Dodaj do ulubionych

Casus wilczamia

26.02.26, 23:15
Zadałem sobie niewielki trud i przejrzałem forumowa aktywność tego osobnika.
Nick ten obecny jest na forum wyborczej od 2024 do dzisiaj. Udziela sie na kilku forach , w tym Psychologii, Emamie, Dla nieśmiałych i samotnych, Samotni ? Łączmy się ! , Borderline i O moderacji.
Zauważalna jest prezentowana przez tę postać wszechwiedza, łącznie, np, z technikami treningu siłowego i dla zgubienia kilogramów.
Najszerzej występuje na Emama i na Psychologii i tam wdaje sie notorycznie w bójki słowne z innymi piszącymi. Zarzuca sie jej stronniczość i nieprawdziwość głoszonych teorii oraz przekonanie , że tylko jej punkt widzenia jest jedynie słuszny. Charakterystyczne, że bardzo lubi napierdalanki 1: do ...wielu, tzn on/ona sam/a przeciwko reszcie świata. Uprawia widzenie czarno- białe, bez odcieni szarości , nie mówiąc o kolorach. Oczywiście, gdy ktoś uporczywie twierdzi , że nie zgadza sie z jego/jej punktem widzenia szybko przechodzi do wyzwisk.
Cóż, wcale mnie to nie zaskoczyło.
Obserwuj wątek
    • a_iii_ty Re: Casus wilczamia 26.02.26, 23:38
      Mysle, ze wystepowala pod wieloma innymi nickami. Zdaje sie, ze nawet tutaj byla jako peacanpie czy cos w tym stylu. Wszechwiedze tego typka to juz dawno wyczulem. Studiuje wikipedie by potem "zablyszczec". Straszna osoba.
      • extramuralruraoccasional Re: Casus wilczamia 27.02.26, 00:09
        Studiuje wikipedie by potem "zablyszczec". Straszna osoba.

Ale po czasie okazuje się ze miała rację częściej niż Wy.

A ponadto: zarzucacie jej brak konkretnych argumentów (mi też).
        O ja jebie... surprised

forum.gazeta.pl/forum/w,48376,177315762,177315762,Jezu_czytam_i_oczom_nie_wierze_.html#p177324930

😜Spokoj musi byc, chocby matke wieszali😜

Tak. Wybitnie spokojni jesteście...
        • a_iii_ty Re: Casus wilczamia 27.02.26, 00:46
          hsirku, Ciebie jeszcze moge strawic...rodziny sie nie wybiera, buahaha
        • krytyk2 Re: Casus wilczamia 27.02.26, 00:55
          W czym ona rzekomo ma rację? W swoich poglądach prorosyjskich?
          No tak, widzę tu wasza świętą wspólnotę teoretyczną
          • extramuralruraoccasional Re: Casus wilczamia 27.02.26, 00:59
            Chciała przynajmniej rozważać inne opcje. W przeciwieństwie do Was.
            • extramuralruraoccasional Re: Casus wilczamia 27.02.26, 01:08
              A tak a propos, zapomniało mi się w ferworze... Czy to nie Ty nazwałeś mnie skurwionym? I nikt nie WYKASOWAŁ Twojego postu?

Nie chce mi się z Tobą gadać.

/rzekłszy to, extramuralrura odwrócił się od ekranu i zaczął pogardliwie furczeć odbytnicą/

