Dodaj do ulubionych

Teorie spiskowe # 2

10.05.24, 00:08
Teoria # 2

Nawiązując do teorii # 1...

Owca Dolly (1996-2003) pierwszy i może jedyny (nie wiem, nie śledzę) przypadek klonowania.

Pytanie do Was: czy ktoś wierzy, że pomimo zastrzeżeń, opinii, etc,

nie doszło do klonowania ludzi?

A jeśli dopuszczacie taką myśl, to dla hodowania narządów czy dla hodowania przywódców?

Nie mam pojęcia, ale odpowiedzcie.
Obserwuj wątek
    • jan_stereo Re: Teorie spiskowe # 2 10.05.24, 14:46
      Do klonowania ludzi raczej jeszcze nie doszlo z kilku powodow:
      - klonowanie owiec nie jest chyba jeszcze doprowadzone do perfekcji,
      - wciaz duuuuzo taniej jest zaplodnic jakas ludzka istote aby urodzila,
      - do kreowania przewydcow nie trzeba przeciez nikogo klonowac, ci sie czesto sami pomnazaja,
      - jak nasza wiedza odnosnie klonowania czlowieka bedzie juz tak rozwinieta ze bedziemy potrafili faktycznie nas sklonowac bez zadnych usterek genetycznych, to wowczas wyjdzie ze bediemy mogli taniej i prosciej wyhodowac sobie same organy, albo wrecz je wytworzyc. Tak jak sztuczne mieso, choc chwilowo potwornie drogie.
      - bardziej wierze w to ze dokonuje sie poprawek genetycznych na przypadkach ludzkich, czy to u bogatych (aby mogli zyc dluzej) czy to na biednych aby sie dowiedziec czy mozna w ten sposob zrobic tanio sprawniejszego zolnierza.
    • rzeka.suf Re: Teorie spiskowe # 2 10.05.24, 15:11
      klonuja krowy, malpy. He Jankui wyhodowal dzieci genetycznie modyfikowane.
    • limetart Re: Teorie spiskowe # 2 10.05.24, 17:09
      Na pewno klonowani sa juz jacys mezczyzni. Po prostu tego sie mozna spodziewac po niektorych kobietach. Byc moze na narzady, czemu nie? Wydaje mi sie to prawdopodobne niekiedy wink

Nad Projektem Manhattan latami w kilku krajach pracowaly setki ludzi. Jakos sie nie wydalo. Dopiero jak skutek trzeba bylo z przyczyn politycznych ujawnic. Czyli ludzka psychika dziala pro, widac jest wiecej ego-zachet do milczenia i samoutrzymywania sie w gronie wybrancow, ktorzy maja swego rodzaju wladze. Moze nawet nie swego rodzaju. Wladze.

Czy ludzie sa klonowani? Nie wiem. Na narzady to chyba nie warto, chyba lepiej in vitro narzady robic, nie? Natomiast ciekawe, co z ciaza poza organizmem kobiety. Jakos ucichlo o sztucznych czy niesztucznych macicach. Niby ze eksperymenty zdelegalizowane. Jak cos jest zdelegalizowane, to tak jakby tym chetniej sie dzieje, jesli sie nie myle. Nie wiem, pytam smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka