zecozejak 24.11.07, 17:02 przyjemność na sobotę: można się pobawić z kotem, można pójść na ryby (za zimno na grzyby), można posłuchać jak panowie śpiewają ładnie. do którego mam słabość, kto z was to zgadnie? www.youtube.com/watch?v=KUXGVfmrEN4 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azaheca Re: w sobotę 24.11.07, 21:04 Od trzech tenorów są fajniejsi jacyś młodsi i ładniejsi pewnie w Garou tak gustujesz i z uwielbieniem się wpatrujesz.. Odpowiedz Link
zecozejak Re: w sobotę 24.11.07, 22:30 nie wiem, czy się przyznać; zaraz tu wpadnie zazdrośnik-cienizna, bedzie się wściekle miotał i pogoni mi kota, bo nie on jest w centrum uwagi, nawet jak tu stanie nagi! co ja piszę: nagi? na to braknie mu odwagi. Odpowiedz Link
azaheca Re: w sobotę 24.11.07, 22:50 Na cieniasa życia szkoda lata mijają, z nimi uroda a cienias plącze się pod nogami manipuluje też kobietami zachowując się jak macho może prawdy nie zobaczą? Odpowiedz Link
azaheca Re: w sobotę 01.12.07, 21:39 I znów kolejną mamy sobotę na dziś skończyłam wreszcie robotę ostrzygłam na ostatek yorka co ja mówię? pieska-potworka co skołtuniony był straszliwie zawsze tym ludziom bardzo się dziwię dlaczego yorki sobie kupują niech ratlerkami się kontentują nie ma z nimi wiele roboty i odpadają wszelkie kłopoty..;-( Odpowiedz Link
alice0553 Re: w sobotę 08.12.07, 20:12 Jeśli czyta nas Bogdanek , to na Smoki jest proszony niech się zajmie swoim forum, bo zostanie wywalony obiecywał dzieciom bajki, lecz ich nie kontynuuje tak się małych czytelników mój Bogdanku nie traktuje. Odpowiedz Link
zecozejak Re: w sobotę 08.12.07, 20:30 A co w sobotę robi Bogdanek? może ma dzisiaj pranie firanek? Odpowiedz Link
alice0553 Re: w sobotę 08.12.07, 21:37 Boguś obowiązki swoje już od dawna zaniedbuje więc niech Zeco o firankach bogdankowych tu nie truje. Odpowiedz Link
zecozejak Re: w sobotę 08.12.07, 21:42 Boguś naprawdę pierze firanki, lecz nie u siebie, a u kochanki. dzis do roboty go zagnała- nie będzie darmo mu dawała! Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: w sobotę 08.12.07, 22:59 Zeco fajne Twe wierszyki Jak je czytam to dreszczyki Gdy została Ci firanka To bym chętnie prał do ranka Odpowiedz Link
zecozejak Re: w sobotę 10.12.07, 20:05 zachciało się moich firanek? juz kręci się przy nich Franek. przy nich cięzka robota: trzeba niezłego chłopa! (a nie jakiegoś jełopa) Odpowiedz Link
azaheca Re: w sobotę 08.12.07, 21:43 Mario swoje forum skasował scenopisaniem tam się zajmował ale chyba nie miał zapału Bogdanek zmierza także pomału do rychłego smoków zamknięcia coś do pisania nie ma zacięcia..;-( Odpowiedz Link
alice0553 Re: w sobotę 08.12.07, 23:21 Hiszna Bronkowe też zaniedbuje Bronek i Mado tam urzęduje bo w obowiązku pewnie się czują i Hiszny forum w górę windują. Odpowiedz Link
alice0553 Re: w sobotę 08.12.07, 23:23 Znów poleciał pusty pościk mnie już ten komputer złości. Odpowiedz Link