• a_iii_ty Re: Casus wilczamia 27.02.26, 01:19
                Uwazaj na kalesony...
            • krytyk2 Re: Casus wilczamia 27.02.26, 01:16
              Wybacz, neutralne a nawet pozytywne traktowanie rosyjskiego mordercy nie jest dla mnie właściwą deskrypcja poszukiwania innych punktow widzenia. Sa pewne granice, których zdrowy na umyśle człowiek nie powinien przekraczac
            • a_iii_ty Re: Casus wilczamia 27.02.26, 01:22
              Rozwazac opcje? To tak jakbym stac przed plutonem egzekucyjnym i pytac dowodcy jakie mam opcje.
              Chyba zartujesz.
    • krytyk2 Re: Casus wilczamia 14.05.26, 20:53
      Antyikraińska propaganda, wulgarne bialo- czarne myślenie , nienawiść narodowościowa przynoszą takie własnie efekty, jak w tej ostatniej historii w Warszawie. Zycze tej rosyjskiej( bo nie polskiej przeciez- spalilbym sie ze wstydu gdyby była Polką ) zdzirze takiego potraktowania jakie mialo miejsce na moście Świętokrzyskim:
      <<<< tego bulwersującego zdarzenia doszło w czwartek, 7 maja, około godz. 18.30 w Warszawie. Sprawę opisała "Gazeta Wyborcza". Grupka pięciu młodych osób szła mostem Świętokrzyskim w stronę Pragi. Większość z nich pochodziła z Ukrainy (tylko jedna dziewczyna była Polką), dlatego rozmawiali po ukraińsku i rosyjsku.
      Z relacji jednego z poszkodowanych, 16-letniego Artema, wynika, że w pewnym momencie podjechało do nich na hulajnogach dwóch wyrostków. Zaczęli ich zaczepiać i szturchać. "Jesteś cwelem?" — zapytali Artema, ale ten nie dał się sprowokować i nie reagował. Napastnicy odjechali. Po chwili jednak wrócili, ale już w grupie około 10 osób. Wszyscy byli wyjątkowo agresywni.
      Najpierw Artem został uderzony w głowę i spryskany gazem. Kiedy upadł, sprawcy zaczęli go kopać w głowę. Zaatakowali także jego kolegę, rozbili mu okulary i próbowali zrzucić go z mostu do Wisły. Nie udało im się, bo chłopak kurczowo trzymał się barierek. Trzeciemu z nastolatków złamali nos. "Wyp***ć do Ukrainy!" — krzyczeli sprawcy. Przestali bić nastolatków dopiero wtedy, gdy pojawiła się policja.
      Przejeżdżający radiowóz zauważyła jedna z koleżanek zaatakowanych nastolatków i pobiegła, by poprosić funkcjonariuszy o pomoc. Na widok policji napastnicy natychmiast uciekli. Na miejsce wezwano pogotowie. Artem trafił do szpitala. Ma pękniętą czaszkę i zmasakrowaną twarz. Jego rodzina, która uciekła z Zaporoża do Polski po wybuchu wojny w Ukrainie, zdecydowała się złożyć zawiadomienie na policję. Pozostali poszkodowani boją się zemsty>>>>
      • elissa2 Re: Casus wilczamia 15.05.26, 23:37
        Bo szczujnie bez przerwy szczują.
        • jan_stereo Re: Casus wilczamia 15.05.26, 23:51
          Kara smierci ma jednak uzasadnienie, zwlaszcza dla takich osobnikow, u nas tez by nie zaszkodzila, odszczelic debili takiego sortu dobrze zrobi Polsce.
        • a_iii_ty Re: Casus wilczamia 15.05.26, 23:53
          Takich wilkolakow tez do ciurmy...podpuszczalska zdira.
          • jan_stereo Re: Casus wilczamia 15.05.26, 23:58
            Kara smierci, mowie, szkoda kasy podatnikow na ciurme.
            • extramuralruraoccasional Re: Casus wilczamia 16.05.26, 00:39
              Ktoś tu strasznie przekonywał, jak to państwo powinno budować specjalne więzienia dla niebezpiecznych skazanych na dożywocie, zamiast kary śmierci, która jest niedopuszczalna.
              • wilczamia Re: Casus wilczamia 16.05.26, 00:47
                Krish, nie zadawaj sie prostytutkami, przeciez jedzie od nich az do Polski. To, ze stanely w kupie, bo w kupie razniej, wziely sie za rece i inne czlonki, i wymienily sie checia zabijania chrzescijan, nie jest wystarczajacym powodem.

Kazdy normalny czlowiek wie, ze - jak z Bystrzyca Klodzka - moze sie jeszcze okazac, ze bylo calkiem odwrotnie. Te dziwy sie ciesza, nie slyszysz tego? Przystapily natychmiast do ataku na Polakow i trzymaja intensywnie kciuki, zeby sie potwierdzilo. Normalny Polak wolalby, zeby sie nie potwierdzilo.

Nie czujesz jak im wali z pyskow?

Please don't.
                • jan_stereo Re: Casus wilczamia 16.05.26, 01:27
                  Ja nie wiem co ty robisz w tej Polsce, twoj kraj to Izrael, tam teraz zyja faszysci wszelkiej masci i tam twoje miejsce w jakims kibucu.
              • jan_stereo Re: Casus wilczamia 16.05.26, 01:29
                extramuralruraoccasional napisał:

> Ktoś tu strasznie przekonywał, jak to państwo powinno budować specjalne więzien
                > ia dla niebezpiecznych skazanych na dożywocie, zamiast kary śmierci, która jest
                > niedopuszczalna.

Ciekawe kto tak przekonywal. Twoja faszystowska kolezanka uwaza ze ludzi nalezy mordowac i to masowo, a nie sadzac po wiezieniach.
            • obrotowy Janie - tymczasem tylko ta Internetowa, co ? n/t. 18.05.26, 15:57
              jan_stereo napisał:
              > Kara smierci, mowie, szkoda kasy podatnikow na ciurme.

...
              • jan_stereo Re: Janie - tymczasem tylko ta Internetowa, co ? 18.05.26, 19:17
                W Izraelu nie bawia sie w zadne internetowe, wprowadzili kare smierci tylko dla Palestynczykow, tych powiazanych z 7.10, czyli teoretycznie dowolnym Palestynczykiem, bo jakos trzeba ich wybic, wiec kara jak znalazl.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka