tropem_misia1 24.07.11, 14:23 boskie co się dzieje? Cisza,nicość... śmiercią wieje.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alice0553 Re: Rany 28.07.11, 23:23 Forum zdycha,nikt nie pisze trzeba przerwać już tę ciszę tupnąć nogą,zrobić minkę na dywanik wziąć adminkę by swój głos tu czasem dała forum reanimowała. Odpowiedz Link
azaheca Re: Rany 29.07.11, 00:32 Forum adminki ma dawno dwie palcem celuję,wskazuję ...CIĘ.... Odpowiedz Link
rudka-a Re: Rany 29.07.11, 09:43 Zlot adminek? bardzo proszę, ale ja tu też się wproszę... Jestem Ruda, w pas sie kłaniam znana ze swego pląsania U sasiada mam dziuple.. noo, u tego z tym kuprem ) Odpowiedz Link
alice0553 Re: Rany 29.07.11, 13:56 Ja tam do Was często zerkam lecz nie widzę już kuperka u Koguta tańczącego znikła podobizna jego szkoda, bo zabawna była czytelnika wzrok cieszyła. Odpowiedz Link
rudka-a Re: Rany 29.07.11, 14:25 Słyszałam w lesie takie ploteczki, że mu ukradli jego porteczki.. śmieszne takie, te brązowe pojawi się, gdy kupi nowe Poza tym Alice.. poskarżyć chcę, że mi wyciął dziuplę w pień! Odpowiedz Link
kogucik-2972 Re: Rany 01.08.11, 13:43 ciekawe komu by stało odwagi krzyknąć publicznie - kurczak jest nagi moje porteczki mają się świetnie a Ty uważaj bo więcej zetnie..... Odpowiedz Link
rudka-a Re: Rany 02.08.11, 19:49 Możesz ciąć, ile dasz rady ja mam głowę nie od parady! Ktoś mnie przygarnie.. wiewiórkę miłą i to zapewne jeszcze przed zimą aTy se pilnuj galotki swoje, żeby co Twoje nie było moje Odpowiedz Link
kogucik-2972 Re: Rany 01.08.11, 13:41 jeszcze się taki dotąd nie urodził coby i naraz wszystkim dogodził tego śmieszyło, tego wkurzało temu za dużo, temu za mało temu się kurczak dziwnie kojarzył tamten by tylko na obiad smażył cóż, sygnaturka, tylko obrazek grunt że czasami piszemy razem no i bez obaw - nie spoważniałem może trudniejszy ciut okres miałem może na żarty nie stało czasu może wolałem wybyć do lasu lecz pozostała rogata dusza i w wyobraźni kuperkiem rusza Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: :))) 02.08.11, 07:21 Przyjechało pogotowie. Teraz forum co się zowie. Reanimacja..! Reaktywacja!!! Odpowiedz Link
kogucik-2972 Re: :))) 02.08.11, 11:23 resuscytacja, lub usta - usta grunt żeby głowa nie była pusta grunt by się rymy składały ładnie wtedy nam pacjent na pewno nie padnie Odpowiedz Link