith IP: *.dreamworks.com 09.04.10, 13:57
        a to dopiero początek zabawy... Niebawem kolejny odcinek :-D
        • Gość: Magdalena Re: Lolith IP: 213.251.189.* 09.04.10, 14:54
          No to czekamy Wielki Magu, bo juz tej otylej wrózki mamy dosc.
          • Gość: Ms. Pain Hej, tu Bea. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.10, 17:55
            Dokuczać to ona sobie może ;> jeśli to pomaga leczyć się z kompleksów...
            Mitadel dalej funkcjonuje i ma się dobrze.
            Znudziła mnie także zabawa w " mroczną elytę ", jaką ona i inni prowadzą. Tematy
            są dostępne do przeglądania dla każdego, każdy też może zadać pytanie na temat,
            jaki określa dział/temat. Proszę nie zwracać uwagę na dziwne żarty.
            Właśnie z Darkiem staramy się oczyścić tematy.

• Gość: :))) Re: IP: 80.51.92.* 09.04.10, 19:58
              > Dokuczać to ona sobie może ;> jeśli to pomaga leczyć się z
              > kompleksów...

Ale i odkrycie. Bawienie się w te mroczności samo w sobie jest żałosne i
              świadczy o niedorozwoju emocjonalnym. Jesli jeszcze zakłada się tajne
              towarzystwa, zakony, klany, "mrczne elyty" to jest się zwykłym durniem.
              Osób które uczestniczą w tych przedsięwzięciach i angażują się w nie już nawet
              nie skomentuję.
              • Gość: Ms. Pain Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.10, 21:14
                Dlatego nie widzę sensu, żeby Mitadel bawiło się "w tajne grupy", czy zatajanie
                informacji. Każdy temat jest otwarty. Proste. Oczywiście, gdyby pojawiały się
                jakieś dane, itd. osobiste, to powstanie zamknięty dział, żeby nie wyciekły-
                trzeba dbać o przyjaciół.
                Drugim powodem jest to, że im więcej ukrywamy, tym bardziej "chore jednostki"
                starają się wleźć nam na głowę- zatem wykładamy wszystkie karty na ławę.
                Paradoksalnie, zwiększa to nasze bezpieczeństwo.
    • Gość: n Re: Lilith IP: *.pools.arcor-ip.net 09.04.10, 18:56
      Lilith napisała:
      "[...] jeżeli komuś nie odpisalam to widocznie powininen powtorzyc swoje pytanie
      .czasem nie odpisuje jezeli nie ma juz miejsc lub wyjechałam ( wtedy ogłoszenie
      wisi na stronie jak byk ;) ) . Niezaleznie od teog czy ktos jest nowym klientem
      czy starym bywa ze nie odpisuje bo nie mam miejsc ;)"
      Co to znaczy, że nie masz miejsc, Lilith ? Jestem po rycie i mi już od dawna nie
      odpisujesz. Naprawdę nie wiem czemu dochodzi do takich sytuacji.
      • Gość: kasiulinek87 Re: Lilith IP: *.aster.pl 09.04.10, 23:09
        ja jestem w takiej samej sytuacji...
      • Gość: kasiulinek87 do n IP: *.aster.pl 09.04.10, 23:10
        a kiedy mialas robiony ryt? i jaki?
        widzisz juz jakies rezultaty?
        • Gość: n do Lilith IP: *.pools.arcor-ip.net 10.04.10, 17:13
          Już jakiś czas temu. A jak jest u Ciebie ?
          • Gość: autor Re: do Lilith IP: *.24.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl 10.04.10, 20:16
            czy was pogrzało? na co wy czekacie? jesli potrzebujecie takiej pomocy to
            szukajcie u prawdziwych ezoteryków! ludzie kiedy wy zrozumiecie, ze ona wam nie
            udzieli takiej pomocy jakiej wy oczekujecie?!! to nie jest ezoteryk!
            • Gość: kasiulinek87 do n IP: *.aster.pl 10.04.10, 20:25
              31 marca, urok milosny na konkretna osobe. wiec w sumie niedawno, rezultatow
              jeszcze nie ma. a jak wyglada sytuacja u Ciebie???
            • Gość: n Re: do Lilith IP: *.pools.arcor-ip.net 10.04.10, 21:08
              co masz na myśli, mówiąc prawdziwy ezoteryk ?
              • Gość: kasiulinek87 Re: do Lilith IP: *.aster.pl 10.04.10, 22:40
                a mozesz powiedziec jaki mialas ryt i kiedy???
              • Gość: autor Re: do Lilith IP: 109.243.88.* 11.04.10, 09:50
                boże jedyny i ukochany... jaki sens ma tłumaczenie wam kim jest prawdziwy
                ezoteryk? skoro po tym co lilusia zrobiła ludziom wy nadal zamawiacie u niej
                coś... ok. po prostu jak same sie przekonacie po pewnym czasie, że u niej nic
                nie wychodzi to moze wtedy po stracie czasu, kasy, zdrowia itd. zwrócicie się do
                prawdziwych ezoteryków! publicznie nie bede sie tu rozpisywać, bo zawsze tu
                konczy sie to źle, tak wynika z moich obserwacji!
                • Gość: Ms. Pain Re: do Lilith IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.10, 10:40
                  Popieram. Nie ma sensu tłumaczyć.
                  Co szczęśliwsi prędzej czy później jednak znajdą pomoc.
                  Szkoda tylko, że udostępniają informacje o sobie jej.
