alice0553 24.08.07, 15:32 Piosenkę o mnie napisali a Czarno Czarni ją nagrali gdy chcesz posłuchać o czym plecie to w teledyski wejdź na Onecie w wyszukiwarkę chciej tytuł wwalić "Alice, musisz przestać palić" Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
liczili Re: Piosenka 24.08.07, 21:47 Pioseneczke odsłuchałam, melodie z dawnych lat pamiętałam. Co teraz Alice powie? czy zerwie z nałogiem? Odpowiedz Link
azaheca Re: Piosenka 24.08.07, 22:05 Nie załuguję na miano półgłówka kompletnie pusta moja makówka i go bardzo obrażają kiedy z Azą porównają.. Odpowiedz Link
al.1 Re: Piosenka 24.08.07, 22:05 Alice, rzuć że palenie i miej to za sobą Jak tego nie zrobisz, palenie rzuci Tobą Odpowiedz Link
alice0553 Re: Piosenka 24.08.07, 23:14 Ono już mną pomiata jest dla mnie ręką kata muszę je w cholerę rzucić żeby Misia wciąż nie smucić lecz to trudne niesłychanie przerasta mnie to zadanie. Odpowiedz Link
azaheca Re: Piosenka 24.08.07, 23:22 Ja cię doskonale rozumiem także palenia rzucić nie umiem a w dodatku mi smakuje kiedy kawkę do tego serwuję jestem Vogue'a niewolnikiem wyprawiałam hece dzikie kiedy papierosów nie miałam w środku nocy do sklepu gnałam by zapalić sobie Vogue'a smutna prawda,moja droga! Odpowiedz Link
azaheca Re: Piosenka 24.08.07, 23:25 O nałogu napisałam a trzy szóstki w poście miałam pewnie sygnał to jest z nieba że palenie rzucić trzeba! Odpowiedz Link