Dodaj do ulubionych

Lucky 11 m-cy

06.07.11, 11:53
Piesek ma już 11 m-cy, mam go od momentu gdy skończył 7 tyg., jest bardzo mądrym i wesołym pieskiem, jeden tylko problem , jest bardzo ruchliwy jakby miał ADHD, czy wasze pieski też mają tak dużo energii...
fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2786219,2,1,lucky.html
fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2786220,2,2,Lucky-1.html
fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2786221,2,3,Lucky-2.html
Obserwuj wątek
    • anita_nr1 Re: Lucky 11 m-cy 06.07.11, 13:22
      oooj mają maja bardzo dużo energii !!!!! to właśnie takie małe wulkany energii istne ADHD :) moja czasami jak zaczyna biegać po mieszkaniu z jaednegop kkońca na drugi uwierz mi że nie jestem w stanie jej złapać :)
      • agatek28 Re: Lucky 11 m-cy 06.07.11, 16:44
        Mój czasem tez dostaje jak ja to mówię..''głupawki'';) Ale akurat bardzo lubie na to patrzeć jak tak biega w jedna i drugą albo zatacza kółka w ogrodzie. Często z moim synkiem się ganiaja...i Gucio tylko czeka zeby go zaczepił a wtedy sa wyścigi. Wygląda to bardzo komicznie:) A twój psiaczek...no cóz...nie wiem juz po raz który na tym forum...jest piękny...bo one inne być nie umieją;D nawet jak nabroją:) Pozdrawiamy
        • annrez Re: Lucky 11 m-cy 06.07.11, 18:25
          ale ladny pyszczek!
          • an3czka2 Re: Lucky 11 m-cy 07.07.11, 08:42
            Witaj.
            Wiesz wulkan kiedyś wygasa, one nie:). Moja ma 2 latka i nadal to kipiąca energia. To urok większości młodych piesków. Lilka czy na dworku, czy w domciu zawsze gotowa do zabawy i psocenia. Kiedyś się jednak wyciszą, ale na pewni nie w tym wieku:). Pozdrawiam ze swoim ADHD
            • shih-mo Re: Lucky 11 m-cy 07.07.11, 17:07
              Mój Dropsik też szaleje. Sam przychodzi i zaczepia po 10 razy na dzień. Albo jak już dziewczyny pisały lata po całym domu tak szybko jakby jakieś tornado przechodziło : )) Ja dostaję wtedy ataku śmiechu : )) Przezabawnie to wygląda
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka