05.09.22, 08:31
Cztery miesiące po nieszczęsnym 4 maja, kiedy zamknięto FF, otwieramy nowe forum Świątynie i nekropolie.
Trochę nam się z tym zeszło i jeszcze nie wszystkie wątki są założone, ale moderatorki też człowieki.

Serdecznie zapraszam wszystkich tutaj:
forum.gazeta.pl/forum/f,275910,Swiatynie_i_nekropolie.html?f=275910&sortuj=6
Obserwuj wątek
    • orkaa.ff Gratulacje i wielkie dzięki! 05.09.22, 11:48
      Bardzo Wam dziękuję za wielki trud włożony w reaktywację!!!
      Kocie, Twoja chmura jest boska big_grin

Też tak macie, że podczas robienia zdjęć nadal myślicie, do jakiego wątku na FF pasuje dane ujęcie? wink

Z tegorocznych wojaży przywiozłam trochę nowości, którymi zamierzam się podzielić.
      Jeśli będę śmiecić, śmiało sprzątajcie wink

Kocie, czy na M jest koniec?
      Nie widzę np. katedr, czy kaplic przydrożnych sad Albom ślepa...
      • wedrowiec2 Re: Gratulacje i wielkie dzięki! 05.09.22, 12:24
        Ja nie Kot, ale tworzenie wątków jest bardzo wolnym procesem (jeden co trzy minuty). W najbliższym czasie wszystkie pojawią się na forum.
      • kot.peter Re: Gratulacje i wielkie dzięki! 05.09.22, 18:55
        orkaa.ff napisała:

> Bardzo Wam dziękuję za wielki trud włożony w reaktywację!!!
        Baga i Wędrowiec. Ja głównie wydawałam " polecenia służbowe".

> Kocie, Twoja chmura jest boska big_grin
        Zgadzam się, jest boska. smile W tych PDF-ach można wyszukiwać i nawet działają linki. Oczywiście oprócz linków do FF Gazety. sad

> Też tak macie, że podczas robienia zdjęć nadal myślicie, do jakiego wątku na FF
        > pasuje dane ujęcie? wink
        My, Kot, mamy dokładnie tak samo.

> Z tegorocznych wojaży przywiozłam trochę nowości, którymi zamierzam się podzielić.
        > Jeśli będę śmiecić, śmiało sprzątajcie wink
        Na nowym Nekro będzie łatwiej, bo rezygnujemy z podziału na "podwątki".

> Kocie, czy na M jest koniec?
        > Nie widzę np. katedr, czy kaplic przydrożnych sad Albom ślepa...
        Jak już napisała Ci Wędrowiec, zakładanie wątków trwa. (I trzeba znaleźć sobie zajęcie na te trzy minuty między wątkami. Ja odpisuję na posty i maile, i rozładowuję zmywarkę.)
        Wędrowiec wczoraj była przy M, a dziś jest już przy P. , bo załatwia pojedyncze PDF-y. Ja robię foldery i dopiero przed chwilą wyszłam z "Cmentarze - takie i owakie".
        Ostatnią literą jest Ż jak "Żydowska symbolika nagrobna", ale to też jeden PDF, więc Wędrowiec dotrze do niego szybciej, niż ja załatwię foldery.
        Baga, niech ją... smile akurat wyjechała na urlop. Ale kiedy wróci...

W każdym razie, we wstępie do nowego Nekro - tak, wiem, nikt nie czyta wstępów - jest napisane, gdzie zgłaszać potrzebę założenia wątku, który jeszcze nie istnieje, a Wy macie do niego zdjęcia. Po takim zgłoszeniu założymy rzeczony wątek natentychmiast.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka