Dodaj do ulubionych

Dobra hodowla z dolnośląskiego

07.08.13, 13:00
Witam serdecznie

Jak już wcześniej wspominałam planuję zakup kolejnej psinki, również suńki :) Proszę o podanie namiarów na dobą, sprawdzoną hodowlę z województwa dolnośląskiego :-) Jestem z okolic Jeleniej Góry. zależy mi na hodowli, która kocha swoje zwierzaki, a nie traktuje je jak maszyny produkcyjne. Z góry dziękuję.
Karolina
Obserwuj wątek
    • 9czarna Re: Dobra hodowla z dolnośląskiego 07.08.13, 16:37
      Z wojewodztwa dolno slaskiego znam dwie hodowle Merlot Poland www.merlotshihtzu.eu i Z kojca Coli www.zkojcacoli.pl
      • emersee Re: Dobra hodowla z dolnośląskiego 07.08.13, 21:01
        Bardzo dziękuję :) a czy te hodowle są sprawdzone? potwierdzone pozytywnymi opiniami?:)
        • 9czarna Re: Dobra hodowla z dolnośląskiego 08.08.13, 17:24
          Mam kolezanke ktora ma sunie shih tzu wlasnie z hodowli Z kojca Coli i jest zadowolona:) sama jestem ze Śląska ale górnego i tam tez kupilam znalazlam swoje psiaki:)
    • janeczekkibol Re: Dobra hodowla z dolnośląskiego 19.08.18, 13:49
      Sprawdź na mapie hodowli Shih Tzu shihtzu.com.pl/lista-hodowli/ są tu tylko zarejestrowane hodowle.
    • ami_pa Re: Dobra hodowla z dolnośląskiego 26.07.22, 18:19
      stanowczo odradzam hodowlę GWIAZDA ze Złotoryi (Uniejowic). zarezerwaliśmy u nich suczkę. wpłaciłam zaliczkę. przy odbiorze okazało się, że pies ma wytrzeszcz oczu i zeza. kobieta nakrzyczała na nas, że sobie wymyślamy i oddała nam tylko połowę pieniędzy. okazało się, że są to jakieś miniaturki o czym w ofercie sprzedaży nie było mowy. zamieszcza ponadto nieprawdziwe informacje w ofercie sprzedaży co do nazwy związku, do którego należy. nie polecam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka