azaheca 10.09.07, 22:13 youtube.com/watch?v=6asFUlac12c mojej siostrze dedykuję chociaż Niemena także miłuję czy słyszysz dobrze saksofonistę? i jego altu te dźwięki czyste? jak się nazywa ,może go znam wszak jest jazzmanem,podpowiedź mam.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alice0553 Re: Jednego serca... 10.09.07, 23:12 Za Niemena wielkie dzięki wciąż przeżywam żalu męki że on odszedł i nie wróci wielu fanów tym się smuci. Ten saksofonista młody trudno poznać go z urody lecz Ty znałaś, ja to wiem słynnego Zbigniewa N. Odpowiedz Link
azaheca Re: Jednego serca... 11.09.07, 00:17 Nie tak dawno go spotkałam i się z uroczym Z.N.widziałam lecz nie spodziewaj proszę się że w tube znajdziesz choć imię me;- wszystkie utwory wykasowane to są stare numery zgrane małżonki pewnego Zet... nie ma więc jazzu,ballady niet.. Odpowiedz Link
azaheca Re: Jednego serca... 11.09.07, 00:33 Teraz masz na pierwszym planie jego saksofonistę wielkiego... youtube.com/watch?vMul1pNPshI a i facet przeuroczy gdzie ja wtedy miałam oczy? Odpowiedz Link
azaheca Warszawa.. 11.09.07, 00:49 Teraz będzie o mieście mym jeśli możecie,napiszcie rym.. youtube.com/watch?v=ePNUSmH3dMI Odpowiedz Link
azaheca Dziwny jest ten świat... 11.09.07, 01:00 Clip Heniaka skopiowałam lecz o zgodę nie pytałam ale ten utwór przecież nasz postawę autora pewnie znasz.. Odpowiedz Link
azaheca Nim przyjdzie wiosna 11.09.07, 01:33 posuchajmy Mistrzowi znowu głos oddajmy: youtube.com/watch?v=RSTc3EJzr6E Odpowiedz Link