fiosnalato 26.02.10, 16:24 tak mnie naszło - przez tę wiosnę... koniec, w poprzek już nie rosnę! Dziś zaczynam odchudzanie... ...lub od jutra, wnet gdy wstanę... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alice0553 Re: odchudzanie 26.02.10, 19:22 Od poniedziałku zacznij,od rana z pierwszym dniem marca,moja kochana w niedzielę jeszcze pofolguj sobie ja,koleżanko, właśnie tak zrobię. Odpowiedz Link
fiosnalato Re: odchudzanie 26.02.10, 22:18 toć ja folguję sobie, aż miło i z tego właśnie ciut mnie przybyło... Odpowiedz Link
azaheca Re: odchudzanie 26.02.10, 22:42 A ja kupiłam garnek na parę porzucę swoje zwyczaje stare wszystko będzie parowane czy od jarzynek młodszą się stanę? lecz jeszcze jutro wchłonę kotlety to schab karkowy w sosie niestety... Odpowiedz Link
pluskotka Re: odchudzanie 27.02.10, 14:30 Odchudzanie głupia moda, gdy dla kogoś ważna uroda. Co innego gdy zdrowie prosi, by zrzucić z wagi cosik. Odpowiedz Link
fiosnalato Re: odchudzanie 27.02.10, 19:45 szlachetna nadwago, nikt się nie dowie jako smakujesz, aż się nie dopakujesz... Odpowiedz Link
al.1 Re: odchudzanie 28.02.10, 16:14 Remedium nie tylko jest w diecie Ale też w siłowni jak wiecie I każdy jeden wam to powie Że z ruchem w parze idzie zdrowie Podziel się też jedzeniem z kotem A waga spadnie ci z łoskotem Daj się psu pociągnąć na smyczy Korzyści z tego nikt nie zliczy Aptekom nie dasz nic zarobić Dumna po mieście będziesz chodzić Bierz więc rower łyżwy sanki Nie stroń również od skakanki A także poćwicz na rurze Będziesz miała mięśnie duże I na dole i na górze Oraz w każdej koafiurze Przyozdobisz swoje ciało Byle ćwiczyć ci się chciało Wstąpi w cię siła poteżna Będziesz zdrowa no i prężna --------------------------------------------- Bierz sprawy w swoje ręce... i w nogi Odpowiedz Link
fiosnalato Re: odchudzanie 28.02.10, 18:33 tak, masz rację miły Panie wiec samotnie jem śniadanie co do innych zaś posiłków, to nie szczędzę swych wysiłków by pomniejszych ich ilości - koty, psy zapraszam w gości. Dużo biegam, jeżdzę, skaczę - swe kolana już zobaczę... jak pofikam jeszcze ciut będę mieć figurkę cud Odpowiedz Link
azaheca Re: odchudzanie 01.03.10, 22:44 A więc powiadasz taniec na rurze... to dobry pomysł,choć nieco tchórzę aby w ślady iść Weroniki chociaż ta praca daje wyniki i nie tylko finansowe bo znajomości zawierasz nowe znany aktor,jakiś żul możliwości mamy full a do tego gimnastyka czasem zdjęcia do świerszczyka... to robota jest-marzenie chyba branżę jednak zmienię Odpowiedz Link
pluskotka Re: odchudzanie 02.03.10, 16:49 Ja tam wolę wbić się w rolki, tylko od nich nie mam kolki. Zaś lepiej się nie zajmować rurkami, lepiej nago pozować z glanami. Odpowiedz Link
azaheca Re: odchudzanie 03.03.10, 00:00 Dama w glanach ciągle czeka nawet nieco już narzeka że artyści nam się lenią może nastawienie zmienią gdy poruszy słońce ciało namalować by się zdało młodą,świeżą i z kształtami... co jest z wami,artystami? Odpowiedz Link
azaheca Re: odchudzanie 17.03.10, 00:15 Na nic prośby i apele chyba zaraz przez łeb zdzielę tego, co od dawna się obija on napisze,że-m jest żmija i rozmowa się potoczy kicho_norku,gdzie-ś,uroczy? Odpowiedz Link
al.1 Re: odchudzanie 18.03.10, 11:37 Fiosna z latem tu chadzała Lecz się gdziesik zapodziała Moje podejrzenie takie Że się odchudziła całkiem Tak się pewnie odchudzała Że aż znikła - taaaka mała Odpowiedz Link
fiosnalato Re: odchudzanie 19.03.10, 19:24 ależ jestem, całkiem duża i to właśnie wciaż mnie wkurza... bo wciąż mimo odchudzania mam zbyt dużo do siadania... I w oddechu też nadwaga więc mam handrę, mam, powaga. No i chyba z żalu tego zjem kotleta - schabowego Odpowiedz Link
alice0553 Re: odchudzanie 19.03.10, 21:18 Fiosnalato,nie bądź taka! zamiast wieprza zjedz kuraka podniebienie zadowoli a kalorii mniej przysoli. Odpowiedz Link
azaheca Re: odchudzanie 19.03.10, 21:46 Kawał kuraka i ja kupiłam i nawet rosół już uwarzyłam ale od diety zrobię odstępstwo niemieckie kluchy,oto przestępstwo dzisiaj znowu popełnione lecz do rosołu są wymarzone bo to świeże kluski lane są także pyszne,gdy odsmażane na masełku oczywiście pewnie je także kiedyś jedliście Odpowiedz Link