Dodaj do ulubionych

Karma Josera

26.12.11, 21:12
Czesc dziewczyny mam pytanko czy ktoras z was podaje swoim pieska karme firmy josera!! Bylam ostatnio u weterynarza i mi polecil ta karme dla moich pieskow>) powiedzial ze jest tak samo dobra jak roal czy eukanable. i jeszcze mi polecil szampon dla shih tzu firmy over zoo ktorego kupilam ale jeszcze nie kapalam pieska tym szamponem. zakupiłam tez plyn ulatwiajacy rozczesywanie siersci dla yorka firmy over zoo. ale weterynarz powiedzial ze smialo moge go uzywac dla shih tzu. Uzywałyscie te kosmetyki u swoich psiakow prosze o opinie:)
Obserwuj wątek
    • maria0511 Re: Karma Josera 27.12.11, 00:16
      Używam płyn ułatwiający rozczesywanie over zoo słabo rozpyla [moczy] ,wolę firmy Hery
      natomiast polecam płyn myjący over zoo do łapek po spacerze jak wraca brudna-rewelacja.
      nie robię jak zalecają tylko namydlam i spłukuję. pozdrawiam M.M.
      • an3czka2 Re: Karma Josera 08.11.14, 20:30
        Podobnie jak Marysia polecam mydełka z over zoo, lub zwykłe z nanosrebrem z apteki. Kosztuje niewiele, a porządnie domywa łapki. Co do kosmetyków to są na innych postach działy o pielęgnacji shih, sama dość sporo pisałam. Jednym słowem kosmetyki to tylko z górnej półki, a firm świetnych jest sporo.
        Pozdrawiam Ania.
    • toffik-kk Re: Karma Josera 27.12.11, 17:18
      A jaką teraz dajesz karmę i czy chętnie ją jedzą bo jak tak to po co zmieniać o tej karmie Josera nie słyszałam w sumie za dużo ja daje royala dla shih tzu i je chętnie wcześniej dawałam dla wszystkich małych ras ale nie bardzo mu smakowała teraz jak tylko nasypię do miski to już ogonek lata:)A over zoo w sumie jak na swoje ceny to nie mają złych rzeczy.
      • patkaa21 Re: Karma Josera 28.12.11, 14:07
        Ja teraz daje własnie ta karme josera i maludy jedza ja chetnie:)
    • m.zobeniak Re: Karma Josera 07.11.14, 20:10
      Hej! Ja karmię na co dzień szwedzkimi karmami Husse, ale chciałabym w ramach rotacji wprowadzić także Joserę: myślę o MinisBest, Miniwell i Sensiplus. Jakie są Wasze doświadczenia z tymi karmami? jak się sprawdzają u shih?

P.S. Ostatnio zaczęłam używać linii Botaniqa Love Me Long. Uwielbiam zapach i efekt.
      • kowalskaoksa Re: Karma Josera 15.04.22, 15:56
        A dla shithzu który ma 5.5 miesięcy jaka karmę podawać josera mini czy josera miniwell?
    • paulamu Re: Karma Josera 12.11.14, 07:51
      hej! ja karmilam joserą...bylam zadowolona, pies tez, jadl jak szalony, ale po 2 tyg zaczely sie klopoty, zlapalam maleggo jak na ogrodku wyszukuje swoje kupki, ktorych nie zdazylam sprzatnac i je pochlania, nie dal sie zlapac kiedy go na tym przylapalam, po prostu szału dostawal kiedy chcialam mu to zabrac z pyszczka...fe... zmienilam karme i przestal... jak dla mnie cos w tej karmie jest nie tak, jest wybrakowana...
      • m.zobeniak Re: Karma Josera 12.11.14, 09:26
        Moja dostałą próbki MinisBesta i Sensiplusa - stosuję jako nagrody / treserki. Smakują jej szaleńczo, dlatego podpytuję. Nie szukałam czegoś na zmianę na stałe, jedynie na odskocznię od Husse raz na jakiś czas.
      • kowalskaoksa Re: Karma Josera 15.04.22, 15:53
        Jak piesek jadł kupki u pani to wystarczyło że zmieniła pani tylko karmę czy coś jeszcze robiła żeby nie jadł. Ja mojemu shih tzu dawałam Pedigree i przy niej zaczął jeść kupy więc weterynarz polecił josery ale nadal nic nie pomaga żadne tabletki zmiana karmy też nie pomaga nie wiem co mogę jeszcze zrobić Ma ktoś pomysł?
    • velvet1978 Re: Karma Josera 23.04.17, 19:09
      Sszczerze mogę polecić joserę seria karm: gozoo.pl/pl/searchquery/josera/1/phot/5?url=josera dla nie wymagających ras typu sznaucer czy spaniel. Są bardzo smaczne, pieski po nich nie tyją za mocno i mają sporo energii. W porównaniu do ekanuby czy royala są tańsze.
    • dzeki17 Re: Karma Josera 19.01.18, 11:56
      Nam polecił weterynarz dla shih tzu(ma 2,5 miesiąca) karmę josera, ale chyba nie bardzo toleruje bo kupki robi bardzo często i mają brzydki zapach. Zastanawiamy się czy nie zmienić na karmę Royal. Wcześniej jadł pedigree, ale się drapał bo zawierały kurczaka. Chyba przyjdzie nam się wybrać do weterynarza bo sami nie wiemy co robić. Może ktoś coś poleci bo ręce opadają.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka