azaheca 19.12.07, 13:50 na swoje forum jest wzywany na startowej jego smoki niech opisuje życia uroki Justynicy małej dane będzie bardziej forum znane.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alice0553 Re: Bogdanekb poszukiwany 19.12.07, 18:24 Forum Historie ze Smokami w tle już dawno założył bogdanekbe na pierwszej stronie są dziś Gazety no i 3 wątki mają niestety niech więc bogdanek tam prędko wchodzi nowe historie dla dzieci płodzi. Odpowiedz Link
azaheca Re: Bogdanekb poszukiwany 19.12.07, 18:59 Na Humorum dziś wstąpiłam i wiadomość zostawiłam lecz nie było tam Bogdanka przecież Alice jest smoków fanka niech na Smoki szybko leci jakiś wierszyk zgrabny skleci? Odpowiedz Link
zecozejak Re: Bogdanekb poszukiwany 19.12.07, 19:08 przecież tu nie ma żadnego bogdanka, nie ma wieczorem, nie było też z ranka. Odpowiedz Link
azaheca Re: Bogdanekb poszukiwany 19.12.07, 19:13 Bywa Bogdanek tutaj,bywa może czasami się ukrywa nie jesteś z wątkami na bieżąco stare poczytaj,radzę gorąco Odpowiedz Link
zecozejak Re: Bogdanekb poszukiwany 19.12.07, 19:24 może już skonczył z firankami i znowu zajmie się smokami. Odpowiedz Link
azaheca Re: Bogdanekb poszukiwany 19.12.07, 19:34 Bogdanek w domu prał firanki? chyba w ramach niespodzianki dla narzeczonej albo żony Bogdanek na męża więc wymarzony.. Odpowiedz Link
zecozejak Re: Bogdanekb poszukiwany 19.12.07, 19:41 nie na bieżąco jest tutaj Aza, umknęła jej kiedyś jakaś fraza. Odpowiedz Link
azaheca Re: Bogdanekb poszukiwany 19.12.07, 19:54 Bogdanekb jest wszak facetem czemu robisz z niego kobietę? Odpowiedz Link
bogdanekb poszukiwany, poszukiwana 19.12.07, 20:34 nie ma wieczorem, nie bylo z rana, metlik mi w glowie czynia dziewczyny, a ja, jak zwykle, z blahej przyczyny zaniedban w pisaniu itp. mam wiele, a wiec wybaczcie mi przyjaciele, ze watek swoj tak zaniedbuje, moze w 2008 wreszcie poczuje przyplyw sil mych co-nieco wiekszy i strofek przybedzie tam troche lepszych... Odpowiedz Link
zecozejak Re: Bogdanekb poszukiwany 19.12.07, 20:39 coś Aza dzisiaj kiepsko kuma, o czym żesz ona kurna duma? tak bogdanek ją zajmuje, czy też jakies inne zbóje? Odpowiedz Link
azaheca Re: Bogdanekb poszukiwany 19.12.07, 21:07 Nie rozumiem,co sugerujesz czy matołectwo mi imputujesz? jaśniej jednak może pisz mam dziś sporo w mózgu nisz.. Odpowiedz Link
azaheca Re: Bogdanekb poszukiwany 03.01.08, 17:15 Smoki jeszcze ciągle na górze lecz już niedługo,pomocą służę i nowe posty tam wpisuję ale odzewu też oczekuję Odpowiedz Link
bogdanekb Re: Bogdanekb poszukiwany 03.01.08, 20:45 Wygrzabalem sie spod sniegu, piwko tylko male w biegu, a tu widze wielkie dziwy : moje Smoki jak prawdziwe sa na gazet pierwszych stronach... rety,rety, niech ja skonam ! Powiem tylko w zaufaniu ze o jednym takim draniu, czyli malej Justynicy napomknalem we stolicy panstwa takze slowianskiego, lecz TV amerykanskiej... Czasu dzisiaj wiele nie mam, lecz solidnie obiecuje, gdy sie troche wykuruje, zdac relacje przeciez Wam... Smokow zas co tyczy sie : ciesze sie niezmiernie ze, obrot taki stworzyl sie, caly swiat juz o Nich wie ! Odpowiedz Link
azaheca Re: Bogdanekb poszukiwany 03.01.08, 20:55 Smocze forum rozwojowe na nowe wątki jest już gotowe na startowej rekord bije założyciel daje w szyję miast smoków i tła pilnować trza Bogdanka obsztorcować niech swoje forum pielęgnuje jajek dogląda,coś się wykluje.. Odpowiedz Link
bogdanekb Re: Bogdanekb poszukiwany 03.01.08, 21:16 a bogdankba prawie gwalca, ma klopoty z nasa-klasa, casem Smoki psymieraja glodem - dajcie lodu na ohlode... Odpowiedz Link
azaheca Re: Bogdanekb poszukiwany 03.01.08, 21:38 A moze tak do piersej klasy pójdzie Bogdanek,tam ananasy co z ortografią kłopoty mają swego koleskę zaprasajom..)) Odpowiedz Link
alice0553 Re: Bogdanekb poszukiwany 04.01.08, 19:15 Bogdanek znów się nie pokazuje Alis na Smokach tylko pisuje tam 3 legendy mu zrymowałam Was do czytania zaprosić chciałam. Odpowiedz Link
bogdanekb Re: Bogdanekb poszukiwany 07.01.08, 00:23 Za Smoczyska dzieki wielkie - z Grecji przysle Wam muszelke. Odpowiedz Link
azaheca Re: Bogdanekb poszukiwany 07.01.08, 01:05 Jedną muszlą,jak się dzielić? proszę więcej nam przydzielić bo ja lubię suszone ryby więc się polecam,albowiem...gdyby... prosimy Bogdanka o suweniry ale nie kupuj tandety,szmiry każdy sobie prezent wybierze ja o rybki proszę szczerze Odpowiedz Link
azaheca Re: Bogdanekb poszukiwany 16.01.08, 21:07 Bogdanek prezenty dla nas kupuje? bo coś się dawno już nie loguje mam dla niego link smokowy więc jest powód do rozmowy www.onet.tv/29036,9057,10,2903668,wideo.html Odpowiedz Link