                  • Gość: hen Re: do Lilith IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.10, 11:02
                    w zapomnieniu o problemie najlepiej
                • Gość: hil Re: autora i Ms. Pain IP: *.pools.arcor-ip.net 11.04.10, 13:51
                  Przypatrzmy się temu co mówisz. Prawdziwy ezoteryk, hmm. zakładasz niniejszym,
                  że magia istnieje... doświadczyłeś jej osobiście ? jesteś pewien/pewna, że nie
                  był to najbardziej zwyczajny rozwój wydarzeń, dla którego etykietka "magiczne"
                  jest tylko wytworem nadmiernej ludzkiej fantazji lub wewnętrznego pragnienia ?
                  pytam prowokacyjnie, ale poważnie. I co może zrobić taki prawdziwy ezoteryk ? Na
                  przykład przywrócić utraconą miłość ? Zapewne najpierw każe sobie wpłacić
                  znaczną sumę na konto, czy tak ?
                  • Gość: Ms. Pain :> magia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.10, 15:38
                    Ja wiem, że magia istnieje, doświadczam jej każdego dnia. Jestem jej pewna, jak
                    niektórzy są pewni istnienia boga- w końcu to dogmat, o tym się nie dyskutuje.
                    Zajmuję się ezoteryką niemal od dzieciństwa. Mogę nazwać się kobietą spełnioną
                    i szczęśliwą.
                    Widzę, że jesteś jednym z tych, który sądzi, że za darmo telewizory powinni
                    rozdawać w innym wypadku nie są warte zakupu ;)
                    • Gość: hil Re: :> magia IP: *.pools.arcor-ip.net 11.04.10, 16:02
                      Ty podajesz przykład z telewizorem. uważam, że niezbyt udany. (telewizora mogę
                      dotknąć, włączyć, mam instrukcję obsługi, opiera się na zasadach, które zostały
                      zweryfikowane, w ostateczności mogę oddać na gwarancję).a ja Ci podam przykład
                      schizofrenika lub człowieka w psychozie. widziałaś takie osoby ? oni też są
                      pewni, że są Napoleonem bądź Chrystusem.
                      Znowu, piszę prowokacyjnie, ale traktuje dyskusję poważnie.
                      A co potrafisz zrobić ? Konkretnie.
                      • Gość: Ms. Pain Re: :> magia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.10, 16:13
                        Jedni wierzą w boga i wtedy nie ulega to spekulacji, inni w magię.
                        Nikt Ci nie każe wierzyć ani w jedno, ani w drugie.
                        Telewizor był dobrym przykładem- żeby wykonać jakiś ryt, potrzebne są składniki.
                        • Gość: hil Re: :> magia IP: *.pools.arcor-ip.net 11.04.10, 16:20
                          Co z moim pytaniem co jesteś w stanie zrobić ? Konkretnie.
                        • Gość: hil Re: :> magia IP: *.pools.arcor-ip.net 11.04.10, 16:23
                          to niesamowite jak wielu tu chowa się pod klauzulą tajności, jakiejś ukrytej
                          wiedzy: WIEM COŚ, ALE WAM NIE POWIEM !
                          Pytania o konkrety są zbywane.
                          • Gość: Ms. Pain Re: :> magia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.10, 16:28
                            Ależ magia jest wszechobecna i każdy może siłą woli coś zdziałać, nawet bez
                            rytów, bo są one tylko oprawą. Tyle, że wszyscy wolą modlić się, albo kombinować.
                            Śnię przyszłość i czytam ją z Tarota. Więcej nie mogę powiedzieć ze względu na
                            moje i innych bezpieczeństwo.
                            • Gość: hil Re: :> magia IP: *.pools.arcor-ip.net 11.04.10, 16:38
                              Nie wiem o jakie bezpieczeństwo tu chodzi. Co lub kto ma być zagrożeniem. Wydaje
                              mi się to znowu dziwne, ale Ok. Reszta tego, to co powiedziałaś brzmi już dużo
                              lepiej. Twierdzisz zatem, że masz sny, których fabuła wydarza się potem w
                              przyszłości oraz posługujesz się tarotem i na jego podstawie jesteś w stanie
                              powiedzieć coś o przyszłości.
                              • Gość: Kasia Re: :> magia IP: *.cal.pl 12.04.10, 12:37
                                Chyba nie korzystacie jeszcze z usług tej otyłej "wróżki: lilith po tym co tu
                                napisały klientki?
                                Przesyłacie swoje dane i zdjecia a ona sie z was wysmiewa.
                                • Gość: Magda Re: :> magia IP: 109.243.86.* 23.04.10, 11:31
                                  Chyba nie, bo kto by teraz był taki głupi?
                                  Otyła Lilith załozyła galerię zdjęc klientek, które zgłaszały protest gdy nie
                                  zadziałały ryty. I wyżmiewa wygląd każdej z nich.

• 2_nowamoda Re: :> magia 23.04.10, 17:26
                                    Przede wszystkim Lilith otyła nie jest bo widziałam tę kobietę osobiście . I pora udowodnić gdzie niby Lilith Black Moon taką galerię założyła :) Może będę tam ;)
                                    • 2_nowamoda ten cały wątek jest dla picu 23.04.10, 17:28
                                      Oczywiście ,że dla picu jak i nie bedziecie w stanie podać żadnej galerii . Lilith uroki działają a to forum jest zatrolowane przez zazdrośników z teog co widać po samym ip waszym tu w tym wątku pisze dosłownie 3 osoby . Jesteście żałosnymi zazdrośnikami .
                                      • Gość: zdziwiony Re: 2_nowamoda - piesek Lilith IP: *.pl 23.04.10, 18:10
                                        Jest otyla, bo widac na Naszej Klasie jej galerię. Noga jak kloc.
                                        Na naszej klasie ma profil z fałszywym imieniem i nazwiskiem.
                                        Dobrzy informatycy znajdą w historii google około trzy aktualizacje .
                                        Jej imie to Sabinka. Bóg się zasmiał w niebie ;d
                                        Dziwne, bo gruba jak beka a z klientek się wyśmiewa ze grube.
                                        Zazdrosna bo brzydka jak noc.
                                        baba pod trzydzieche a podrywa dzieci na forum.
                                      • Gość: n Re: do Lilith IP: *.pools.arcor-ip.net 23.04.10, 22:51
                                        2_nowamoda, mówisz, że rytuały Lilith działają. Może wiesz dlaczego nie
                                        odpowiada swoim klientom, którzy zapłacili jej ciężkie pieniądze za te rytuały ?

2_nowamoda napisała:

> Oczywiście ,że dla picu jak i nie bedziecie w stanie podać żadnej galerii .
                                        > Lilith uroki działają a to forum jest zatrolowane przez zazdrośników z teog c
                                        > o widać po samym ip waszym tu w tym wątku pisze dosłownie 3 osoby . Jesteści
                                        > e żałosnymi zazdrośnikami .
            • Gość: . Re: do Lilith IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.10, 19:23
              to do kogosię zwrócic?
              • Gość: lilith666_vip Re: do Lilith IP: 213.251.189.* 23.04.10, 20:13
                Macie tu link do rytuały rzucania uroku milosnego.
                W tydzień się spełni.każdy facet wróci, bez wyjątku.
                To zle języki na mnie tak szczują. Same zobaczycie, że się spełni.

smouch.net/lol/
                • Gość: n Re: do Lilith IP: *.pools.arcor-ip.net 23.04.10, 23:06
                  2_nowamoda, mówisz, że rytuały Lilith działają. Może wiesz dlaczego nie
                  odpowiada swoim klientom, którzy zapłacili jej ciężkie pieniądze za te rytuały ?

2_nowamoda napisała:

> Oczywiście ,że dla picu jak i nie bedziecie w stanie podać żadnej galerii .
                  > Lilith uroki działają a to forum jest zatrolowane przez zazdrośników z teog c
                  > o widać po samym ip waszym tu w tym wątku pisze dosłownie 3 osoby . Jesteści
                  > e żałosnymi zazdrośnikami .
    • Gość: leylazreki Re: Lilith IP: 188.33.21.* 23.04.10, 23:07
      O! widzę, że tu nie można liczyc na pomocna dłoń, tylko komunikacje
      marketingową!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka