aretha04 02.08.09, 22:59 czy jak mnie nie ma przez kilka dni, to już Nikt nie pamieta, że Jan się niedawno urodził???!!! Jaśku, z czterodniowym opóźnieniem sorki, ale kwiatki wzięły i uschły Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shachar Re: qrcze !!!!! 03.08.09, 13:00 o faktycznie, Jasiek sie urodzil niedawno Najlepszego Jasienty! Odpowiedz Link
jan_stereo Re: qrcze !!!!! 03.08.09, 21:09 tak tak i dla Ciebie tez kawalek torcika :")) Odpowiedz Link
elissa2 O qrcze !!!!! 03.08.09, 14:18 Ajajaj! www.youtube.com/watch?v=V6wBCYbtt9I&feature=fvw Jaśku! Sto Lat! Sto Lat! Sto Lat! Sto Lat! Sto Lat! Sto Lat! Sto Lat! Sto Lat! Sto Lat! Sto Lat! Sto Lat! Sto Lat! Sto Lat! Sto Lat! Sto Lat! Sto Lat! Sto Lat! Sto Lat! Sto Lat! Sto Lat! Sto Lat! Sto Lat! Sto Lat! Sto Lat! Sto Lat! Sto Lat! Sto Lat! Sto Lat! Sto Lat! Sto Lat! Sto Lat! Sto Lat! Sto Lat! Sto Lat! Sto Lat! Sto Lat! Sto Lat! Sto Lat! Sto Lat! Sto Lat! Odpowiedz Link
jan_stereo Re: O qrcze !!!!! 03.08.09, 21:10 i tu tez prosze, juz nakladam slodkosci Elisce :")) Odpowiedz Link
elissa2 Re: O qrcze !!!!! 04.08.09, 14:14 jan_stereo napisał: > i tu tez prosze, juz nakladam slodkosci Elisce :")) > Mniam! Dzięks! Odpowiedz Link
jan_stereo Spoko Maroko, ciesze sie wstecznie i dziekuje :")) 03.08.09, 21:09 A Aretha to czyjna czujnosc jest, musze przyznac :")) Odpowiedz Link
7zahir Janie - Lwie....już wiem ską Twoja waleczność :-) 04.08.09, 18:47 Zycze Ci: Spokoju - aby siedział koło Twego serca dzień w dzień. Żebyś, będąc sam ze sobą, nigdy nie czuł się samotnie. Żebyś spokojnie dryfował po falach swego życia, omijając przeszkody, a zatrzymując się na wyspach miłości i radości. Żeby podróż nie była zależna od statku, lecz od siły Twych marzeń. A gdy już opuścisz statek i staniesz na brzegu, żebyś nie miał ani jednej chwili, którą mógłbyś żałować... Odpowiedz Link
jan_stereo Re: Janie - Lwie....już wiem ską Twoja waleczność 04.08.09, 23:31 Bede sobie czytal te wersy od czasu do czasu Zahirko! pozdrawiam serdecznie :") Odpowiedz Link
jan_stereo Re: qrcze !!!!! 11.08.09, 21:34 bo ktos wycofal tamto zdjecie z netu, zli ludzie :")) Odpowiedz Link