guderka 31.10.07, 20:36 dziewczyny- znacie, słyszałyście o dobrym neurochirurgu? Znowu się wzięłam za wysyłanie maili z opisem diagnozy Majki. Może w końcu trafię na kogoś kto będzie wiedział o czym piszę ;/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maka2003 Re: Neurochirurg-szukam 02.11.07, 09:02 Ja mogę z całego serca polecić doc Stanisława Kwiatkowskiego ze szpitala w Krakowie Prokocimiu. Jest bardzo otwarty, ma super kontak z nami i z Hanią (operował Hanie gdy miała 6 miesięcy), spędzilismy na oddziale 3 tygodnie, teraz mamy wizyty kontrolne w poradni przyszpitalnej raz do roku. namiary tu: www.szpitalzdrowia.pl/?go=struktura&id=49&did=31 pozdrawiam, marta Odpowiedz Link
ikmieciak Re: Neurochirurg-szukam 05.11.07, 18:51 Łódź -CZMP - doc.Zakrzewski - pare lat temu operował mojego syna , mam do niego pełne zaufanie Odpowiedz Link
madzis12 Re: Neurochirurg-szukam 06.11.07, 13:56 dr Barszcz i prof. Roszkowski z CZD w Warszawie, zgłoszenie wysyłasz na CZD a oni przekazuja do neurochirurgów i oni się z tobą kontaktuja Odpowiedz Link
katka761 Re: Neurochirurg-szukam 06.11.07, 21:53 zapytam mojej neuro z prokocimia kogo może polecić z neurochirurgii. Odpowiedz Link
mari40 Re: Neurochirurg-szukam 07.11.07, 19:09 Doc.Kwiatkowski jest dość rzeczowy i dok.Harasiewicz w Kraowie Prokocimiu,my też tam się leczymy,a szukaliśmy dosyc długo kogoś sensownego,sami jesteśmy z Podlaskiego,więc prawie drugi koniec Polski Odpowiedz Link
niux3 Re: Neurochirurg-szukam 07.11.07, 20:53 popieram Maka2003 w 100%. Kwiatkowski operował moja Olę 3 razy, pierwszą operację przeszła jak miała 2 tygodnie i ważyła 900g. Wybitny specjalista. Przy okazji pozdrawiam Maka i Hanię. Znamy się z Uroczego (rehabilitujemy się u p.Marty nadal) Odpowiedz Link