Dodaj do ulubionych

Wisielec (-)

18.06.11, 10:43
w zwiazku z odwracaniem. Odwracam karty ostatnio, i patrze co do mnie mówią. Przed chwila zadałam pytanie, i wyciagnełam Wisielca (-) spójrzcie jak ten odwrócony Wsielec doskonale wyglada, nic nie trzeba wiecej pytac, sama karta krzyczy, ze sie ktos odwiesza, ze rusza z miejsca, chociaz mi trudno, jest jak ktos, kto dopiero co zaczyna łapac równowage, kto jeszcze ma na nogach łancuchy ale idzie powoli do przodu. tak mi się skojarzyło.
Obserwuj wątek
    • magdalena.1230 Re: Wisielec (-) 18.06.11, 13:10
      Nie przepadam za tą kartą bo pokazuje wstrzymanie , któro męczy , zatrzymuje człowieka .Pokazuje depresję ,ale już po odwróceniu wszystko zaczyna się odwracać o 180 stopni , człowiek z karty inaczej zaczyna postrzegać wszystko a może przywykł do tego stanu tylko , że teraz już go nie męczy a daje mu relaks , rozluźnienie taki stan duchowy , który się rozwija.
    • nielaik Re: Wisielec (-) 23.06.11, 19:55
      Ja jak patrzę na tego Wisielca w pozycji odwróconej widzę zielone światło i mocne ruszenie do przodu. On jest w ogóle dość ruchliwy jak na tę kartę. W RW wisi sztywno i ani drgnie, ten jest znacznie bardziej swobodny, do tego stopnia, że się rozhuśtał. Ciekawe czy naprawdę ci odwiesza sprawy, czy jeżeli już zostały wstrzymane jest jakieś pole manewru, patrząc tylko na sam rysunek.
      • 2bieguny Re: Wisielec (-) 24.06.11, 14:18
        Te kartę Nielaiku, wyjęłam na pewnego znajomego, ktorego poznałam jakies dwa lata temu, bardzo mnie interesowała ta znajomosc, ale po jakis dwóch miesiącach znikł. Potem wszystkie rozkłady wskazywały, ze cokolwiek zrobie nic nie wskuram, ze nic z tego, i tak bylo. Teraz byl krotki kontakt, wiec spytałam jak ta sutuacja wyglada i wyjełam własnie Wisielca (-) , ale kontakt znów się urwał i zobaczymy. Tyle moge powiedziec na dzis.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka