alice0553 06.12.07, 21:28 do liceum z nią chodziłam w "naszej-klasie" ją spotkałam na Wierszyki namawiałam nie wiem, czy tu wnet zawita może chociaż nas poczyta. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azaheca Re: Koleżankę zaprosiłam 06.12.07, 21:48 Lilki już nie ma między nami więc nie zabawi nas rymami skoro ona jest z klasy "h" to też pojęcie o wierszach ma w końcu chodziła do Dubois'a Odpowiedz Link
alice0553 Re: Koleżankę zaprosiłam 06.12.07, 22:11 Ona we wszystkim jest bardzo dobra to humanistka i z matmy kobra jeden Jej wierszyk już przeczytałam na regionalnym forum go dała gdy się Kolibo u nas pojawi niejednym wierszem nas tu zabawi. Odpowiedz Link
alice0553 Re: Koleżankę zaprosiłam 06.12.07, 23:38 Wspomniałaś Azo w swym wierszu Lilkę poświęcę kiedyś niejedną chwilkę żeby napisać, co Ją spotkało lecz teraz czasu na to za mało. Odpowiedz Link
azaheca Re: Koleżankę zaprosiłam 06.12.07, 23:49 Lilka była płowowłosa śmierci ją dosięgła kosa nic już z nią nie utargujesz tyle twego co zrymujesz gdyby Lilka jednak żyła na Wierszykach by świeciła Odpowiedz Link