Dodaj do ulubionych

Chwalę sie ,

24.02.11, 21:45
a to jest moj Darko-Drako,
ten bidulek co to go przygarnęłam przed 3 laty w bardzo złym stanie -bał sie wszystkiego , najbardziej ludzi , miski z jedzeniem , dzieci szczególnie, reki, wszystkich odgłosów i siedział przez rok pod stołem .Teraz zbeszczelniał , ale i dalej za ludźmi nie przepada- tylko patrzy obojętnie w dal gdy wołają wokół ze taki śliczny.No i jest śliczny , czyż nie ?
a tu dowody
fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2631230
Obserwuj wątek
    • magda79pn Re: Chwalę sie , 24.02.11, 23:45
      jest cudowny :)
    • an3czka2 Re: Chwalę sie , 25.02.11, 09:59
      ,,Wyrósł" na super psiaka, jest na prawdę śliczny:). Możesz być dumna z siebie. Pozdrawiam z Lilką:)
      • agatek28 Re: Chwalę sie , 25.02.11, 10:42
        I chwal się ...chwal bo masz czym:) Słodki jest. Gratuluję.
        • rybki1990 Re: Chwalę sie , 25.02.11, 12:59
          piekniutki:) sliczny :)
          • annrez Re: Chwalę sie , 25.02.11, 14:07
            faktycznie patrzy taki dumny, super!
            • bestraga Re: Chwalę sie , 25.02.11, 20:00
              a tak wygladał jak go odebrali złym ludziom!
              ja go wziełam gdy był juz ostrzyżony na zero z tych kołtunów , i ze stanem zapalnym na obydwu końcach biednych chudych kosteczek, brzydki i bardzo zestresowany

fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2632342,2,1,SHITSU-W-KOTUNACHJPG.html
              • ilona_p21 Re: Chwalę sie , 25.02.11, 20:20
                jak można tak potraktować zwierzaka?? tacy ludzie nigdy nie powinni mieć żadnego zywego stworzenia:( i powinni być karani za takie trakowanie. przykre ale nasze prawo nie jest zbyt surowe dla takich osób i nie ponoszą odpowiednich konsekwencji na jakie zasługują:(
              • an3czka2 Re: Chwalę sie , 25.02.11, 23:00
                Matko!!! Ja bym takich udusiła gołymi rękoma:(. Cudownie że trafił w twoje ręce :)
                • rybki1990 Re: Chwalę sie , 26.02.11, 09:35
                  masakra!!!!!! biedne malenstwo:( szczescie za trafil do was:)
              • megg_mb Re: Chwalę sie , 26.02.11, 18:49
                ...aż "zakuło" mnie serce jak zobaczyłam Darko "przed".....chwal się bowiem na to zasługujesz:-)) pozdrawiam serdecznie.
                • magda79pn Re: Chwalę sie , 27.02.11, 22:58
                  boże... co za ludzie...
                  powiem ci że teraz wygląda cudownie, jest zadbany i widać że jest z wami szczęśliwy :)
                  • bestraga Re: Chwalę sie , 27.02.11, 23:22
                    aha, chyba jest !
                    Od roku już umie się bawić zabawkami , skacze z nimi i udaje ze szarpie, i rozumie ze jak go gonię to jest zabawa , i udaje ze ucieka , a ja udaje ze nie mogę dogonić , bardzo to lubi.A potem czochram go po brzuszku i razem sie cieszymy! On nie jest młodym pieskiem ma teraz z 6 -7 lat, ale przedtem nie wiedział ze z ludźmi można coś robić , tylko pilnował aby być od nich jak najdalej i udawać ze go niema.
                    • anita_nr1 Re: Chwalę sie , 28.02.11, 08:40
                      Po prostu nie chce się wierzyć, że ludzie są zdolni do takich rzeczy i dziwić się psu, ze po takich przeżyciach boi się wszystkiego.... ale dobrze, że są tacy ludzie jak Ty, którzy mają dobre serce i przygarną takiego psiaka. Gratuluję Ci sukcesu, bo to, że twój piesio zaczął tolerować ludzi i zrozumiał, że nie wszyscy są źli tak jak jego pooprzedni własciciele, to jest chyba największy sukces !!!! Pozdrawiam !!!!
                    • giciag Re: Chwalę sie , 16.03.11, 10:30
                      Cale szczescie ze trafil w Twoje rece.
              • cccykoria Re: Chwalę sie , 28.02.11, 08:53
                bestraga napisała:

> a tak wygladał jak go odebrali złym ludziom!
                > ja go wziełam gdy był juz ostrzyżony na zero z tych kołtunów , i ze stanem zapa
                > lnym na obydwu końcach biednych chudych kosteczek, brzydki i bardzo zestresowan
                > y
                >
                > fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2632342,2,1,SHITSU-W-KOTUNACHJPG.html

Matko, to nie ludzie tylko jakieś potwory, aby tak pieska doprowadzić.Napewno ta skołtuniona sierć powodowała mu ból, przy chodzeniu itp musiał bardzo cierpieć nie tylko fizycznie, ale również psychicznie.To ewidentne zaneidbanie itp i tacy ludzie powinni ponieść surowe konsekwencje. Pieski też mają "depresję" zamykają się w sobie i naprawdę trzeba dużo pracy i wielkiej cierpliwości, aby mogły ponownie zaufać. Zrobiłaś to, naprawdę wielki szacunek dla Ciebie i Twoich bliskich, dałaś mu miłość i dobre życie a Twój skarbek jest śliczny.
                Kazdy uratowany piesek to wielki sukces, bo One nie potrafią mówić, to My jesteśmy ich "głosem".Kocham zwierzęta i mam też shih tzu, ma 8 m-cy i jest moim najdroższym skarbem i całej mojej rodziny.
                • bestraga Re: Chwalę sie , 28.02.11, 13:58
                  w ramach chwalenia sie, jeszcze dodalam kilka zdjec mojego "lalusia"
                  fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2635354,2,1,DARKO-I-WIATRx.html
                  • qqqq33 Re: Chwalę sie , 28.02.11, 17:15
                    Dobrze, że teraz piesio ma dobrze i może zapomni choć trochę o tym co było wcześniej. Jest śliczny.
                    • cccykoria Re: Chwalę sie , 01.03.11, 09:37
                      Sliczności podobny całkiem do mojego Frediego, tylko na ogonku ma trochę caarnych "włosków".
    • obywatel_korowiow Re: Chwalę sie , 16.03.11, 14:36
      Kapitalny psiak :). Miał dużo szczęścia, że na Ciebie trafił. Myślę sobie, jak to jest mozliwe, żeby tak traktować zwierzęta. Nie rozumiem jak można być tak tępym i nie zdawać sobie sprawy, że to jest żywe stworzenie, które czuje. Szkoda, że tyle psiegi (i nie tylko) nieszczęścia po świecie chodzi. Nie mogę się oprzeć, i tez się pochwalę ;).
      fotoforum.gazeta.pl/a/56629.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka