azaheca 05.12.07, 23:05 już się szykuje jeszcze prezenty tylko pakuje i już do was się wybiera jeśli była prośba szczera to dostaniecie prezent marzeń życzę spełnienia i miłych wrażeń Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alice0553 Re: Święty Mikołaj 06.12.07, 12:02 Święty Mikołaj dobrze się sprawił że takie logo dla nas zostawił pewnie Wierszyki też podczytuje szkoda, że czasem tu nie pisuje. Odpowiedz Link
madohora Re: Święty Mikołaj 06.12.07, 14:02 Dostałam rózgę i łoszkrabiny* A prezent dostanę na imieniny Tylko szukałam po tych imieninach I Madohory tam nigdzie nie ma *łoszkrabiny - obierki z ziemniaków Odpowiedz Link
madohora Re: Święty Mikołaj 06.12.07, 14:03 Sama sobie prezent zrobiłam I piekny album dzisiaj kupiłam Nazywa się "Piekno konia" A tam te konie w lesie, na błoniach W nim fotografii cudnych bez liku Wciąż je oglądam cicho w kąciku Odpowiedz Link
alice0553 Re: Święty Mikołaj 06.12.07, 17:57 A ja prezent dziś dostałam właśnie taki, jaki chciałam tusz do rzęs i baza biała by mi rzęsy wydłużała lecz prezentów to nie koniec spójrzcie na Stańczyka dłonie to zapowiedź dużej kasy wygram dzisiaj milionasy Stańczyk trzyma dla mnie czek na kłopoty wszystkie lek. Odpowiedz Link
azaheca Re: Święty Mikołaj 06.12.07, 18:04 I jeszcze kartę Visa ma świat z taką kartą podbić się da Odpowiedz Link
azaheca Re: Święty Mikołaj 06.12.07, 18:01 Ja także sobie prezent zrobiłam błyszczyk do ust wreszcie kupiłam a imieniny mam w same święta tylko rodzina o nich pamięta albo jak ktoś sobie przypomni w święta ludzie są nieprzytomni Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Święty Mikołaj 06.12.07, 22:41 Toż żech przitaszczoł miech ze rymami forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28940&w=32855794 Teroz gyszynki wybiercie sami. Odpowiedz Link
alice0553 Re: Święty Mikołaj 06.12.07, 23:29 Na Mikołaja dzieci czekają bardzo wizytę tę przeżywają ja bratanicę swoją pamiętam przyszedł Mikołaj do niej na święta a to braciszek był mój przebrany lecz w swoje własne buty odziany zauważyła to mała Żanna bo bystra była z tej Żanki panna przy Mikołaju nic nie mówiła lecz potem głośno tak wypaliła "to nie Mikołaj, to był mój tata" zdemaskowała dziecina brata. Tak mnie tym linkiem Bronek zakręcił do napisania wiersza zachęcił że go natychmiast tutaj wstukałam no i na forum Bronka wysłałam wierszyk jest jeden, a fora dwa niech więc wybaczy mi to faux paus. Odpowiedz Link
azaheca Re: Święty Mikołaj 06.12.07, 23:53 A ty pamiętasz te cuda, wianki za Mikołaja też przebieranki? z ciebie także śmiała się Ada czy to wspominać teraz wypada?..))) Odpowiedz Link
alice0553 Re: Święty Mikołaj 07.12.07, 00:17 Dziś Mikołaja można wynająć kiedyś tym rodzic musiał się zająć i takich strojów przecież nie było wpadkę zaliczyć mi się zdarzyło bo sytuacja tak mnie śmieszyła że się przed dzieckiem Alis zdradziła. Odpowiedz Link